tomreader2010 Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,538 27 Nisan 2014 #31 Davut hocam ankarami isteceksin sende
U uzman35 Aktif Üye Mesajlar 193 27 Nisan 2014 #32 06Davut' Alıntı: evet bu konu çok önemli en azından benim için 4 ekimde başladım geçen seneki gibi aralık ayına kadar uzatırlarsa 3 yılı doldurmuş olur tayin isteyebileceğim uzatırlar mı ki acaba yine ? yoksa 1 sene beklemek zorunda kalacağım. Genişletmek için tıkla ... hocam moralini bozmak istemem de yuzde doksan 15 eylül baz alınır.. geçen sene 2010 iptalden dolayı yaptılar diye duydum..
06Davut' Alıntı: evet bu konu çok önemli en azından benim için 4 ekimde başladım geçen seneki gibi aralık ayına kadar uzatırlarsa 3 yılı doldurmuş olur tayin isteyebileceğim uzatırlar mı ki acaba yine ? yoksa 1 sene beklemek zorunda kalacağım. Genişletmek için tıkla ... hocam moralini bozmak istemem de yuzde doksan 15 eylül baz alınır.. geçen sene 2010 iptalden dolayı yaptılar diye duydum..
06Davut Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,302 28 Nisan 2014 #33 inşallah olursa Ankara yada yakınında biryer işte neresi olursa isteyeceğim.