İl içi tercih yapacağım mebbis çalışmıyor :(

Kodla Büyü

mehmettutgun

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhaba, sizde il içi tercih için mebbis ekranı açılıyor mu, bende açılmıyor şu an itibariyle :(

ben de deniyorum olmuyor. mideme ağrılar girdi. bi girdim 5 dakika önce 5 okul vardı dün 100 taneydi. şimdi hiç girmiyor. :scared:

Sayın Hocalarım,

MEBBİS şu anda çok sıkıntılı. Listede bazen çok okul çıkıyor. Bazen 1 tane. Bazen tayin isteyemezsiniz diyor. İlginç bir durum.

İyi çalışmalar.

evet sıkıntılı bir durumdayız arkadaşlar. ama son dakikaların heyecanı da başka oluyor. :scared:

böyle olursa mecburen uzatırlar... okulların-ilçelerin iş güzarlığı hep, hepsi son günü bekliyor formları götürmek için ondan sonra sıkıntı yaşanıyor böyle...

Benim tercihlerimde yanlış tercih yaptığım için reddedilmiş ve tercihlerim silinmiş. İlçe tarafından tercih sayfasının tekrar açılması gerekiyo ama açamıyolar. Yaptığım tercihlerde hiç bir sıkıntı yok. Acaba sistem gelince düzelirmi ki?

Kamu sitelerinde hep aynı rezalet devam ediyor.
6 yıl önce ilk atama tercihi yapmaya çalışırken de böyle idi. Gecenin 3 de tercihlerimi ancak kaydedebilmiştim. Onaylatmak için ise ilçe memde saatlerce beklemiştim. Atama sonucumu da mebin sitesinden değil aveanın 8-10 mesaj karşılığı ücretli hizmetinden öğrenebilmiştim.

Mebbis altyapısı o kadar kötü ki aynı anda bir kaç onbin kişi girmeye çalıştığında kitleniyor.
Fatih e trilyonları gömerler ama çok daha az masrafla mebbis altyapısını güçlendirmezler. Maksat öğretmene tatilde mümkün olduğunca fazla eziyet etmek.

mebi şu kadarcık tanıyorsam pazartesiye uzatır son dakika goluyle.. bu işler böyle mebe güven olmaz.

inşallah uzatmazlar da şu işini son dakikaya bırakanlara iyi bir ders olmuş olur.

faruk8542' Alıntı:
inşallah uzatmazlar da şu işini son dakikaya bırakanlara iyi bir ders olmuş olur.

Başvuru süresi zaten 5 gün idi. İlk Gün sistem çalışmadı. Okulları araştırma karar verme sıralama yapma için kalan süreniz sadece 3 gün idi. Ben de bu süreyi kullandım ve tercih yapmak yerine şimdi sana cevap yazıyorum. lütfen yazmadan önce biraz düşünelim...

biliyorum. bende yaptım il gün sistemden ikinci günde rapor alamadık. aslında tercih yapılacak 2 gün vardı ama olsun gene de dün halletmek lazımdı ben salı hallettim bu arada.

faruk8542' Alıntı:
biliyorum. bende yaptım il gün sistemden ikinci günde rapor alamadık. aslında tercih yapılacak 2 gün vardı ama olsun gene de dün halletmek lazımdı ben salı hallettim bu arada.

bende salı günü yaptım ama oturdum bekliyorum...okulun işgüzarlığı yüzünden formları bugün götürdüler daha onaylanmadı...

fatihpc' Alıntı:
bu hata geçici olabilir miş sisteme dahi giremiyorum her sene geçici hata mı olur yavv
Sonuçların açıklanma zamanında da böyle oluyor. Tercih bitmiş onaylar bitmiş, geriye sadece sorguları çalıştırıp sonuçları açıklamak kalmış ama günler ve saatler sonra açıklanıyor. Onda da sayfa kilitleniyor
BT öğretmeni olarak insanın aklına ister istemez veritabanına müdahale olup kişiye özel bir şeyler yapılma ihtimali geliyor.

hira_nur' Alıntı:
Benim tercihlerimde yanlış tercih yaptığım için reddedilmiş ve tercihlerim silinmiş. İlçe tarafından tercih sayfasının tekrar açılması gerekiyo ama açamıyolar. Yaptığım tercihlerde hiç bir sıkıntı yok. Acaba sistem gelince düzelirmi ki?

yanılmıyorsam, okulunuzda başvurunuzu iptal edecek sonra siz tekrar başvuru yapacaksınız hocam

johnwattcorp' Alıntı:
hira_nur' Alıntı:

yanılmıyorsam, okulunuzda başvurunuzu iptal edecek sonra siz tekrar başvuru yapacaksınız hocam

sistemden kaynaklanan bir sorun o.. bir arkadaşa da aynı hatayı vermiş şimdi aklı başına geldi düzeldi. sizinki de düzelir diye umud ediyorum.. :!:

Geri