yucegok' Alıntı:
İskenderun'da kaç okul açık ve isimleri ?yucegok' Alıntı:arkadaşlar ben tayin istemedim\istemiycemde. eğer merak ettiğiniz yerler varsa bakabilirim açık mı\ kapalımı diye
g.cetin.66' Alıntı:dayılar işin garibe ne biliyonuz mu hepimiz onaylattık sistem bize kapandı merak ettiğim son anda bi yerlerden 1 saatlıgıne 2 saatlıgıne kendı adamlarına okul acar kaparlarmı acep la.
2009-2010 atama döneminde bizzat sahıt olmuştum şerefden yoksun heriflerin yaptıklarına
bahhele' Alıntı:CHP li ya da mhp li belediyelerin olduğu yerlerde iş döner dönerse. seçmen sayısını arttırıyor adamlar. bakacaksanız izmire antalyaya osmaniyeye sivasa felan bakın.ayrıca atamalar yapıldıktan sonra tam listeyi yayınlamazlar minare kılıf olayı
promethus' Alıntı:Ayrıca, eğer sen başvuru tarihi sona erdikten sonra, başvuru süresini uzartırsan ve başvuru yapanların, başvuru formunu aktif hale getirmezsen; başvuru süreci şaibeye açık hale gelir. Her türlü söylenti ve komplo teorisi çıkar. Bunlar doğru olmasa bile, doğru olur. Oturup bunları yalanlamakla uğraşacaklarına şaibesiz bir işlem yürütsünler.