Akıl tutulması ve cahil gibi ithamlari şahsa dönük yapmam , eylemin sahibine atıfta bulunurum. Yarası olan kocunur. Benim okulumda dyk açan oldu. Bu sene ben de açacağım. Bunun için bir engel yok. Haftasonu rahatlıkla açılabilir. Ama yine söylüyorum gelir anlamında , mesleki tatmin anlamında ve aklınıza gelen tüm diğer anlamlarda meslek lisesi ile ortaokul kıyaslanamaz. Kıyaslayan cahildir bilgisizdir ya da kötü niyetlidir. Meslek lisesi yorucu diyorlar da BTR cok mu rahat. Bir sürü beş para etmez adamın ağız kokusunu çektiğin bir kenara kimseye yaranamazsin. 10 sene yaptım bir tane müdür Allah razı olsun demedi hep ne iş yapıyorsun modunda takıldı. Öğretmen camiasına hiç girneyeyim . Atomu parçalayan fen bilg öğretmeni keşke bilisimci olsaydım der, olimpiyatlarda dünya çapında öğrenci yetiştiren matematikçi yatarak ful ekders alıyorsun der hepsini geçtim beden ogretmeni bile keşke bilişim okusaydim dediğini duydum. Meslek lisesi öyle mi arkadaş atelyene gir dersini anlat çık git. 2000 liradan aşağı ekders aliyirum diyen mtal öğretmeni istisnadır. Ben 2 senedir görmedim çevremde . Ama 3000 alan gördüm . BTR kac para aliyir Allah aşkına . En fazla 1200