İl içi tayin

Kodla Büyü
caylakcekirge' Alıntı:
http://kontenjan.meb.gov.tr/(S(ts0hef55cgucto452zt1hqva))/giris.aspx
adresinden okul MEBBİS kurum kodu ve şifresi ile ayrıldığınızı görebilirsiniz...
Teşekkürler :+1:

Kontenjan meble bence pek bir alakası yok.Eski okuluma benım yerime bir öğretmen atanmış.Az önce eski okulumun kontenjan meb sayfasına baktım halen ihtiyaç olarak görünüyor.Eğer sistemde herhangi bir değişiklik yok ise moralinizi bozmayın.

Arkadaşlar ben ilk atandığım okulda ilk günden norm fazlası çıktım. Aday öğretmenim yani. İl içinde tercih yaptım. Malum çok bi hizmet puanım yok aday olduğum için. Açıklanan illerde il içi sonuçlarına bakıyorum, bilişimden diğer branşlara göre çok az sayıda yer değiştiren var ve onlarında puanları çok yüksek. Tercihleri değerlendirdiği söylenen komisyon adaylığımdan ve sahip olduğum hizmet puanının azlığını göz önünde bulundurarak tercihlerimi dikkate almamazlık yapabilir mi?

erginerdi' Alıntı:
Arkadaşlar ben ilk atandığım okulda ilk günden norm fazlası çıktım. Aday öğretmenim yani. İl içinde tercih yaptım. Malum çok bi hizmet puanım yok aday olduğum için. Açıklanan illerde il içi sonuçlarına bakıyorum, bilişimden diğer branşlara göre çok az sayıda yer değiştiren var ve onlarında puanları çok yüksek. Tercihleri değerlendirdiği söylenen komisyon adaylığımdan ve sahip olduğum hizmet puanının azlığını göz önünde bulundurarak tercihlerimi dikkate almamazlık yapabilir mi?
Dostum naptın sen? Algoritma basit. Puan sırasına koy. Hangi tercihi boş ise yerleştir. Olay bu

Hocam meb'deki algoritma söylediğiniz gibi olsa keşke. Şu ana kadar açıklanan illerdeki bilişimden yer değiştiren sayılarına bir bakın. 2-3 kişiyi geçmiyor. Pek bir anlam veremedim.

zech' Alıntı:
erginerdi' Alıntı:
Dostum naptın sen? Algoritma basit. Puan sırasına koy. Hangi tercihi boş ise yerleştir. Olay bu

Hocam meb'deki algoritma söylediğiniz gibi olsa keşke. Şu ana kadar açıklanan illerdeki bilişimden yer değiştiren sayılarına bir bakın. 2-3 kişiyi geçmiyor. Pek bir anlam veremedim.

Tayin isteyen az olduğu içindir. İnsanlar il dışını bekliyor.

Bursa açıkladı. Darısı bekleyen herkesin başına :roll: Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

Kontenjan meb te ki bilgiler eski haline dönmüş. Benimle birlikte bir hocanın daha ayrıldığı gözüküyordu. Kaldırmışlar. Sizde de durum aynı mı?

Muğla da açıklamış.. bizim branştan kimse il içi yer değişikliğinde bulunmamış sanırım.. listede yok.. inşallah o kadroların tamamı il dışı için de gösterilir...

Norm fazlası atamalarda kapalı olan okul (gözde okullardan biri) il içi tayinde açık ve merkezde 25 üstü norm fazlası öğretmen varken ilçeden öğretmen yerleşiyor.. Bunca basiretsiz bizi yönetiyor. :verymad:

Geri