İlçe Mem'in mail kutusu dolu görünüyor.

Kodla Büyü

dervisahmet

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar meb.gov.tr adresinde üst kısımdaki eposta linkinden ilçe mem'in posta hesabına girdiğimizde %100 dolu görünüyor.Şu anda milli eğitim hiç bi şekilde mail alamıyor .İnceledim silinecek 5-10 mail kaldı sadece. neden %100 dolu bu. Bi türlü bulamadım.Yardımcı olurmusunuz?

arkadaşlar ben outlook exspress kullanıoyorum ama hala aynı durum var sürekli kota aşıldı diyor ve mailleri silemiyorum
aci durum!

bizim müdrün outlokta gelen kutusu boş görünüyo ve hiç birşekilde mail gelmiyo :shock:

ya nasıl sorun anlamıyorum ki outlook a gelmiyor meb mailden silinmiyor çakılı jalmış gibi duruyor mesajlar :verymad:

ben dünden beri uğraşıyorum silmeye kalkınca "hata" yazıyor ekranda sanki ortak klasörleri silmeye çalışıyoruz.

:) müdür de diyodu dolu görünüyo silinmiyo diye ama bakma fırsatım olmadı outlook u bari düzeltebilseydim
banada bugün söylediler ama ne zaman oldu bilmiyorum

ben bugün okulda denedim zatem meb bağlantısı yavaş ondandır dedim avuttum kendimi ama evde de değişen bişey yok hayır yanarım yanarım koskoca formatör bir maili silemedi geyiklerine yanarım :wink:

bizde de oluyo sürekli, siliyorum dolu görünüyo veya silinmiyo açılmıyo ... bekleyin yapacak bişey diyorum idareye bikaç gün sonra kafası yerine geliyo kör topal gidiyo bu mebmail işte :o

ortak mesajları silemezsiniz.
size gelen mesajlarınızı sildikten sonra çöp kutusundanda silin

arkadaşlar bu soruna çözüm bulabileen var mı?
Bütün mailleri sildim çöp kutusunu boşaalttım hala toplam kota 90 mb. 100% dolu görünüyor.

outlook ile kullanan başka kullanıcı varsa onun mailleri dolduruyordur. ayarlarda da "iletilerin bir kopyasını sunucuda bırak" seçilmiştir.

outlook kurun Hesap ayarlarından "iletinin bir kopyasını sunucuda bırak" onay kutusunu kaldırın...gönder al yapın düzeliyor... Pardon yazılmış zaten ...

ÇÖZÜM: Arkadaşlar benimde başıma geldi... Okula bir ay boyunca mail gelmiyordu. admin@meb.k12.tr adresine sorun ile ilgili mail atın, ertesi gün ağzına kadar dolan posta kutusunu temizliyorlar sağolsunlar... :++:

Mellifica' Alıntı:
outlook ile kullanan başka kullanıcı varsa onun mailleri dolduruyordur. ayarlarda da "iletilerin bir kopyasını sunucuda bırak" seçilmiştir.

Hocam outlook kullanıcısı yok. Giden iletilerin bir kopyasını sakla seçili idi onu kaldırdım. Gidenleride komple sildim ama hala dolu görünüyor. Araştırmalarım sonucunda server lar cumartesi güncellendiği konusunda birkaç arkadaş bilgi paylaşmış. Bu hafta bekleyelim bakalım haftaya ne olur. Cevabınız için teşekkürler değerli hocam.

BBNET
Geri