ne artması hocam,cmos' Alıntı:Habib hocanın dediği gibi bir gelişme, okul,il,ilçe sayısında artma var mı arkadaşlar? Baktınız mı tekrardan?
hocam yani hiç mi açılmamış konyadaklmno' Alıntı:Hayir yok konya izmir hozukmuyor
amisos55' Alıntı:bursadaki okulları görenler yazabilir mi ?
bas_kan' Alıntı:Il ici yokmu arkadaşlar?
Amasya listede yok hocam. Aklıma gelmişken ben kendi ilimdeki boş okul görebiliyorum yani iliçi de ildışı da şuan bence açılmış, ama beklendiği kadar boş okul gösterilmemiş.omd' Alıntı:böte'liyim şu okullar açık gözüküyor. Amasya'da açık gözüken yer varsa onları da biri eklerse sevinirim.
keyloger' Alıntı:Amasya listede yok hocam. Aklıma gelmişken ben kendi ilimdeki boş okul görebiliyorum yani iliçi de ildışı da şuan bence açılmış, ama beklendiği kadar boş okul gösterilmemiş.omd' Alıntı:böte'liyim şu okullar açık gözüküyor. Amasya'da açık gözüken yer varsa onları da biri eklerse sevinirim.
Sonuna kadar katılıyorum hocam size olması gereken o. Ancak bulunduğum ilin boş okullarını görmem o şekilde düşünmeme sebep oluyor. Normalde iller arasında kendi ilimin listede olmaması gerekiyordu.saaf' Alıntı:keyloger' Alıntı:Amasya listede yok hocam. Aklıma gelmişken ben kendi ilimdeki boş okul görebiliyorum yani iliçi de ildışı da şuan bence açılmış, ama beklendiği kadar boş okul gösterilmemiş.omd' Alıntı:böte'liyim şu okullar açık gözüküyor. Amasya'da açık gözüken yer varsa onları da biri eklerse sevinirim.
il dışını anlarım da (sonuçta hiçbir zaman açık göstermiyorlar) il içinde mantıklı değil çünkü benim ilimde sırf benim bildiğim 12-13 okul var şu anda ve hiç okul görünmüyor... onu da geçtim açık olarak göstermeyeceklerse neden ihraçlardan sonra uzun süredir ilk defa tayinleri açtılar... bence yarın il içiler ayrı olarak açılacak sayfada...
keyloger' Alıntı:Sonuna kadar katılıyorum hocam size olması gereken o. Ancak bulunduğum ilin boş okullarını görmem o şekilde düşünmeme sebep oluyor. Normalde iller arasında kendi ilimin listede olmaması gerekiyordu.
anlaşılan meb yine bize kazık attıkeyloger' Alıntı:Amasya listede yok hocam. Aklıma gelmişken ben kendi ilimdeki boş okul görebiliyorum yani iliçi de ildışı da şuan bence açılmış, ama beklendiği kadar boş okul gösterilmemiş.omd' Alıntı:böte'liyim şu okullar açık gözüküyor. Amasya'da açık gözüken yer varsa onları da biri eklerse sevinirim.