İl onayı verilmeyenler...

Kodla Büyü
Hocam dönüşen kurum olsa bile toplamda 3 yıl tamamlanması gerekiyor diye biliyorum...
Benim de dönüşümdü 3 yılımı tamamladım umarım bir sıkıntı çıkmaz...
Fakat kurumu dönüştürülüp gittiği yerde norm fazlası olanlardan 3 yıl şartı aranmıyordu... Hayırlısı olsun...

Gök_Tuğ' Alıntı:
Hocam dönüşen kurum olsa bile toplamda 3 yıl tamamlanması gerekiyor diye biliyorum...
Benim de dönüşümdü 3 yılımı tamamladım umarım bir sıkıntı çıkmaz...
Fakat kurumu dönüştürülüp gittiği yerde norm fazlası olanlardan 3 yıl şartı aranmıyordu... Hayırlısı olsun...

hocam halen onay bekliyor yazıyor sistem, sizin ne durumda?

Gök_Tuğ' Alıntı:
Veeeee onaylandı 14:59 itibariyle... Darısı bekleyenlerin başına...

hocam hayırlı olur inşallah hakkınızda, evet darısı benim başıma hala onay aşamasında:(

fenci42' Alıntı:
İl ve ilçe onayladı il onaylamadı.
Kurum dönüşen kurum. 3 yıl tamamlamadım.

size yapılan açıklama çok ilginç ama 13/07 tarihli ereğli milli eğitim yazısı diyor, peki aynı durumda olupta 12/07 de onaylanan başvuru yok mu acaba? bu açıklamaya göre yazıdan öncekiler onaylanmış, sonrakiler onaylanmamış olabilir...

Arkadaşlar amasya memde henüz onaylamadı.
okulu dönüştürülen arkadaşların başvurularının onaylanmaması çok ilginç. Klavuzun 3. maddesinde 3 yıl şartı aranmayacağı yazıyor zaten.

Her sene ayni muhabbet. Benimde okul ilce onayladi.il hala bekliyor.bugun son gun. Unutmazlar ins. :)

Ben dün başvurdum. 2 saat içinde okul->ilçe->il jet hızıyla onayladı. Az kalsın atamamı da yapacaklardı :puhaha:

Geri