İlk Atanacak Bilişimcilere Önereceğiniz İl ve İlçeler

Kodla Büyü
bende antalyadanım bu sene doğru düzgün çalışmnadık 80 aldık atanamayız diye bakarken atanma umudu doğdu sıralamam 1245
antalya adliyesinde bilgisayar teknisyeni olarak görev yapıyorum kararsız kaldım bakalım son ana kadar tercih yaparmıyım diye gerçi yapacağım kesin antalya civarları düşünüyorum gelirse gelsin diye pek umut olmaz gibi ama hayırlısı
öğretmenlik mesleğini yapmayı çok istiyorum ama nebilim antalya dışınada gitmek istemiyorum. herşeyin hayırlısı deyip bi tercihte bulunacağım bakalım

musara hocam ömründe antalya dan çıkmadıysan bence öğretmenlik senin için doğru tercih. farklı illeri gezmek ile yaşamak bambaşka. Özellikle yaşadığınız şehir ve korunaklı aile yapısından çıkmanızı tavsiye ederim.

Kırşehir zorunlu hizmet, mucur ve boztepe ilçelerine ulaşım kolaydır, Ankara ve Konya kendi arabanız ile 2-3 saat sürer Kayseri ise 1 saat uzakliktadir

bi sorum olacak bilen yardımcı olabilir mi?
şu an tatilde olan bir yakınım tercih yapacak tercihin onaylatılması gerekiyor milli eğitimde ama onay süresi içinde buraya dönemeyecek;
acaba onay işlemini şu an bulunduğu ilde yapabilir mi?
başka ilde yapabiliyorsa olur ki atanırsa tercihi onaylattığı il milli eğitim müdürlüğüne tekrar gitmesi gerekir mi?
ya da burada onaylatmak istesek o olmasa da onaylatabilir miyiz?

rize veya doğu karadeniz den herhangi bir şehir hem sosyal açıdan hem de az para harcamak konusunda tavsiye ederim.

feto23' Alıntı:
bi sorum olacak bilen yardımcı olabilir mi?
şu an tatilde olan bir yakınım tercih yapacak tercihin onaylatılması gerekiyor milli eğitimde ama onay süresi içinde buraya dönemeyecek;
acaba onay işlemini şu an bulunduğu ilde yapabilir mi?
başka ilde yapabiliyorsa olur ki atanırsa tercihi onaylattığı il milli eğitim müdürlüğüne tekrar gitmesi gerekir mi?
ya da burada onaylatmak istesek o olmasa da onaylatabilir miyiz?
normalde başkasına yaptırılacak onaylardan noterden vekaletname istenir. Il Mem görevlisine sormanız yeterli.

Hala Doğu görevi mı bilmiyorum ama Eskişehir'in mihalıççık ilçesini düşünebilirsiniz. Lojman yoktu bildiğim kadarıyla, ama ilçede yaşam ucuz. Zaten birşey yok ki harcayasın. En büyük ve tek artısı Eskişehir merkeze 2 saat uzaklıkta. Sık sık minübüs geçiyor. İster ilçede kalır para biriktirirsin, istersen paradn vazgeçip Eskişehir'den gidiş geliş yapıp hayatını yaşarsın. Ben ikinci yolu seçmiştim. İstanbulu da düşün bence.

Feto23 hocam. Geçen yıl aynı durumdaydim. Başka biyerde tatilde iken tercih yaptım. Orada tercihimi onaylattim sonra da göreve başladığım ile gittim. Tekrar tatil yerindeki milli eğitime tekrar uğramama gerek kalmadı.

musara' Alıntı:
bende antalyadanım bu sene doğru düzgün çalışmnadık 80 aldık atanamayız diye bakarken atanma umudu doğdu sıralamam 1245
antalya adliyesinde bilgisayar teknisyeni olarak görev yapıyorum kararsız kaldım bakalım son ana kadar tercih yaparmıyım diye gerçi yapacağım kesin antalya civarları düşünüyorum gelirse gelsin diye pek umut olmaz gibi ama hayırlısı
öğretmenlik mesleğini yapmayı çok istiyorum ama nebilim antalya dışınada gitmek istemiyorum. herşeyin hayırlısı deyip bi tercihte bulunacağım bakalım
İşinden memnunsan bence devam et dertsiz başına dert alma derim. Bir hocamız yeni yerler görürsün demiş hocam biz gezdikte madalya mı taktılar.

biltek2007' Alıntı:
musara hocam ömründe antalya dan çıkmadıysan bence öğretmenlik senin için doğru tercih. farklı illeri gezmek ile yaşamak bambaşka. Özellikle yaşadığınız şehir ve korunaklı aile yapısından çıkmanızı tavsiye ederim.

valla hocam konyada 5 yıl okudum onun haricinde başka bir yerde uzun süreli durmadım.zaten tercih yapmaya karar verdim öğretmenlik mesleği en güzel mesleklerden biri öğretmen olarak atanmak için 26 yı açacağım artık

nosTRa' Alıntı:
Kırşehir zorunlu hizmet, mucur ve boztepe ilçelerine ulaşım kolaydır, Ankara ve Konya kendi arabanız ile 2-3 saat sürer Kayseri ise 1 saat uzakliktadir

boztepede askerlik yaptım küçük normal bir yer pek birşey beklemiyorsanız iyi derim yaşanabilir bir yer. tek bir bankası var tek bir internet kafesi var(çarşı izinlerinde pek açık göremesekte:):))

doğu ili kapsamında değerlendiriliyor sanırım idare edecek biryer

computing' Alıntı:
musara' Alıntı:
İşinden memnunsan bence devam et dertsiz başına dert alma derim. Bir hocamız yeni yerler görürsün demiş hocam biz gezdikte madalya mı taktılar.

,hocam öle diyorsunda bitirmiş olduğun bölümü yapmamak insana zor geliyor. dediğin gibi sabit duramayacağım ama adliyedede nelerle uğraşıyoruz bir bilsen.. işim rahat memnunum ama iş olarak mutlu değilim oyüzden tercih yapacağım. bu sene düşünmüyodum piyangodan çıktı resmen kaçırmamak lazım

Ben doğuyu yaz derim. Ben oradaki saygıyı ve sevgiyi başka bir yerde görmedim. Siirt Pervari de doğu görevimi yaptım şu an Bursa Yıldırım da çalışıyorum. Şu lafı da hiç unutmam: "BEN DOĞUDA MEDENİYETİ BATIDA İNSANLIĞI ARIYORUM". Tercih senin

Geri