İller Arası Başvuru Süresi Uzatıldı.

Kodla Büyü
hem bugün söylüyorlar, millet başvurularını yaptı, onaylattı. Yarın da açıklamazlar artık sonuçları. Millete Eziyet Bakanlığı.

yalancı sahtekar gaypak bir nesil nasıl yetiştirilir... takipteyiz helal size....
laa bir gün milletle dalga geçmeyin ya, bir gün adam gibi verdiğiniz sözde durun bir gün ya...

kesin kendi adamlarının bir işi eksik gitmiştir yoksa hayatta ertelemezler nerde ....

kimin kaç puanla nereleri istedikleri belli oldu tabi. yandaşlarına ona göre tercih yaptıracaklardır. 5 günde başvuru yapmayı beceremeyen adam varsa öğretmenliği bıraksın

dayılar işin garibe ne biliyonuz mu hepimiz onaylattık sistem bize kapandı merak ettiğim son anda bi yerlerden 1 saatlıgıne 2 saatlıgıne kendı adamlarına okul acar kaparlarmı acep la.
2009-2010 atama döneminde bizzat sahıt olmuştum şerefden yoksun heriflerin yaptıklarına

eğitimin bakanlığının, alışıldık sözünde durmayan ve beceriksiz hallerinin devamı.
ama eğitimin kötü olmasında suçlu kim tayyip ve ömerin dediği gibi öğretmenler. (her bu tür olayda aklıma gelen bu oluyor, öğretmenlikten bıktım artık).
bir kerede sözünüzde durun, bir kerede zamanında iş yapın, bir kerede öğretmeni sevindirin :x

değişme vardır tabi tercih yapanların hiçbiri göremezki sistemler bize kapandı ne de olsa bi gecede okul açıp okul kapatırlar...

ne gecesi dostum ne gecesi adamlar gündüz gözüne yapıyorlar la bu işi anlık bir saat içinde yapıyorlar ve bitti gittiiii

kurnazf' Alıntı:
hakkımı yiyenin hakkını yesinler.

hep bi laf varya öteki dünyada öteki dünyada ne hikmetse bugün hakkımıı yiyenler öteki dünyaya sımsıkı bağlı olduğunu iddia edenler öteki dünyadaki uhrevi şeyleri araç gibi kullananlar.
kul hakkıyla gelme kul hakkı yeme kul hakkı kötüdür diyerek Allahın Kelamını insanlara yayan kişiler çatır çatır soslu moslu kızartılmış bı sekılde afıyetle yıyorlar

Eğer yapıyorlarsa yazıklar olsun. Bu nasıl bir adaletsizlik. Neden sistem kapandıktan sonra böyle bir açıklama yapılıyor, o zaman tercih süresi içinde yapsaydın açıklamanı. Hem ne gereği var...Off sinir bozucu durumlar. Şu milli eğitim sistemimizdeki adaletsizliklerin düzeleceğini göreceğimiz günler gelecek mi acaba.

millet tercihini yaptı herhangi bir sorun olmadı herkes yetiştirdi sen neden uzatırsın arkadaş :x

arkadaşlar ben tayin istemedim\istemiycemde. eğer merak ettiğiniz yerler varsa bakabilirim açık mı\ kapalımı diye

yucegok' Alıntı:
arkadaşlar ben tayin istemedim\istemiycemde. eğer merak ettiğiniz yerler varsa bakabilirim açık mı\ kapalımı diye

İzmir'den bir ekran görüntüsü alabilirsek sevinirim....

yucegok' Alıntı:
Hocam küçük illlerden ziyade büyük şehirlere bakman mümkünmü ben ankarayı istesem acaba 54 okul vardı listede..

kayseri

Ekli dosyalar

• kayseri.jpg
    kayseri.jpg
    50.8 KB · Görüntüleme: 504
hocam mantıklı olanda o aslında buyuk ıllerı bı kontrol edıp ekran çıktısı verırmısın

Geri