İmam Hatip Ortaokulunda Kız Erkek Ayrı mı?

Kodla Büyü
İmam hatipde ayrilmasi normaldir. Zaten ayrilmamasini istemeyenler cocuklarini imam hatibe gondermeyenler. Birakin insanlar cocuklarini nerde nasil okutmak istiyrsa okutsun. Artik baski donemi bitti okullarda halkin talepleri yerine getiriliyor.

sadece imam hatiplerin orta kısmına izin verildi oysaki ülkemizde çıraklık ve meslek liselerin orta kısmına ciddi ihtiyaç vardır. imam hatiplerinde orta kısmı olması tercih meselesidir ancak imam hatipler akp tarafında arka bahçe olarak kullanılıyor mu yorum sizin

Şu an imam hatip ortaokulları ve liselerinde eğitim öğretim ayrı yapılıyor ya da sınıf yetersizliğinden birleşik yapılmak zorunda kalıyor.
Şu diğer okullar da fazla artık kapatalım gitsin. Teknik liseymiş, ticaret lisesiymiş, anadolu lisesiymiş gereksiz şeyler. Bize imam lazım. İman lazım

anmpq.64' Alıntı:
Şu an imam hatip ortaokulları ve liselerinde eğitim öğretim ayrı yapılıyor ya da sınıf yetersizliğinden birleşik yapılmak zorunda kalıyor.
Şu diğer okullar da fazla artık kapatalım gitsin. Teknik liseymiş, ticaret lisesiymiş, anadolu lisesiymiş gereksiz şeyler. Bize imam lazım. İman lazım

Bu söylediklerinizi kim söyledi bir kaynağınız var mı yoksa duygu sömürüsü yapma peşinde misiniz bence hem meslek hem de imam hatip okullarına ihtiyaç var akp düşmanlığı yaparken ölçüyü kaçırıp insanların tercihlerine laf atmayın

imanlı olmakla okulun ne alakası var ki.hem sizene kimin imanı nasıl.siz çalışması nasıl ona bakacaksınız.bu kafayla zaten bir şey olmaz, olmayacak...

Geri