İldışı ile ilgili ses yok

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan uzman35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

uzman35

Aktif Üye
İldışı ile ilgili ses yok, haberi olan var mı. Bu sene ne zaman olacak, bence zamanı geldi artık bu konu konuşulmalı..

5-6.Sınıf BTY Yazılı Soruları başlığı altında konuşulmalı özellikle evet...

bi arkadaş bana 2 mayısta başlayacak 30 haziranda tayinler açıklanacak dedi

Çanakkale merkez veya antalya merkez düşünüyorum. 120 puan olacak sanırım.

Konu yanlış yere açılmış taşınırsa iyi olur.

benim 2 sene daha beklemem gerekecek...ama çok büyük bir süpriz olursa bu sene eş durumu istemek zorunda kalabilirim..eş durumu tayinleri hangi ay oluyordu?

normal takvime göre 2 mayıs-30 haziran arasında bitmesi lazım..çünkü okul müdürlerinin görevleri sona eriyor onlarında temmuz ayında tayin isteme durumları var,o yüzden onlardan önce il içi il dışı bitmesi lazım ki tayin işlerinde imza atabilsinlerr

aynenbadi' Alıntı:
normal takvime göre 2 mayıs-30 haziran arasında bitmesi lazım..çünkü okul müdürlerinin görevleri sona eriyor onlarında temmuz ayında tayin isteme durumları var,o yüzden onlardan önce il içi il dışı bitmesi lazım ki tayin işlerinde imza atabilsinlerr
haklısınızda burası meb ne olacağı hiç belli olmaz bakarsınız önce müdürler yer değiştirsin temmuzda ağustosta tüm tayinleri yaparız derler

tomreader2010' Alıntı:
her_dem' Alıntı:
daha erken bu ayda ne il dışı.
her sene mayıs başında oluyordu zaten hocam 2 senedir gecikti yani nisan başı erken bi zaman değil alında bence
hocam 2010 yılında il içi ve il dışı beraber yapıldı. onun dışında yıllardır il dışı haziran, temmuz hatta ağustosta belli oldu.

daha normları dün yeni girdi okullar. ayın sonuna kadar meb tamamlayacak. mayısta anca belli olur. ondan sonra il içi süreci, ondan sonra il dışı. daha çok var.

burası meb belli olmaz hocam ama 2012 ve 2013 yılları hariç hep mayıs ayında olmuş

2006= 15-26 Mayıs 2006
2007 = 7-18 Mayıs 2007
2008= 12–23 Mayıs 2008
2009= 12-22 Mayıs 2009
2010 = 15 Mayıs 2010'a kadar
2011= 25 Mayıs 2011'e Kadar

tomreader2010' Alıntı:
burası meb belli olmaz hocam ama 2012 ve 2013 yılları hariç hep mayıs ayında olmuş

2006= 15-26 Mayıs 2006
2007 = 7-18 Mayıs 2007
2008= 12–23 Mayıs 2008
2009= 12-22 Mayıs 2009
2010 = 15 Mayıs 2010'a kadar
2011= 25 Mayıs 2011'e Kadar
Hakılsınız genel olarak hep mayısta oluyordu ve doğrusu da buydu, şimdi erken demiş bir hoca zaten biz bunu bu vakitlerde konuşmadığımız için temmuzu buluyor..

uzman35' Alıntı:
İldışı ile ilgili ses yok, haberi olan var mı. Bu sene ne zaman olacak, bence zamanı geldi artık bu konu konuşulmalı..

hocam konularımızı uygun konu başlıkları altına açarsak daha temiz ve aranılan konuların daha rahat bulunabileceği bir forum olacağının kanaatindeyim... 5-6.Sınıf BTY Yazılı Soruları biraz uygunsuz olmuş sanki... İyi çalışmalar...

Pekala geçtiğimiz senelerde mayıs ortası gibi başlıyor da bu il içinin başlama tarihi mi yoksa il dışının mı bir de klavuz yayınlama tarihi tayinlerden ne kadar önce acaba?

444 9 446 numara meb öğretmen özlük.burayı aradım başka bi numra verdiler 0312 li.şimdi hatırlamıyorm gerisini numaranın.ildışı haziran ayı içinde yapılacak dediler.meb bilgi edinmeye yazı yazdım onlarda henüz atamalar planlanmadı meb duyuruları takip edin gibisinden cevap yazmış.arkadaşlar arayıp ne zaman diye sormazsak heralde harekete geçmicekler.

evet bu konu çok önemli en azından benim için

4 ekimde başladım geçen seneki gibi aralık ayına kadar uzatırlarsa 3 yılı doldurmuş olur tayin isteyebileceğim :) uzatırlar mı ki acaba yine ?

yoksa 1 sene beklemek zorunda kalacağım.

Geri