Sayın Hocam,sukrugaya' Alıntı:bu ilçe mebbis yoneticiliği gorevlendirmeleri sadece 6 aylığına mı oluyo . Beni eylul ayında aldılar ilçeye kac kere yazı gonderdik aralık ayı oldu halen bi ses yok. Acaba diyorum ocak ayını mı bekliyolar.
Sayın Hocam,gzegen' Alıntı:habib hocam 31 aralık dolunca uzatılmaması için ne yapmam gerekli bir kaç yere sordum yerine birini bul yoksa otomatik uzar deniliyor bilişimci arkadaslar yerime gecmek istemiyor
ilçe mebbis için ne yapmam gerekli okuluma dönmek istiyorum şube müdürleri olmaz diyor
Sayın Hocam,evrim0626' Alıntı:merhaba hocalarım okullardan birisi mebbis şifresini unutmuş. yeni şifreyi verme alanını bulamadım ilçe mebbis ten bizim böyle bir yetkimiz var mı varsa hangi, alandan veriyoruz teşekkürler.
Sayın Hocam,evrim0626' Alıntı:yönetici modülde sadece personeli görebiliyorum okulları göremiyorum maalesef. demek yetki bize verilmemiş. teşekkürler
frozenblood' Alıntı:çalışmak gerek arkadaşlar yaptığın işten zevk alacaksın mebbis yöneticiliği bir sevdadır. Mebbis ailesi anlar tek
sukrugaya' Alıntı:O halde ocak haziran arası olur diye düşünüyorum. Ozaman ben haziranda istediğim taktirde işi bırakıp memlekete yaz tatiline istediğim taktirde ise tekrar gorevlendirme yapmam gerekiyo dogrumu sayın hocam.
Ayrıca bakanlık gorevlendirmesi felan demişlerdi kaymakamlık onayı yetiyo yani ilçe için.
gzegen' Alıntı:habib hocam 31 aralık dolunca uzatılmaması için ne yapmam gerekli bir kaç yere sordum yerine birini bul yoksa otomatik uzar deniliyor bilişimci arkadaslar yerime gecmek istemiyor
ilçe mebbis için ne yapmam gerekli okuluma dönmek istiyorum şube müdürleri olmaz diyor
Sayın Hocam,darkpink' Alıntı:Arkadaşlar il/ilçede yapılan bütün sınavlarda doğal komisyon üyesi değil miyiz?Sınavlarda bana bilgi verilmiyor.