İlkokulda kalmış BT sınıfları Taşınıyor-Resmi Yazı

Kodla Büyü
Şimdii,, Gelelim maliyete,
Dİyeceksiniz bu da sorulurmu?
İlkokuldan Ortaokula taşınacak olan BT sınıfı Bilgisayar, sistem tesisatları masaları , Switch Pano(kalsın zaten gömülü sistem)
1-Söküm masrafları nı kim karşılayacak? -----a)İlkokul b)Ortaokul c) İlçe MEM d)mahalli imkanlar
2-Taşınma masraflarını kim karşılayacak?-----a)İlkokul b)Ortaokul c) İlçe MEM d)mahalli imkanlar
3-Montaj masraflarını kim karşılayacak? -----a)İlkokul b)Ortaokul c) İlçe MEM d)mahalli imkanlar
Herhalde cevap, ORTAOKULUN MAHALLİ İMKANLARI.Peki ya ortada mahalli imkan vs yoksa?

donanımlar iyi olsa güzel de kötü olunca taşınmasa bir dert taşınınca ayrı dert
Bilişimburada ALINTI.
BU ALINTI İŞİNDE HEP HATA MESAJI ALIYORUM.ALINTILI MESAJI GÖNDEREMİYORUM.GEÇEN AY da BU HATA OLDU.
ADMİN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE.
İşte aynen o durum.
Alsan masrafına değermi?
Almasan BT siz okulda, öğretmen olarak durumun ne olur?

İdareci olmam lazım, şu lanet branşım 6 yılda bitirdi beni, 30 yıl daha yapamam!!!

COBOL' Alıntı:
donanımlar iyi olsa güzel de kötü olunca taşınmasa bir dert taşınınca ayrı dert
Bilişimburada ALINTI.
BU ALINTI İŞİNDE HEP HATA MESAJI ALIYORUM.ALINTILI MESAJI GÖNDEREMİYORUM.GEÇEN AY da BU HATA OLDU.
ADMİN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE.
İşte aynen o durum.
Alsan masrafına değermi?
Almasan BT siz okulda, öğretmen olarak durumun ne olur?
Alıntı yaptığınız metinde çok sayıda ifade ( :) bunun gibi ) varsa sistem göndermiyor bu durumda bazı ifadeleri silip alıntı yaparak gönderebilirsiniz.

ben müdür beye bahsettim yazıdan 2.5 -3 milyar tutar taşımak dedi, halbuki ortaokuldan ilkokula taşırken 700e yaptırdım demişti, sırf taşımamak için abartıyo galiba rakamı :/

ozlem22' Alıntı:
ben müdür beye bahsettim yazıdan 2.5 -3 milyar tutar taşımak dedi, halbuki ortaokuldan ilkokula taşırken 700e yaptırdım demişti, sırf taşımamak için abartıyo galiba rakamı :/
Niyeti yok suyu yokuşa sürüyor. :sleep:

hasari' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:
katılıyorum..ne bu bee ev mi taşıyon ilden ile...arkadaşlar ben taşıdım...yapacağınız sadece bir kamyon kiralamak bunu da mahalledeki bir velinin veya tanıdığının kamyonu olabilir(para vermek istemiyosan)...size lazım olan sadece pc ler(kasa,monitör,klavye takım işte) ve masalar..... taşıdık ne olacak dediğinizi duyar gibiyim... yeni okulunuzda muhtemelen lab yeri ve kablo alt yapısı vardır...yoksa elektrikçi yapar çok birşey tutmaz en fazla 500...ardından tabureyi milli eğitimden istersiniz donatımdan.bitti gitti işte...yaşanmış örneğini resim olarak ekliyorum

BİLGİSAYAR SINIFI TAŞINMADAN ÖNCEKİ LAB

BİLGİSAYAR SINIFI TAŞINDIKTAN SONRAKİ LAB

Ekli dosyalar

elrond hocam çok güzelmiş sınıfınız.. bizim sorunumuzun ortaokul binasında bilgisayarlar için yeterli yer bulunmaması, aslında eski bulunduğu sınıfa tekrar taşınabilir ama sınıf çok küçük 15+1 pc sığmazken şimdi ben 18+1 yaptım 19pc hayatta sığmaz..ortaokul binası çok dökük, eski vs. ne olucak bilmiyorum. şu an sınıfım ilkokul binasında ve bu şekilde..idare ediyorum artık napiyim, nereye kadar giderse..

