İliçi listesinde Halk Eğitim Gözüken var mı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tati
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
mücadelemiz sonuç verdi sonunda. ama neden kapalı olduğunu ve şimdi neden açtıklarını anlamadım.

Hakkımızı sonuna kadar aramalıyız. Her ne kadar birileri bizi yetersiz görse de yeterli olduğumuzu her alanda göstermeliyiz. Yıllardır mesleki ve teknik okulları bilişim bölümü var. Ülke çağ mı atladı. Bazıları Bötelileri yetersiz buluyor ya.Sözüm Bötelilere laf atanlara. Şimdiye kadar devrim mi yaptınız? Görüyoruz mezun ettiklerinizi.

Cuma günü başvurumu yaptığımda Halk Eğitim Merkezi listede vardı ve ilk tercihime yazdım onayladım. P.tesi günü kontrol amaçlı Mebbis'e girdiğimde ilk tercihim boş görünüyordu. İlçeyi,ili ve 147'yi aradım, kimse yeterli açıklama yapmadı, sistemsel bir sorun dendi. Bugün de müdürümüz başvuruları onayladı ve çıktı aldığında listede görünüyordu. İstedik bakalım hayırlısı olsun herkes için.

bravehard2010' Alıntı:
tati' Alıntı:
egelim83' Alıntı:
Hocam daha alacak yolumuz var bir derece ve Meslek Lisesine atanma için tüm BÖTElilerin desteğine ihtiyacımız var...
mevzuat-yonetmelik-f25/bote-nin-sesini-duyurmaya-devam-etmesi-icin-evraklar-t142022.html

Arkadaşım sen ne yapıyorsun Allah aşkına her mesaj altına yazıyorsun.

Yazsın nolcak bu siteyi arada ziyaret edenler var gözden kaçıranlar var hocam sayesinde dikkat çekiliyor.

Hocam konu kirliliği diye bir olay var tek başlık açılır ilk sayfada tutmak için GÜNCEL yazısı eklenir bu şekilde devam edilir. Veya yönetim konuşulur konu sabitlenir. Ama bu şekilde hiç hoş değil

halk eğitimde ek ders olayı nasıl oluyor arkadaşlar ?? en fazla kaç saat alınabiliyor, tavsiye eder misiniz ??

Teşekkürler hocam da Müdür'ün iznine bağlı olmaması lazım çünkü valilik onayı ile bizden tercih yapmamız isteniyor.

ben halk eğitimdeyim müdür müsveddesi uygun görmediğini üst yazıda belirtip öyle gönderdi onaya sonuçta btr görevi verilmedi iliçi tayin istedim kurtulucam inşallah hiç kimseye tavsiye etmem

tati' Alıntı:
Teşekkürler hocam da Müdür'ün iznine bağlı olmaması lazım çünkü valilik onayı ile bizden tercih yapmamız isteniyor.
Müdürün iznine bağlı hocam 5 yıldır halk eğitimdeim ben

fatihinfedaisi' Alıntı:
bayram840' Alıntı:
fatihinfedaisi' Alıntı:
halk eğitimde ek ders olayı nasıl oluyor arkadaşlar ?? en fazla kaç saat alınabiliyor, tavsiye eder misiniz ??

Hocam nerede görev yapıyorsun (Sakarya mı)
sakarya değil hocam.. kayseri..

saol hocam merak etmiştim sakaryada başka kimler halk eğitim yazıyor diye. İyi çalışmalar.

Geri