CeM_G' Alıntı:bu sene başına kadar bu görevi yapmış biri olarak,biz haftanın 3 günü denetlemeye çıkıyorduk.bize falan bırakmamışlardı gün secimini bana gelen yazıda haftanın 3 günü denetime çıkılacağı ve diğer günlerdede ihtiyaç halinde çıkılacağı yazıyordu.bir sene bu görevi yaptım ve sonunda devredebildim.her internet kafenin ayda bir kere denetlenmesi gerekiyor yönetmeliğe göre.internet kafe çok oluncada bu denetlemeler sık oluyordu tabiki.istemeden verilen bir görev olduğu için insanın canını gerçekten çok sıkıyor.ama kaymakamlık görevlendirmesi olunca yapacak birşey kalmıyor.çok iyi mazeretler olması lazım.en azından benim için öyleydi.belki başka bir yerde daha kolay devredebilirsiniz.yani düşünün haftanın 3 günü kaymakamlık emrindeydim.gerçekten zahmetli oluyordu.
CeM_G' Alıntı:hocam onu bana kaymakamlıktaki kişiler demişti ve onların elinde bulunan evrakları incelediğimde öle bir ibare görmüştüm.yani kimler bu komisyonda görev alabilir ve denetimler nasıl ve ne sıklıkla yapılır onlar yazıyordu.belkide o kaymakamlıktan çıkan bir yazıydı onu bilemiyorum sizide yanlış yönlendirmek istemem.benim gördüğüm yazı o şekildeydi ve her kafeye ayda bir kere dönmeye çalışıyorduk.yani komisyonda o şekilde çalışıyordu.
tarik8411' Alıntı:Merhaba,
Arkadaşlar bu internet kafe denetimi ile ilgili beni görevlendirmişler. Bir kaç sorum olacak cevaplarsanız sevinirim.
1. Okulumda formatörüm, formatör görevlendirmesi olana internet kafe denetimi için görev verilir mi?
2. Mevcut ders programına göre görevlendirilen saattlerde dersim var. İtiraz için yeterli sebep midir?
3. Bu görevlendirmenin bitiş tarihi yazmıyor. Ne kadar sürecek?
İki haftadır gidiyorum geçen hafta memur yokmuş haftaya yaparız dediler. Bugün saat 10 da gittim biz saat 13:00 de çıkıyoruz dediler. İki haftadır ilçe mem ile okul arası 4 km yolu yürütüyorlar bana. :verymad:
Okulumun uzak olduğunu ulaşımın çok zor olduğunu söyledim ama şube müdürü anlamadı. YAPTIK OLDU Mantığıyla iş yapılıyor.
Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
sgulkurusu' Alıntı:arkadaşlar bu internet cafe denetimlerinden önce bilgilendirme eğitimi için beni görevlendirmişler. bu eğitimi daha önce veren arkadaşlar varsa döküman varmı elinizde? sunu, dosya vb.