bizim ortaokul ve ilkokul binaları yan yana, müdür 4+4+4 ün çıktığı zaman sınıfı ortaokuldan ilkokula taşımış, geçen yıl ne ettiysem geri almadı ortaokula, yer sıkıntısı var dedi vs., hatta ders de zorunlu olunca baya tartıştık kendisiyle. hep idare ettim ama bu sene de sorun devam ediyor, ortaokul öğrencilerinin ders haricinde sınıfa girmeleri kesinlikle yasaklandı, sadece okul çıkışları girsinler diyor müdür, iyi de benim okul çıkışı durma zorunluluğum olmamasına rağmen her gün 4e kadar öğrenciler ödev yapsın çıktı alsın diye bekliyorum okulda. tenefüslerde ilkokul öğrencileri kullanıyor sınıfı, ben de müdüre madem ben ortaokul öğretmeniyim tenefüste ilkokul öürencisiyle uğraşmam o zaman dedim, tamam sen biilirsin istersen kitle, sadece dersin olduğunda aç sınıfı dedi, ama içim rahat etmedi sonuçta sınıf birilerine hizmet etmeli..bu yazıyı okudum , tamamen ilkokula dönüşen ve kullanılmayan sınıflardaki pcler ortaokullara verilecek şeklinde algıladım, yoksa ilkokulda hiç sınıf kalmasın ortaokula devredilsin gibi bi anlam da mı çıkıyor?? müdür eminim ki bu yazıyı okudu ama bana tek kelime etmedi, belki de görmediğimi sandı ve gizlemeye çalıştı bilemiyorum. ne düşünüyosunuz benim durumum hakkında, ne yapmalıyım ??? ben sınıfı ortaokul öğrencileri rahat rahat istediği zaman kullansın istiyorum, şimdi git okul çıkışı gel demek saçma oluyor, küçüklerin gelip yaptığı tek şey bilgisayadaki matematik oyunlarını ne olduğunu bile bilmeden rastgele oynamak, bilgisayarı yanlış yanlış kapatmak, bir sürü dosya klasör açıp pcleri dondurmak vs.