İntel Öğretmen Kursu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Zizu_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

Zizu_

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar bu kursa hiç katılan var mı. Elinizde yaptığınız bir örnek varsa paylaşabilirmisiniz.
Teşekkürler

ben katıldım arkadaşlar ne anladın derseniz hiçbirşey anlamadım.ayrıca şubat ayında bu kursu okulumdaki tüm öğretmenlere vermekle görevlendirildim.ancak ben kendim bile öğrenmedim nasıl bişey olacak merakla bekliyorum

bu kursların hepsini kaldıracaksın aslında
yararlı ve sistemli bişekilde yapmak lazım
bende katıldım ama hiçbişe anlamadım doğrusu

mudamet' Alıntı:
wertyu6' Alıntı:

anlasan şaşardım zaten :)

sadece ben değil kaatılan hiç kimse bişey anlamıyo yani sorun bende değildir hocam bu birincisi
ikincisi zaten sizin rehberlikçi olmanızdan uzun zamandır şüpheleniyorum, onu gösteren mesjlarınıza rastladım daha önce
bu forumda rehberlikçilerin işi yok bu da ikincisi. gidin siz çocuklara hayatın güzelliklerinden falan bahsedin boş boş sohbet edin.

ogretmen006' Alıntı:
mudamet' Alıntı:
wertyu6' Alıntı:

anlasan şaşardım zaten :)
hocam bu ifade inşallah kişiyi deil kursu tiye almadır yoksa hiç hoş deil

mudamet hocam ivedi bu sorunun cevabını bekliyorum.
kastettiğiniz kurs ise size katılıyorum değilse adresini okulunu söyle yarın sizin okuldayım.

bende üniversitedeyken almıştım. öğretim tasarımı dersinde. online olarak modül doldurup duruyoduk. insanı çıldırtıyo o modülleri doldurmak. zaten çıldırdığımızla kaldık sertifikayı da alamadık. isminin "intel öğretmen kursu" diye diye küstah oluşuna bakmayın. bişey öğretmiyo ve netice olarak bende bu kurstan bişey anlamadım.

Bu kursa bende katıldım. Ankarada Eğitek merkezde.
Öncelikle içeriğinden bahsedeyim.
İçeriğinde bir proje konusu(derste işlenen bir konu yani) belirliyor ve bu konu çerçevesinde proje gerçekleştiriyorsunuz.
Herşey sanal ortamda ilerliyor. iop.... diye bir sitede projenize göre soruları cevaplıyorsunuz. modül modül. daha sonra bir wiki sayfasında proje konusun tanıtıyorsunuz. ekip olarak. bu kadar.

adında intel olduğuna bakmayın. bence uygulanması imkansız bir proje.
internet olmadığı zaman ben lab. da çok daha rahat ders işliyorum. :)
güya interneti eğitimde araç olarak kullanma gibi bir şey. ancak
bu yöntemle kulağı everestin etrafından dolanarak göstermek gibi birşey bence:)

meb in maksat muhabbet olsun mantığıyla, birilerinin gazıyla başlattığı bir proje bence.

hiç sevmedim. katılmanızı tavsiye etmem. eğer hizmetiçinde çıktıysa rapor alın gitmeyin. sonra sizden kurs vermenizi isteyecekler.

u kurs hala yapılıyormuymuş. 5 yıl önce duymuştum adını sonrasında ne katılana ne de bahsedene rastladım.

bende gittim hiç ama hiç bişey anlamadım.valla sorun bizde diil.katılan 40 kişi de bişey anlamadı.çünkü bi içerik yok .

katıldığımda ben de sizin gibi yana yakıla aramıştım
basit yönergeler çünkü ve zaman kaybetmek istememiştim...
En sonunda ünitemi belirleyip arkadaşların burada yayımladıkları sunumları kullanmıştım

Ekli dosyalar

varan ikiiiii:)

Ekli dosyalar

varan üüüüçççççç:)

Bir de son açıklama yapayım. Gruplar olaşturacaksınız. Gruptaki herkes kendi dersi ile ilgili bu evrakları hazırlayacak. Ayrıca bir de ortak ders seçeceksiniz(herhangi birinizin dersinden bir ünite olabilir) ve ortak bir ünite üzerinde bu kaynakları oluşturacaksınız.

Birbirinizin ve ortak ürünlerinizin yayımlanmasından sonra yorum yapmanız gerekli birbirinizin ürünlerini incelyip değerlendirin yani.

Benim grubumda çeşitli branşlar olduğundan topu bana attılar, ben de bu kapsamda kullanmış olduğum ppt ders sunumlarını hazırlamış olan tüm arkadaşlara bir defa daha teşekkür ederim..
Sana da kolay gesin arkadaşım, iyi çalışmalar

Ekli dosyalar

tavsiyem kimse bulaşmasın intele. adı cazip gelebilir ama uzak durun derim :D
bir o kadar baş ağrısı ve yeterince zaman ve emek kaybı....

BBNET
Geri