İller Arası Başvuru Süresi Uzatıldı.

Kodla Büyü
Arkadaşlar kontrol de fayda var ama bir şey çıkacağını sanmıyorum.Çünkü torpil yapmak istediler gecenin en ölü saatinde bir okulu 2 dakikalığına açıp istedikleri kişi tercih ettikten sonra kapatırlar...

izmir

Ekli dosyalar

• izmir.jpg
    izmir.jpg
    86.6 KB · Görüntüleme: 442
arkadaşlar minareyi çalan kılıfını hazırlarmış o sebeple bakmaya gerek yok bence

yucegok' Alıntı:
arkadaşlar ben tayin istemedim\istemiycemde. eğer merak ettiğiniz yerler varsa bakabilirim açık mı\ kapalımı diye
İskenderun'da kaç okul açık ve isimleri ?
Teşekkürler hocam.

Şu anda sistem açılmıyor zaten.

Panik yapmaya gerek yok. Kontenjanlar elimizde zaten. Atamalar yapilinca listeyi aliriz karsilastiririz. Vaesa ifşa ederiz. Kafa yormayalim fazla.

ya acaba o meşhur birilerine özel yerler açılacak durumu mu var acaba il dışı işaretlemeyen arkadaşlar bakabilirlermi? listelerde farklılık var mı? tercih yapanlar zaten yaptı sorun varsa il onaylarında vardır onlara versinler sadece süreyi

bu kadarda olmaz ya sırf zaman darlığından dolayı araştırmam gereken okullar vardı ama yetişmez diye dün erkenden kalkıp onaylatmıştım okula neyin uzatması bu şimdi ildışı tayin isteyecek adam zaten dört gözle bekliyodu bu tarihleri gözden kaçıracağını sanmıyorum yok yetişmedi diye yapsalar onuda millet onaylattıktan sonra yapmaları mantıksız gelde suizan yapma...

arkdaşlar bu nasıl bi kalleşliktir yaaa nasıl yapılamaz bu kadar bu sürede yeni okullar var mı? haberii olan var mı eskişehirde değişiklik yok arkadaşa baktırdım bilgilerimizi paylşalım

g.cetin.66' Alıntı:
dayılar işin garibe ne biliyonuz mu hepimiz onaylattık sistem bize kapandı merak ettiğim son anda bi yerlerden 1 saatlıgıne 2 saatlıgıne kendı adamlarına okul acar kaparlarmı acep la.
2009-2010 atama döneminde bizzat sahıt olmuştum şerefden yoksun heriflerin yaptıklarına

yok canım olmaz öyle şey, yaparlar mı hiç :!:

CHP li ya da mhp li belediyelerin olduğu yerlerde iş döner dönerse. seçmen sayısını arttırıyor adamlar. bakacaksanız izmire antalyaya osmaniyeye sivasa felan bakın.ayrıca atamalar yapıldıktan sonra tam listeyi yayınlamazlar minare kılıf olayı

bahhele' Alıntı:
CHP li ya da mhp li belediyelerin olduğu yerlerde iş döner dönerse. seçmen sayısını arttırıyor adamlar. bakacaksanız izmire antalyaya osmaniyeye sivasa felan bakın.ayrıca atamalar yapıldıktan sonra tam listeyi yayınlamazlar minare kılıf olayı

atamaları belediyeler değil bakanlık yapıyor! :wink:

promethus' Alıntı:
Ayrıca, eğer sen başvuru tarihi sona erdikten sonra, başvuru süresini uzartırsan ve başvuru yapanların, başvuru formunu aktif hale getirmezsen; başvuru süreci şaibeye açık hale gelir. Her türlü söylenti ve komplo teorisi çıkar. Bunlar doğru olmasa bile, doğru olur. Oturup bunları yalanlamakla uğraşacaklarına şaibesiz bir işlem yürütsünler.

:) ben yanlış anlamışım ama bende yanlış anlaşılmışım :)

Geri