normalde başkasına yaptırılacak onaylardan noterden vekaletname istenir. Il Mem görevlisine sormanız yeterli.feto23' Alıntı:bi sorum olacak bilen yardımcı olabilir mi?
şu an tatilde olan bir yakınım tercih yapacak tercihin onaylatılması gerekiyor milli eğitimde ama onay süresi içinde buraya dönemeyecek;
acaba onay işlemini şu an bulunduğu ilde yapabilir mi?
başka ilde yapabiliyorsa olur ki atanırsa tercihi onaylattığı il milli eğitim müdürlüğüne tekrar gitmesi gerekir mi?
ya da burada onaylatmak istesek o olmasa da onaylatabilir miyiz?
İşinden memnunsan bence devam et dertsiz başına dert alma derim. Bir hocamız yeni yerler görürsün demiş hocam biz gezdikte madalya mı taktılar.musara' Alıntı:bende antalyadanım bu sene doğru düzgün çalışmnadık 80 aldık atanamayız diye bakarken atanma umudu doğdu sıralamam 1245
antalya adliyesinde bilgisayar teknisyeni olarak görev yapıyorum kararsız kaldım bakalım son ana kadar tercih yaparmıyım diye gerçi yapacağım kesin antalya civarları düşünüyorum gelirse gelsin diye pek umut olmaz gibi ama hayırlısı
öğretmenlik mesleğini yapmayı çok istiyorum ama nebilim antalya dışınada gitmek istemiyorum. herşeyin hayırlısı deyip bi tercihte bulunacağım bakalım
biltek2007' Alıntı:musara hocam ömründe antalya dan çıkmadıysan bence öğretmenlik senin için doğru tercih. farklı illeri gezmek ile yaşamak bambaşka. Özellikle yaşadığınız şehir ve korunaklı aile yapısından çıkmanızı tavsiye ederim.
nosTRa' Alıntı:Kırşehir zorunlu hizmet, mucur ve boztepe ilçelerine ulaşım kolaydır, Ankara ve Konya kendi arabanız ile 2-3 saat sürer Kayseri ise 1 saat uzakliktadir
computing' Alıntı:İşinden memnunsan bence devam et dertsiz başına dert alma derim. Bir hocamız yeni yerler görürsün demiş hocam biz gezdikte madalya mı taktılar.musara' Alıntı:bende antalyadanım bu sene doğru düzgün çalışmnadık 80 aldık atanamayız diye bakarken atanma umudu doğdu sıralamam 1245
antalya adliyesinde bilgisayar teknisyeni olarak görev yapıyorum kararsız kaldım bakalım son ana kadar tercih yaparmıyım diye gerçi yapacağım kesin antalya civarları düşünüyorum gelirse gelsin diye pek umut olmaz gibi ama hayırlısı
öğretmenlik mesleğini yapmayı çok istiyorum ama nebilim antalya dışınada gitmek istemiyorum. herşeyin hayırlısı deyip bi tercihte bulunacağım bakalım