bilg_bilge
Aktif Üye
Defalarca denedikten sonra oldu çok ilginç.
Defalarca denedikten sonra oldu çok ilginç.
O okuldan il dışı ile başka bir ile giden olmuş da olabilir. Bazı okullarda gelenle birlikte giden de olabiliyor. Bu durumda da norm açığı devam ediyor.Il dışından tercih yapıp yerlesemedigim okul özür grubuna da açılmış görünüyor. Tayin isteyen kişi iptal ettirmiş diyebilir miyiz?
İnşallah hepimiz için de hayırlı olurAz önce ben de baktım, okullar geldi yan tarafa hocam. Hayırlı, uğurlu olsun
40 tercihi doldurmadan 41. tercih işaretlenebiliyor mu ki?
Okul ortaokul hocam, öğretmeni il içinden başka okula tayin olmuş, yazmadan kendisiyle görüşmüştüm. Norm açığı böyle oluşmuş 6 saat ders vardı 1 norm olur haliyle diye düşünüyorum.O okuldan il dışı ile başka bir ile giden olmuş da olabilir. Bazı okullarda gelenle birlikte giden de olabiliyor. Bu durumda da norm açığı devam ediyor.
Sadece kurum onaylıyor hocam.Tercihleri okul müdürü onayladı. ilçe veya il milli eğitim için "onay bekliyor" gibi bir ifade çıkmadı sistemde... İl milli eğitimin de onaylaması gerekiyor mu?
Ben de eş durumunu bekliyorum, ilçe MEM dönem basinda yeni okulunuzda olacak şekilde ilisiginizi keserseniz iyi olur dedi ancak malum süre çok kısa dönem başını biraz geçecek. Ben seminerin ilk günü ilişik keserim diye düşünüyorum, ilişik kesildikten en geç 15 gün içinde de yeni görev yerinize başlamanız gerekir.Arkadaşlar ildışından tayinim çıktı ve eşimde eş durumundan tercihte bulunacak ben henüz ilişiğimi kesmedim. Eşimin eş durumundan ataması olduktan sonra ilişiğimizi en geç ne zaman kesip ve göreve ne kadar süre içinde başlamamız gerekir ?
Teşekkür ederimBen de eş durumunu bekliyorum, ilçe MEM dönem basinda yeni okulunuzda olacak şekilde ilisiginizi keserseniz iyi olur dedi ancak malum süre çok kısa dönem başını biraz geçecek. Ben seminerin ilk günü ilişik keserim diye düşünüyorum, ilişik kesildikten en geç 15 gün içinde de yeni görev yerinize başlamanız gerekir.
adamını bulan işini hallettirdi bile.Il dışından tercih yapıp yerlesemedigim okul özür grubuna da açılmış görünüyor. Tayin isteyen kişi iptal ettirmiş diyebilir miyiz?
Ankara ya özür durumunda tayini isteyecek arkadaşlar nereleri istiyorsunuz cevaplarsanız sevinirim
Şehit Mustafa Erdal ortaokulunu istiyorumAnkara ya özür durumunda tayini isteyecek arkadaşlar nereleri istiyorsunuz cevaplarsanız sevinirim
Ankara listesini atabilirmisiniz?
Hiç mi Ankara isteyen yok !
Lütfen ...
Teşekkürler.
Kapanış
Yarın mesai bitiminden önce ancak hocam bence :/Tercihlerim okul müdürüm tarafından onaylandı. Başka da işlem yoktu galiba... Mebbisten tercih ekranı kaldırılmış.
Herkes için hayırlı olsun arkadaşlar.
Bu gece 12den sonra açıklanır mı acaba ?
bu sene yapmazlar öğretmenlere bilenmişler covit'in yayıcısı olarak 200 bin öğretmen sebebmiş her hafta 2 kere pcr testi verip ya sağlıklı olduğunu kanıtlayacak yada tef'e konulup davul gibi çalınıp rezil edilecek.MilliEğitim İlemri
Tag çalışması var.
Biz isteyelim yine de hocam.bu sene yapmazlar öğretmenlere bilenmişler covit'in yayıcısı olarak 200 bin öğretmen sebebmiş her hafta 2 kere pcr testi verip ya sağlıklı olduğunu kanıtlayacak yada tef'e konulup davul gibi çalınıp rezil edilecek.
böyle uygulamaları öğretmen için getiren kişi veya kişiler senin benim il emrini düşünür mü sanıyorsunuz?
Niye bu kadar geç açıklanırEn son yillar önce kpss sonucumu beklerken bu kadar heyecanlanmıştım Ne zaman açıklanacak acaba