İliçi listesinde Halk Eğitim Gözüken var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

tati

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar il içi atamalarında mebbis te halk eğitim gören var mı istanbul ilinde halk eğitimlerde ihtiyaç olmasına rağmen mebbis de açmıyor. Bunu bakanlık değil il mem yapıyor diye düşünüyorum.

Bu konudaki fikirlerinizi alabilir miyim?

Siirt için konuşuyorum. İl açıklamasına rağmen yani boş olmasına rağmen tercih sayfasında gözükmüyor.
Böte ile bir alakası var mı çözemedim.

aynen arkadaşlar. Ben Şuan Halk Eğitim Merkezinde çalışmama rağmen İliçinde bana da gözükmüyor. BÖTEliyim

Hocam bu sene açıldı araştırıp duruyorum. Sanırım Eğitim fakülteliler isteyemiyor.

Yozgattayım, BÖTE mezunuyum, Kadrom HEM'de. fakat il içi HEM'ler görünmüyor :s

Arkadaşlar ben bugün sendikam ile tekrar görüştüm genel müdürlüğe ileteceklerini söylediler. Sizlerde sendikalarınızı arayın ilgilensinler.

Hocam herşeyi yazılı olarak yaptım elimde belgelerde var, eğer yarına kadar çözülmezse bana cevap gelene kadar bekleyeceğim sonra mahkemeye gideceğim.

tati' Alıntı:
Hocam herşeyi yazılı olarak yaptım elimde belgelerde var, eğer yarına kadar çözülmezse bana cevap gelene kadar bekleyeceğim sonra mahkemeye gideceğim.

Hocam toplanıp beraber gidelim sonuna kadar yanınızdayım. Şimdi bir halk eğitim ile görüştüm adamlar diyorki iki tane bt sınıfı var hiç boş kalmaz hocam gönül rahatlığıyla yaz diyorlar. Ama yazamıyoruz ki...

tati' Alıntı:
Hocam o yazıyı buraya da gönderirimisin. Sendika başkanına göndereyim.

Hocam şuan haklı iken haksız duruma düşmemek için sendikam zaten çalışıyor benim için, birçok şey var yazamıyorum :( elimde belge de var

Geri