İl Dışı Ne Zaman Açılır???

Kodla Büyü
mebbis kitleniyor arada. kişisel bilgiler modülünü açamıyor. başvuru sayfasında hata veriyor yakında gelir

milli eğitim bakanlığının hiçbir birimi bugüne kadar söylenen tarihte hiçbir işi tamamlayamamıştır. misal bursluluk sınavı giriş belgesi 8 Haziranda yayınlanacaktı. hala yayınlanmadı.

mebbis komple gitti
özlük bilgilerim %100 dü şimdi %20 ye düştü 2 dk önce

inikat' Alıntı:
Başvuru Yapmanız Mümkün Değildir. Aşağıdaki bilgilere göre kayıtlarınızın güncellenmesini sağlayınız !
Kurum bilgilerinizde hata var. Kurumunuzdan yeni şifre alınız.

il içi zamanındaki hata başladı.

yakında gelir de listeyi verselerdi bari. il içinde liste açıklanmıştı bu hatalar daha sonra gelmeye başlamıştı

aynı hata bendede eşimdede var....idareye söyledim bakalım dediler

Herkeste o hata var sanırım... Eskişehir yazacağım açılırsa.. Puan 135...

Ekli dosyalar

• 2323.JPG
    2323.JPG
    31.1 KB · Görüntüleme: 331
şimdi sıcak kumlarda, ayağımızı hafif hafif kumlara basarak o hafif yanmanın da verdiği etki ile biraz da hızlı adımlar atarak, denize girince gelecek olan o ilk serinlemenin hazzını yaşıyor olsaydık..

:roll:

Utanmadan bide mebbise giriste ayin 10 unu isaretlemisler. Beceriksiz ..........

BayTerapi' Alıntı:
şimdi sıcak kumlarda, ayağımızı hafif hafif kumlara basarak o hafif yanmanın da verdiği etki ile biraz da hızlı adımlar atarak, denize girince gelecek olan o ilk serinlemenin hazzını yaşıyor olsaydık..

nickinin hakkını vermişsin hocamm... bravoo :alkis:

samsuna tayin isticem inşallah.puanım 143 (böte)tabi vezirköprü hazva asarcıktan başka yer açarlarsa :( :(

gezegen10' Alıntı:
BayTerapi' Alıntı:

nickinin hakkını vermişsin hocamm... bravoo :alkis:

:++: çok gerildik be hocam.. ihtiyaç..

eski bi görevlendirmem ile ilgili sıkıntım var kurum dışı gözüküyor bu yüzden bilgilerim %96 ı gözüküyor bu tayine engel olur mu?

ya madem bu işi beceremiceksiniz neden ayın 10unda başlıyor diye duyuruyorsunuz ne biçim bakanlık anlamadım gitti :-1:

Ben bu belirsizlikte acilirmi demistim de akillinin biri devlette sureklilik esastir demisti. Burasi turkiye dostlar. Simdi butun mustesarlar burokratlar koltuk derdine dusmuslerdir.

sayın hocalarım karaman da güncellememişler mi ne açılmadı daha bekliyoruz

ANKARA sizde açıksa listesini yollayabilirmisiniz.

saat hiç belli olmaz. gece yarısı da açar bunlar sabaha karşı da.
nasılsa iş var yapılacak durumu değil keyif var çatılacak anlayışı var

İlk gün BİRİNCİ ÖNCELİKLİ ÖĞRETMENLER (biz buna torpilliler ekibi deriz) itina ile istedikleri kurumlara yerleştirilir. :wink:
Ertesi gün sabahtan İKİNCİ ÖNCELİKLİ ÖĞRETMENLER (Tanıdıkların tanıdığı) istediği yere atanır.
Ertesi günün öğleden sonrası SİSTEM AÇILIR, bizim gibi ÖNCELİĞİ OLMAYAN ÖĞRETMENLER (gariban tayfa) kalan kurumlara üşüşme usülü tercih yapar.
Bu düzen hep böyledir, SİZ YENİSİNİZ GALİBA 8)

:alkis: :alkis:
dorian' Alıntı:
İlk gün BİRİNCİ ÖNCELİKLİ ÖĞRETMENLER (biz buna torpilliler ekibi deriz) itina ile istedikleri kurumlara yerleştirilir. :wink:
Ertesi gün sabahtan İKİNCİ ÖNCELİKLİ ÖĞRETMENLER (Tanıdıkların tanıdığı) istediği yere atanır.
Ertesi günün öğleden sonrası SİSTEM AÇILIR, bizim gibi ÖNCELİĞİ OLMAYAN ÖĞRETMENLER (gariban tayfa) kalan kurumlara üşüşme usülü tercih yapar.

dorian' Alıntı:

Bu ülkede şaibeli işler yok olmadan kimse mutlu olamaz. Çünkü başkasının mutsuzluğu üzerine kurulan mutluluk ancak kumdan kale kadar sağlamdır. En küçük dalgalar bile onun için yıkıcıdır. Az biraz ahiret inancı olan bu tür işlere bulaşmaz. Ama bulaşanlar bizden çok mümin geçiniyor. Allah ıslah etsin...

Geri