B burock_26 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 596 19 Eylül 2017 #65 Arkadaşlar dikkat edin bir slaytta fantezi dünyası yazıyor çocuklar da yanlış anlıyor sınıf koptu bugün sonra toparladık
Arkadaşlar dikkat edin bir slaytta fantezi dünyası yazıyor çocuklar da yanlış anlıyor sınıf koptu bugün sonra toparladık
only61 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,867 19 Eylül 2017 #66 burock_26' Alıntı: Arkadaşlar dikkat edin bir slaytta fantezi dünyası yazıyor çocuklar da yanlış anlıyor sınıf koptu bugün sonra toparladık Genişletmek için tıkla ... hocam o cümleler devletin hazırladığı ders kitabından ben kendim koymadım haaa
burock_26' Alıntı: Arkadaşlar dikkat edin bir slaytta fantezi dünyası yazıyor çocuklar da yanlış anlıyor sınıf koptu bugün sonra toparladık Genişletmek için tıkla ... hocam o cümleler devletin hazırladığı ders kitabından ben kendim koymadım haaa
B burock_26 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 596 20 Eylül 2017 #67 Kitabı aldıklarında bir kez daha gülerler o zaman
Y yusufziya41 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 326 21 Eylül 2017 #69 Ellleriniz dert görmesin. Çok teşekkürler.
only61 Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,867 24 Eylül 2017 #79 bil_teknik' Alıntı: 5-6 sınıflar içinde varmı kaynak Genişletmek için tıkla ... yok burası lise için hocam
bil_teknik' Alıntı: 5-6 sınıflar içinde varmı kaynak Genişletmek için tıkla ... yok burası lise için hocam