bende ekim basindan beri ilçede bu gorevi yerine getirmeye calisiyorum. düsünen arkadaslar icin icinde bulundugum durumu belirtmek istedim. düşünen arkadaslarim okursa uzunluguna bakmadan onlar icinde bir ornek olay olur.
aranip sube müdürü neyse sende o olacaksin dendi mevcut sube müdürü tarafindan, odan olacak sinavlarda gorevler alacaksin kimse karismaycak felan dedi. biraz hanimin baskisi ile kabul ettim.
isleyisi oturtuk donanimlari gerekli hale getirmek epey zaman aldi ama sistem oturdu. ama karsilastigim problemleri asmama ragmen bazi problemler asilmasi simdilik zor gibi gorunuyor. mesela oda verilecek dendi verildi de ancak yeni bir sube müdürü goreve baslayacak denilip (almanyadan oglumuz geldi odayi bosalt eskiden derlerdi ya) odadan cikartildim. bosda oda olmadigi icin ortada kaldim birakin odayi memur arkadaslarin coklugu nedeniyle bosda masa da yok. bende iyi hadi hayirlisi dedim. simdide bir memur izne cikiyor onun yerine gec dediler, bende hocam o geldimi onun kucagina mi oturacagim diye düsündüm olmaz dedim. o zaman benim yanimda bir masa koyariz dedi odama hadi hayirlisi dedim (tabi biliyorumki misafiri geldimi isi oldumu zirt pirt disari cikaracak) neyse uzatmiyim masa da felan gozum yok hani olmasada bir sekilde hallederim işleri.
neyse bütün bunlari da gectim ikide bir kaymakam bey cagiriyor ya ben bunlami ugrasacagim sizin iki dandik meb evraginizla mi ugrasacagim, her seferin tc mi niye yazayim pini unuttum bilmem ne sürekli bir firca modunda ptesiden cumaya ilcede ki dys yöneticisi arkadasla beni fircaliyor.
en son cuma iyice sacmaladi zira kendi teknoloji özrünü sizlere firca atma ile rahatlatiyor. gittim ilçe müdürümüze hocam dedim 31 aralik malum son gün oluyor gorevlendirmede sonradan da uzatiliyor sizlere simdiden soyleyeyim ben uzatilmamasi icin gerekli dilekceyi yazacagim. iste o malum kisi oyle sinirli herkese kiziyor herkese ters davraniyor. dedim ben herkes degilim benim hic ama hic bir hatam yokken kendi beceriksizligi icin ne o nede baskasi bana firca atamaz diye ters ciktim. neyse o da fikrin degisir araliga kadar gibisinden güldü gecti ama kendimi taniyorsam kesin birakacagim.
yani diyecegim sozün özü bu ise girmeden bastan iyice anlasin ki benim gibi ne oda ne masa ne bir bilgisayar olmadan ortada birakip birde üstüne teknoloji ozürlü sinir hastalari ile muhattap olmayin.
saygi sevgi ile