bilisimburada
Üye
donanımlar iyi olsa güzel de kötü olunca taşınmasa bir dert taşınınca ayrı dert
Alıntı yaptığınız metinde çok sayıda ifade ( bunun gibi ) varsa sistem göndermiyor bu durumda bazı ifadeleri silip alıntı yaparak gönderebilirsiniz.COBOL' Alıntı:donanımlar iyi olsa güzel de kötü olunca taşınmasa bir dert taşınınca ayrı dert
Bilişimburada ALINTI.
BU ALINTI İŞİNDE HEP HATA MESAJI ALIYORUM.ALINTILI MESAJI GÖNDEREMİYORUM.GEÇEN AY da BU HATA OLDU.
ADMİN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE.
İşte aynen o durum.
Alsan masrafına değermi?
Almasan BT siz okulda, öğretmen olarak durumun ne olur?
Niyeti yok suyu yokuşa sürüyor. :sleep:ozlem22' Alıntı:ben müdür beye bahsettim yazıdan 2.5 -3 milyar tutar taşımak dedi, halbuki ortaokuldan ilkokula taşırken 700e yaptırdım demişti, sırf taşımamak için abartıyo galiba rakamı :/
katılıyorum..ne bu bee ev mi taşıyon ilden ile...arkadaşlar ben taşıdım...yapacağınız sadece bir kamyon kiralamak bunu da mahalledeki bir velinin veya tanıdığının kamyonu olabilir(para vermek istemiyosan)...size lazım olan sadece pc ler(kasa,monitör,klavye takım işte) ve masalar..... taşıdık ne olacak dediğinizi duyar gibiyim... yeni okulunuzda muhtemelen lab yeri ve kablo alt yapısı vardır...yoksa elektrikçi yapar çok birşey tutmaz en fazla 500...ardından tabureyi milli eğitimden istersiniz donatımdan.bitti gitti işte...yaşanmış örneğini resim olarak ekliyorumhasari' Alıntı:Niyeti yok suyu yokuşa sürüyor. :sleep:ozlem22' Alıntı:ben müdür beye bahsettim yazıdan 2.5 -3 milyar tutar taşımak dedi, halbuki ortaokuldan ilkokula taşırken 700e yaptırdım demişti, sırf taşımamak için abartıyo galiba rakamı :/
elrond' Alıntı:katılıyorum..ne bu bee ev mi taşıyon ilden ile...arkadaşlar ben taşıdım...yapacağınız sadece bir kamyon kiralamak bunu da mahalledeki bir velinin veya tanıdığının kamyonu olabilir(para vermek istemiyosan)...size lazım olan sadece pc ler(kasa,monitör,klavye takım işte) ve masalar..... taşıdık ne olacak dediğinizi duyar gibiyim... yeni okulunuzda muhtemelen lab yeri ve kablo alt yapısı vardır...yoksa elektrikçi yapar çok birşey tutmaz en fazla 500...ardından tabureyi milli eğitimden istersiniz donatımdan.bitti gitti işte...yaşanmış örneğini resim olarak ekliyorumhasari' Alıntı:Niyeti yok suyu yokuşa sürüyor. :sleep:ozlem22' Alıntı:ben müdür beye bahsettim yazıdan 2.5 -3 milyar tutar taşımak dedi, halbuki ortaokuldan ilkokula taşırken 700e yaptırdım demişti, sırf taşımamak için abartıyo galiba rakamı :/
BİLGİSAYAR SINIFI TAŞINMADAN ÖNCEKİ LAB
BİLGİSAYAR SINIFI TAŞINDIKTAN SONRAKİ LAB
COBOL' Alıntı:Şimdii,, Gelelim maliyete,
Dİyeceksiniz bu da sorulurmu?
İlkokuldan Ortaokula taşınacak olan BT sınıfı Bilgisayar, sistem tesisatları masaları , Switch Pano(kalsın zaten gömülü sistem)
1-Söküm masrafları nı kim karşılayacak? -----a)İlkokul b)Ortaokul c) İlçe MEM d)mahalli imkanlar
2-Taşınma masraflarını kim karşılayacak?-----a)İlkokul b)Ortaokul c) İlçe MEM d)mahalli imkanlar
3-Montaj masraflarını kim karşılayacak? -----a)İlkokul b)Ortaokul c) İlçe MEM d)mahalli imkanlar
Herhalde cevap, ORTAOKULUN MAHALLİ İMKANLARI.Peki ya ortada mahalli imkan vs yoksa?