Arkadaşlar merhaba, sizde il içi tercih için mebbis ekranı açılıyor mu, bende açılmıyor şu an itibariyle
faruk8542' Alıntı:inşallah uzatmazlar da şu işini son dakikaya bırakanlara iyi bir ders olmuş olur.
faruk8542' Alıntı:biliyorum. bende yaptım il gün sistemden ikinci günde rapor alamadık. aslında tercih yapılacak 2 gün vardı ama olsun gene de dün halletmek lazımdı ben salı hallettim bu arada.
Sonuçların açıklanma zamanında da böyle oluyor. Tercih bitmiş onaylar bitmiş, geriye sadece sorguları çalıştırıp sonuçları açıklamak kalmış ama günler ve saatler sonra açıklanıyor. Onda da sayfa kilitleniyorfatihpc' Alıntı:bu hata geçici olabilir miş sisteme dahi giremiyorum her sene geçici hata mı olur yavv
hira_nur' Alıntı:Benim tercihlerimde yanlış tercih yaptığım için reddedilmiş ve tercihlerim silinmiş. İlçe tarafından tercih sayfasının tekrar açılması gerekiyo ama açamıyolar. Yaptığım tercihlerde hiç bir sıkıntı yok. Acaba sistem gelince düzelirmi ki?
johnwattcorp' Alıntı:hira_nur' Alıntı:Benim tercihlerimde yanlış tercih yaptığım için reddedilmiş ve tercihlerim silinmiş. İlçe tarafından tercih sayfasının tekrar açılması gerekiyo ama açamıyolar. Yaptığım tercihlerde hiç bir sıkıntı yok. Acaba sistem gelince düzelirmi ki?
yanılmıyorsam, okulunuzda başvurunuzu iptal edecek sonra siz tekrar başvuru yapacaksınız hocam