Teşekkürler hocamendorfinnn' Alıntı:Tebrikler hocam. Miray, feminen bir isim gibi duruyor.
Oğuzhan daha iyi olmuş.
öyle şeymi vrmış ya.. benim adım dA osmanlı padişahı adı..oguz-han' Alıntı:Hocam 83 yılında babam ismimi yazdırmaya gitmiş. Oğuzhan isminde Han geçiyor ve Osmanlıyı çağrıştırıyor diye nüfus memuru yasak demiş. Babam da ne hikmetse Miray koymuş. Ben de nihayet bugün mahkeme kararı ile ismimi değiştirdim.
özhan..özkan..özcan..vs çok karışıyo hocam.. sende değiştirmeyi bi düşün bence..ozhan07' Alıntı:Hayirli olsun hocam. Benimde 82 yılında ismim özHAN olarak konmuş demekki nufus memurunun gözünden kaçmış Allahtan... gerci benim ismim pek rastlanmaz
istanbul38' Alıntı:özhan..özkan..özcan..vs çok karışıyo hocam.. sende değiştirmeyi bi düşün bence..ozhan07' Alıntı:Hayirli olsun hocam. Benimde 82 yılında ismim özHAN olarak konmuş demekki nufus memurunun gözünden kaçmış Allahtan... gerci benim ismim pek rastlanmaz
Aynenmemole' Alıntı:Hocam ben 83 doğumluyum adım Oğuzhan senin nüfus memuru kraldan çok kralcıymış . Neyse yıllar sonra adaş olmuşuz.
Dava başvurusunu 1 ay önce yaptım hocamistanbul38' Alıntı:Miray da güzel isimmiş..farklı..magrur..maskülen.. keşke değiştirmeseydin
hayırlı olsun hocam.. konuyu acalı uzun zaman olmuştu.. o kadar surdumu mahkeme..
En kısa zamanda anlatacağım hocam, şu an geç olduhyenali' Alıntı:hocam dilekçe örneğin varmı ve hangi mahkeme bakıyor bu işlere biz de de bir soyadı durumu var da ona göre hareket edelim yani
sancaktepe de çok alakasız olmuş ..öyle isimmi olursancaktepe' Alıntı:Recep Tayyip koysaydınız ya hocam,daha çok prim yapardı..Baktınız Osmanlıya dönuş var erkenden yerimi alayım dediniz, tebrik ederim gerçekten.. Hedefte bakanlıkta bir mevki olsa gerek
Ben de 80 dogumluyum adımı Deniz koymak istemiş peder, tabi avucunu yalamış, Alakasız bir isim koymus...Deniz geçmişi çağrıştıryomuş..
oguz-han' Alıntı:Hocam 83 yılında babam ismimi yazdırmaya gitmiş. Oğuzhan isminde Han geçiyor ve Osmanlıyı çağrıştırıyor diye nüfus memuru yasak demiş. Babam da ne hikmetse Miray koymuş. Ben de nihayet bugün mahkeme kararı ile ismimi değiştirdim.
hocam koptum valla gece gece güldürdün Allah da seni güldürsün.Asıl mevzu Oğuzhan daha iyi olmuş hayırlı olsun yeni adınız.istanbul38' Alıntı:öyle şeymi vrmış ya.. benim adım dA osmanlı padişahı adı..oguz-han' Alıntı:Hocam 83 yılında babam ismimi yazdırmaya gitmiş. Oğuzhan isminde Han geçiyor ve Osmanlıyı çağrıştırıyor diye nüfus memuru yasak demiş. Babam da ne hikmetse Miray koymuş. Ben de nihayet bugün mahkeme kararı ile ismimi değiştirdim.
garip hikayeler böyle.. adam bahçede pekmez yiyormuş soyadını pekmezebandıranoğlu koymuşlar.. bu soyadı ile ilgili ya neyse
oguz-han' Alıntı:Arkadaşlar bugün itibariyle Miray olan adımı Oğuzhan olarak değiştirdim. Çok sevinçliyim. Paylaşmak istedim. Aynı durumda olan varsa yardımcı olabilirim.
anlam olarak feminen olmamakla beraber benim 2 aylık kızım var adı Miray çok güzel ismin varmış aslında hocamseferzafer' Alıntı:şunu merak ettim başka miray var mı forumda. Varsa fena sallamışlar feminen vs....