İl içi tayin

Kodla Büyü

serwet01

Site Gezgini
İl içi tayin isteğen arkadaşlardan, sonuçları yayınlanan İllerimiz var mı? Hatay ilinden hala bir ses çıkmadı. :verymad:

"İl İçi İsteğe Bağlı Yerdeğiştirme Sonuçları 21/05/2014 saat 10:00 dan sonra il Milli Eğitim Müdürlüklerinin web sitelerinden duyurulacaktır."

personel.meb.gov.tr

Mutef_bk' Alıntı:
"İl İçi İsteğe Bağlı Yerdeğiştirme Sonuçları 21/05/2014 saat 10:00 dan sonra il Milli Eğitim Müdürlüklerinin web sitelerinden duyurulacaktır."

personel.meb.gov.tr
Hadi inşallah hayırlısı

Meb personel'de "İl İçi İsteğe Bağlı Yer değiştirme Sonuçları 21/05/2014 saat 10:00 dan sonra il Milli Eğitim Müdürlüklerinin web sitelerinden duyurulacaktır."
yazısı bulunmaktadır. Bu yazıya göre açıklama saati yoruma açıktır, 10'dan sonra denmiş. Akşam saat 5'te de açıklanabilir.

arkadaşlar konuyla çok ilgisi yok ama bu ağustosta istanbula eş durumu tayini isteyeceğim.
Öncesinde il dışından tayin isteyip atanırsam özür durumu hakkım yanar mı.
Tayin isteyip atanamazsam yine hakkım yanar mı?
Ve eş durumu tayini için, eşiMin çalıştığı yere mi tayin istemek zorundayım yoksa İstanbul ' un tüm ilçelerini yazabilir miyim.

klavuzda ne yazarsa o olur hocam.geçen yıl şubatta sadece eşin çalıştığı yer yazıyordu.ağustosta bütün ilçeler istenebiliyordu.yani kalvuzda ne yazarsa o oluyor malesef...

il dışından tayin isteyip de eğer tayininiz çıkarsa o özür durmuna başvuru yapamazsınız.ama tayin isteyip de tayininiz çıkmazsa özür durumuna başvuru yapabilirsiniz.

girdap08' Alıntı:
http://www.egitimhane.com/2014-il-ici-atama-sonuclarini-aciklayan-iller-h10163.html

Eğitim haneyi tebrik ederim. Güzel düşünüp güzel yapmışlar.

Ellerine sağlık

Geri