İl içi tercih yapacağım mebbis çalışmıyor :(

Kodla Büyü
herkes için hayırlı olsun.. kayseri ilinde il içi tercihlerimi yaptım arkadaşlar.. ilçe saat 17.25 itibariyle hala onaylamamış..

Arkadaşlar ben son anda karar verebildim. tercihleri saat 4 gibi yaptım. ama okul siteye giremediğinden onaylayamadı. şuan ne yapmalıım.

bilerzen' Alıntı:
johnwattcorp' Alıntı:
hira_nur' Alıntı:
Benim tercihlerimde yanlış tercih yaptığım için reddedilmiş ve tercihlerim silinmiş. İlçe tarafından tercih sayfasının tekrar açılması gerekiyo ama açamıyolar. Yaptığım tercihlerde hiç bir sıkıntı yok. Acaba sistem gelince düzelirmi ki?

yanılmıyorsam, okulunuzda başvurunuzu iptal edecek sonra siz tekrar başvuru yapacaksınız hocam

sistemden kaynaklanan bir sorun o.. bir arkadaşa da aynı hatayı vermiş şimdi aklı başına geldi düzeldi. sizinki de düzelir diye umud ediyorum.. :!:
sağolun hocam sistem hatasıymış düzeldi çok şükür.

halildeniz' Alıntı:
Arkadaşlar ben son anda karar verebildim. tercihleri saat 4 gibi yaptım. ama okul siteye giremediğinden onaylayamadı. şuan ne yapmalıım.
Sayın Hocam,

Okul, İl ve İlçe onayları yarın 14:00'a kadar uzatıldı. Rahat olun.

İyi çalışmalar.

benim müdür de hala onaylayamadı sanırım. okul içinde mi geçerli habib hocam, yarın ki 14:00?

MEB illere gönderdiği mailde "İl içi yer değiştirme başvuruları 12 Temmuz 2013 günü saat 24.00’e kadar uzatılmıştır"

MEB "İl içi yer değiştirme başvuruları onay işlemleri ekranı 14 Temmuz 2013 günü saat 13.00’e kadar açık kalacaktır."

tercihleri yaptım ama formu imzalamadım. sanıırm bir madde vardı ona dayanarak imzalmaadım ama dogrumudur? daha sonradan ımzalanabılıyordu sanırım.

ozkansedef' Alıntı:
tercihleri yaptım ama formu imzalamadım. sanıırm bir madde vardı ona dayanarak imzalmaadım ama dogrumudur? daha sonradan ımzalanabılıyordu sanırım.
önceden formun çıktısını biz alıp imzalayıp okula veriyorduk.
bu sefer raporu okul alıyor çıktı halinde, başvuru ekranında değil onay ekranında var rapor yazdırma seçeneği.
tayin çıkarsa ilişik kesmeye gittiğinizde, çıkmazsa eylülde gittiğinizde imzalayıp dosyaya ekleteceksiniz.

sert_hard' Alıntı:
ozkansedef' Alıntı:
önceden formun çıktısını biz alıp imzalayıp okula veriyorduk.
bu sefer raporu okul alıyor çıktı halinde, başvuru ekranında değil onay ekranında var rapor yazdırma seçeneği.
tayin çıkarsa ilişik kesmeye gittiğinizde, çıkmazsa eylülde gittiğinizde imzalayıp dosyaya ekleteceksiniz.

Teşekkür ederim cevap için. Yanlış yorumlamamışım. :)

Geri