Ekli dosyalar

• 06134145_btsnf.jpg
    06134145_btsnf.jpg
    173.7 KB · Görüntüleme: 397
  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    81.3 KB · Görüntüleme: 397
Maşalla ne güzel sınıflarınız var. Benim gözümda dahada güzellerine layıksınız güle güle kullanın. :)

saol kardeşim o senin güzelliğin...işte bomboştu da emek harcayınca birşeyler oluyor...daha iyileri senin olsun inşallah :)

elrond' Alıntı:
hasari' Alıntı:
ozlem22' Alıntı:
katılıyorum..ne bu bee ev mi taşıyon ilden ile...arkadaşlar ben taşıdım...yapacağınız sadece bir kamyon kiralamak bunu da mahalledeki bir velinin veya tanıdığının kamyonu olabilir(para vermek istemiyosan)...size lazım olan sadece pc ler(kasa,monitör,klavye takım işte) ve masalar..... taşıdık ne olacak dediğinizi duyar gibiyim... yeni okulunuzda muhtemelen lab yeri ve kablo alt yapısı vardır...yoksa elektrikçi yapar çok birşey tutmaz en fazla 500...ardından tabureyi milli eğitimden istersiniz donatımdan.bitti gitti işte...yaşanmış örneğini resim olarak ekliyorum

BİLGİSAYAR SINIFI TAŞINMADAN ÖNCEKİ LAB

BİLGİSAYAR SINIFI TAŞINDIKTAN SONRAKİ LAB

Bizim Türk insanımızda herşey para değildir, taşıma ve masraf işlemlerini ücretsiz yapan insanlarımızın sayısı çok fazladır sizinde olduğunuz gibi.. Başarılar.

Dün ilçe mem sordum okullar kendi arasında talepte bulunabiliyormuş bende talepte bulduğum okula resmi yazı yazdım talepte bulunduğum okulda ilçeden onay için yazı yazdı sonuç gelirse size yazacağım

Sınıfımda 15 pc var exper 2006 da kurulum yapılanlardan ama malum exper pclerin sorunu bitmiyor pek yazıda da ömrü dolanların kayıttan düşürülmesi diyor biz şimdi bunların ömrü dolmuş gibi göstersek yenisinin kurulumunu yaparlar mı neler yapmamız lazım bunun için? birde bizim okulla dönüşümü yapılan ilkokulun bt sınıfını duyduğuma göre daha yeniymiş LCD ekranlı olanlardan onların bizim okula gelmesi için nereye başvurmamız gerekiyor? dilekçe mi vermemiz gerekli?

COBOL' Alıntı:
Şimdii,, Gelelim maliyete,
Dİyeceksiniz bu da sorulurmu?
İlkokuldan Ortaokula taşınacak olan BT sınıfı Bilgisayar, sistem tesisatları masaları , Switch Pano(kalsın zaten gömülü sistem)
1-Söküm masrafları nı kim karşılayacak? -----a)İlkokul b)Ortaokul c) İlçe MEM d)mahalli imkanlar
2-Taşınma masraflarını kim karşılayacak?-----a)İlkokul b)Ortaokul c) İlçe MEM d)mahalli imkanlar
3-Montaj masraflarını kim karşılayacak? -----a)İlkokul b)Ortaokul c) İlçe MEM d)mahalli imkanlar
Herhalde cevap, ORTAOKULUN MAHALLİ İMKANLARI.Peki ya ortada mahalli imkan vs yoksa?

:) hocam bundan kolay soru mu var.
BT öğretmenine yüklenilecek tabili de
E şıkkı diyorum

bunu duyduğuma gerçekten sevindim. çünkü bt lab. olmayan bir bilişimci olarak gerçekten böyle bir düzenlemenin olması gerekiyordu.

:alkis:

bazı arkadaşların bu konuda sıkıntı yaşamadıkları kesin. aksi takdirde nasıl taşınacak, kim kuracak gibi meseleleri dert etmezlerdi.

Arkadaşlar benim okulum ilkokul ortaokul bir arada sabah ortaokul öğleden sonra ortaokul. malum bilgisayar sınıfımız var ve öğleden sonra ilkokullarda kullanıyorlar ve hor kullanıyorlar, bilgisayarlar özellik olarak iyi.

Bina mülkiyeti ilkokulda

Acaba bu yazıya göre taşınmaz olarak ortaokula devrini isteyebilir miyim?

isteyebilirsin hocam ama zaten aynı binayı kullanıyormuşsunuz buna gerek varmı.

Bina mülkiyeti ilkokulda olduğu için demirbaşlar ilkokula ait dolayısıyla da sorun çıkarıyorlar. BT sınıfını da düzensiz kullanıyorlar. Hem de yarın başka bir ortaokul aynı şey için başvurup da BT sınıfını alıp giderse korkusu yaşıyorum. Burası Türkiye altımızda ki pantolonu alırlar haberimiz olmaz :scared:

Geri