İmaj alıp diğer pclere atmak istiyorum

Kodla Büyü
Şu bootable CD olayını illa ilgili bilgisayarda mı yapmak lazım? Evdeki bilgisayarda bootable Cd yapsam labda kullanabilir miyim?

Ve bilen biri varsa: Ulaştırma bakanlığı Exper Bilgisayarların USB den boot olma gibi bir özelliği var mı? Varsa biosta nerede ben bulamadım...

kajmeran aklınız bayağı bir karışmış görünüyor.
cd ler için bootable özelliği yapıldığı bilgisayara bağlı olmayan bir özelliktir, bootable cd her bilgisayarda çalışır.
ulaştırma bakanlığının pc lerinde usb boot özelliği için usb bellek pc ye takılıyken setupta harddisk şeçeneğinden usb belleği üst sıraya taşımalısınız. yani kısaca usb bellek hd gibi görünüyor. yalnız küçük bir hatırlatma. usb den win7 kurarken yükleme işlemi esnasında pc kendini yeniden başlatırken hd sıralamasını tekrar eski haline getirmelisiniz. yoksa tekrar tekrar yükleme ekranına dönersiniz.

Hocam çooook teşekkürler...

cuma günü çalışır halde olan 7 bilgisayar bugün açılmadı bile :S Benim amacım güya acronisi öğrenmekti bir ara ama zorunlu öğrenmeye yöneldim :s İnşallah halledebilirim... Bu arada benim gibi kafası karışık olanlar için BURADA videolar var...

İnsan bilmediğinden korkuyor yeniden öğrendim, tekrar teşekkürler...

Geri