yok hocam normal tayinlerde istediğim yerler açılmadı bende yazmadım.Herkesi beklerim buraya yazsınlar seneye becaiş yapalım inşallah şartlar çok iyi ben sadece memleket isterim gerisi yalan ........sezgin meriç' Alıntı:hocam sen sanırım eş durumu mağdurusun. sen değil karşı taraf senin okulunu seçecek bu şekilde oluyor sistem.Nadir SERT' Alıntı:Başvuru Yapmanız Mümkün Değildir. Aşağıdaki bilgilere göre kayıtlarınızın güncellenmesini sağlayınız !
Başvuru hakkınız bulunmamaktadır.!
aynı hata üste para vereyim manisaya gelecek yok mu eskişehirden full ekders+anadolu kadrosu+meslek lisesi+bölüm şefliği gel vatandaş
sağlam yer açılmış hocam. ilerleyen günlerde açılan yerler değişir mi acaba ? bana tek il ve tek okul açık, orası da yazmayacağım biryeralican44' Alıntı:banada izmir istanbul adana manisa urfa mardin siirt diyarbakır amasya açılmış
bir tek milli eğitim müdürlüğü kalmışNadir SERT' Alıntı:Başvuru Yapmanız Mümkün Değildir. Aşağıdaki bilgilere göre kayıtlarınızın güncellenmesini sağlayınız !
aynı hata üste para vereyim manisaya gelecek yok mu eskişehirden full ekders+anadolu kadrosu+meslek lisesi+bölüm şefliği gel vatandaş
amip33' Alıntı:Cuma günü İstanbuldan 4-5 okul gözüküyordu. Şimdi İstanbula bastığımda iste boş geliyor. Allah Allah...
yuca' Alıntı:Başvuru Yapmanız Mümkün Değildir. Aşağıdaki bilgilere göre kayıtlarınızın güncellenmesini sağlayınız !
bende neden böyle uyarı var?
5. senemi çalışıyorum ilde
bendede aynısı var. çünkü meslek lisesi onlar gidemezsin.Lovex72' Alıntı:Arkadaşlar istanbul için Eskişehir ve Mersin görünüyor ama kurum seçimi yapamıyorum nedenini bilen varmı ?