hocam ben de onu diyorum derslerimiz gelmeden önce çoğu lab dağıtıldı sonra ders geldi, dediğin gibi meb te işler her zaman alt yapı olmadan geliyor. Meb te eğitimci olmayan kişiler yönettiği sürece bu böyle devam edecektir. Ben de şunu demek istedim adamlar alt yapıya şuna buna hiç bakmıyor, dersi getirdik bitti anlayışındalar. Dediklerine katılıyorumjandarma' Alıntı:Baran38 az çok anlarsın bilgisayarcı adamsın yazılım için önce ne lazımONANIM
bak bakalım etrafına bt sınıfı olan kaç okul var. Ben 20 bin nüfuslu bir ilçe merkezindeyim bizim burda sadece benim okulda bt sınıfı var.Hepsi sınıf yapıldı ve kapatıldı. Benim sınıfıda zaten müdür her fırsatta kapatacam diyor ben zor razı ediyorum. Gelmez demiyorum bu ülkede herşey tepeden ınme oluyor. Alt yapı yok temel yok bizimkiler inşaata 7. Kattan başlıyor
hastasıyız dede' Alıntı:yahu biriside şu işi tam yapsın, ilkokulda kodlama olurmu, ilkokuldan başlayarak dersi koyarsın ilkokulda bilişim ile ilgili terimleri, bilgisayar kullanmayı güvenlik vb konuları anlatırsın, kodlamayı ortaokulda verirsin.
caylakcekirge' Alıntı:Bu konu ile ilgili son haber;
http://www.memurlar.net/haber/516181/