Iste bu tip ....... lar yuzunden okumak sart arkadaslar sen ben okumassak bu liyakatsiz ...... lar piyasayi doldurur boylece.Ondan sinrada yilda 1 kez karsilastigi osym sinavinda adama kafa atsammi atmasammi diye dusunursunuz
atınca ne oluyor acaba tecrübe sahibi olan var mıIste bu tip ....... lar yuzunden okumak sart arkadaslar sen ben okumassak bu liyakatsiz ...... lar piyasayi doldurur boylece.Ondan sinrada yilda 1 kez karsilastigi osym sinavinda adama kafa atsammi atmasammi diye dusunursunuz
SAĞOL YA :dHaklarımızı aramadığımız için o kadar rahat davranıyorlar.. Tüm şikayet mercilerine başvuru yapın hocam. Size yaptığını başkasına yapamaz belki
hangi üniversite hocam?Merhaba arkadaşlar hem kendimi geliştirmek hem öğrencilerime faydalı olabilmek adına yüksek lisansa başlayayım dedim. daha ders seçiminde akademisyen egoları devreye girmeye başladı. bir derste sorun yaşadım ve 5 yerine 4 ders onaylandı. tekrar ders seçmek ıstedıgımde ise kendısının ekledıgı ders dıger dersimle çakıştı. bunu bildirdiğimde ve kendisine mesaj attığımda ekdekı cevabı aldım. topu topu 5 dakikalık bir iş yapacak. sizce cimere şikayet edilmeyi haketmiyor mu ? bu egolarla uğraşmak zorunda mı insanlar
O sorun ıste bıraz hocam aynı ılde degıl bu doenm 5ders aldım 2 dersım kaldı umarım derslerı verebılırım ve kalan 2 derstede illa okla gelmelısın demezler .Hocam sağolasınız şu maili okurken ders kaydımı yapmam gerektiği aklıma geldi yarın son günmüş bu arada
Hocam yazı olarak ne yazdıklarını dikkate almayın derim. Yüz yüze konuşurken ki iletişiminize bakın.Belki çok seveceksiniz hocanızı. Mail yazarken de aslında belli akademik kurallara dikkat ederseniz sorun yaşamazsınız.Yüzyüze ortamda konuşup iletişim kurduktan sonra yazıli iletişimde de sorun yaşamazsınız. Yüksek lisansa başladığimda bende panikleyip sanki herkesle mücadele etmem gerekiyormuş gibi hissetmiştim.Yazılanlara bakınca bütün bilgisayar öğretmenlerinde bi engellenmişlik hissi olduğunu fark ettim.
Tabi çok enteresan hocalar da olacak, ama okulda ki çalışma ortamımızda bile yolda görseniz selam vermeyeceğiniz fesat tiplerle çalışmak zorunda kalabiliyoruz zaman zaman. Üniversite çalıştığınız ildeyse ders programını da bi şekilde takip edersiniz zaten.