Aydın bozdoğan halk eğitim merkezi 324 puanAydın ili kaç puanla kapattı okulları yazanlar var mı acaba
Teşekkürler hocam Karacasu ile Kuyucak kaç acabaAydın bozdoğan halk eğitim merkezi 324 puan
Aydın Bozdoğan Anadolu lisesi 272 puan
Bilmiyorum hocam oraları yazmamıştım.Teşekkürler hocam Karacasu ile Kuyucak kaç acaba
aynen öyle olur hocam değişiklik olmadıysa önceki senelerde böyleydiataması çıkan eşinin eş durumunu bekleyebiliyor değil mi ilişik kesmeden?
Bote mezunu arkadaşlara meslek liseleri tercih listesinde görülüyor muydB
Böte ye meslek liseleri görünmüyordu hocam.Bote mezunu arkadaşlara meslek liseleri tercih listesinde görülüyor muydu ?
Atamanız oldu mu hocamBilmiyorum hocam oraları yazmamıştım.
Başka şehre oldu. İlk sıralara yazsam Bozdoğan Anadolu lisesi geliyormuş aslında.Atamanız oldu mu hocam
Hayırlı olsun hocam bende sadace Köşk ve Koçarlı yazdım zaten de olmazmışBaşka şehre oldu. İlk sıralara yazsam Bozdoğan Anadolu lisesi geliyormuş aslında.
Rotasyon şart hocam.il dışı atamalarda hizmet puanının kaldırılması lazım, onlarca yıl çalışmış emektar kişiler saçma sapan ek puanlar yüzünden büyüklerini ezip geçmişler.
hizmet puanı yerine hizmet yılı ayı günü hesabıyla onlar eşit veya denk olursa hizmet puanına bakılmalı.
Arkadaşlar il dışı tayin oldum lakin yeni okulumu aradığımda muhtemelen norm fazlası olacağımı söylediler. Nasıl bir işlem yapmalıyım?
Norm sorunu varsa neden il dışına açılıyor bir okul?
Sendikanız varsa bildirin, güzel bi dilekçe yazdırırlar, kendinizi güvenceye alırsınız. sakın okul idaresine, ilçe mem e güvenmeyin.Arkadaşlar il dışı tayin oldum lakin yeni okulumu aradığımda muhtemelen norm fazlası olacağımı söylediler. Nasıl bir işlem yapmalıyım?
Hocam bunun dilekçe ile ilgisi yok. Bizde de benzer durum var. Norm şu anda geçen sene ekimdeki ders saatlerine göre belirlendi. Ancak yeni öğretim yılında öğrenci sayısı ve şube sayısındaki azalmadan dolayı norm düşecek ancak henüz guncelleme zamanı gelmediği için norm düşmedi. Ancak muhtemel düşecek. Buradaki sıkıntı böyle bir okulun il dışına açılmış olması. Yani Ekim'de güncelleme zamanı gelince norm guncellenir ve dilekçe falan işe yaramazSendikanız varsa bildirin, güzel bi dilekçe yazdırırlar, kendinizi güvenceye alırsınız. sakın okul idaresine, ilçe mem e güvenmeyin.
tahtalar ve bilimum pcler için eleman lazımdır.norm fazlası olsanda kadron orada kalır oraya ve bir okula daha gönderirler.Arkadaşlar il dışı tayin oldum lakin yeni okulumu aradığımda muhtemelen norm fazlası olacağımı söylediler. Nasıl bir işlem yapmalıyım?
Hocam, öyle söylerler, dilekçe alıp il dışına atamanı iptal ederler. Sonra bi bakarsın aaa iptal ettiğin okula başka bi öğretmen gelmiş, ona norm sorunu filan işlemez nedense. Yok şube açılacak, yok kapanacak bilmem ne, ayarlasınlar o zaman biliyorlarsa ne olacağını, habire yer mi değiştirecek öğretmen. Sendika araya sokulmalı, bilgilendirilmeli, takip edilmeli.Hocam bunun dilekçe ile ilgisi yok. Bizde de benzer durum var. Norm şu anda geçen sene ekimdeki ders saatlerine göre belirlendi. Ancak yeni öğretim yılında öğrenci sayısı ve şube sayısındaki azalmadan dolayı norm düşecek ancak henüz guncelleme zamanı gelmediği için norm düşmedi. Ancak muhtemel düşecek. Buradaki sıkıntı böyle bir okulun il dışına açılmış olması. Yani Ekim'de güncelleme zamanı gelince norm guncellenir ve dilekçe falan işe yaramaz
Hocam Hatay'dan Ankara'ya tayin oldum dolayısıyla atamamı iptal edecek bir kişi olacağını sanmıyorum. Lakin böyle bir durumdayken dahi norma düşecek olmam yeni bir düzen oluşturmaya çalışırken bir kaç sıkıntı canımı sıkıyorHocam, öyle söylerler, dilekçe alıp il dışına atamanı iptal ederler. Sonra bi bakarsın aaa iptal ettiğin okula başka bi öğretmen gelmiş, ona norm sorunu filan işlemez nedense. Yok şube açılacak, yok kapanacak bilmem ne, ayarlasınlar o zaman biliyorlarsa ne olacağını, habire yer mi değiştirecek öğretmen. Sendika araya sokulmalı, bilgilendirilmeli, takip edilmeli.
4 yıldır bir arkadaşım okulda norm fazlası kimse ona git demedi her sene de formatör olarak çalışıyorArkadaşlar il dışı tayin oldum lakin yeni okulumu aradığımda muhtemelen norm fazlası olacağımı söylediler. Nasıl bir işlem yapmalıyım?
idareyle aradaki ilişkiye bakar hocam bu durum btr olduktan sonra zaten ek dersini alıyorsun ve görevlendirilmiş olduğun için ek bir şeye ihtiyaç kalmıyor.4 yıldır bir arkadaşım okulda norm fazlası kimse ona git demedi her sene de formatör olarak çalışıyor
Söylemesi ayıp 8 yıldır orda idareciyim dediğinize çok katılıyorumidareyle aradaki ilişkiye bakar hocam bu durum btr olduktan sonra zaten ek dersini alıyorsun ve görevlendirilmiş olduğun için ek bir şeye ihtiyaç kalmıyor.
Bazı idareler ise daha kendi aralarında sorunları halledemedikleri için genellikle öğretmenlerle sürekli uğraşır huzursuzluk yaratırlar veya çalışma huzurlarını bozarak mutlu olurlar bu tiplerde genelde öğretmenlik yapamadığı için hem ful ek ders alayım hem öğretmenlere hükmedeyim bana saygı duysunlar elime mahkum olsunlar benden birşeyler dilesinler bende işlerine taş koyarak ağırlığımı göstereyim ahlakında olan, hemde sınavlarda banko görevler benim olsun diyen toplum içinde hep itilmiş bir topluluğa girse iki kelimeyi bir araya getiremeyen karaktersiz alçaklar oluyor bu tipler ve azımsanmayacak kadar çok var. (istisnalarda var tabi erdemli ahlaklı insancıl yardımsever ve iş ahlakı olan idarelerde var şansına denk gelirse)
Bence olmasınikinci il dışı olma ihtimali var mı arkadaşlar? daha önce oldu mu? kıymetli zümrelerim el ceva
Olur mu olmaz mı bilemem ama daha önce 2 defa il dışı yapılmıştıikinci il dışı olma ihtimali var mı arkadaşlar? daha önce oldu mu? kıymetli zümrelerim el cevab