İl içi Yer Değiştirme 2 yıl olsun diyenler?

Kodla Büyü
günden güne yönetmelikler vs. memurların aleyhine işliyor

3 yıl sonra, 2 yıl olacak diye bugünden karar alınsın, aksi taktirde haksızlık olmuş olur...tabi hak hukuku menfaatin arkasında tutanlar bunu istemeyecektir...yönetmeliği çıkaranların da bu konuda çok hassas olduklarını zaten düşünmüyorum...

2011 yılında 1 yıllık öğretmende tayin istedi.ozamanda haber vermişlerdi değilmi sayın hocam.zaman gelir herkes 3 yılı çok görür ozaman kimse hak hukuktan bahsetmez.2 yıl olsunda tayin isteyelim der.raht değiliz der.hayırlısı

delphe01' Alıntı:
2011 yılında 1 yıllık öğretmende tayin istedi.ozamanda haber vermişlerdi değilmi sayın hocam.zaman gelir herkes 3 yılı çok görür ozaman kimse hak hukuktan bahsetmez.2 yıl olsunda tayin isteyelim der.raht değiliz der.hayırlısı

dikkat ettiyseniz karar alanların hassas olmadıklarını zaten söyledim o da yanlış bir karardı, sizin istediğiniz gibi olursa da yanlış olacak, hepsi bu...

şuan ilde 3. yılını çalışanla 2. yılını çalışan, yarın bu karar çıksa adil mi olacak bu tayin?

sürekli yanlışlar yapıldığı için, bikez de bana yapılsın, bikez de adaletsizlikten ben istifade edip bana yarar sağlasın bu değişiklik, dediğimiz içindir bu sıkıntı...

adaletin olmadığı yerde adaletten söz etmekte adaletsizlik olur, siz de haklısınız...

Bizim sendikalar kadar dandik sendikalar yoktur.. Adamlar laf arasında 3 yıla çıkardı il içini ama doğru düzgün hiçbir sendika bunun için hiçbirşey yapmadı.. :x

2 yıla düşmesi belki bu yıl 3. yılını dolduracaklara haksızlıktır ama sonraki yıllarda her bir öğretmene avantajdır.

Geri