İsmimi mahkeme kararı ile değiştirdim

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan earl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
sancaktepe' Alıntı:
Recep Tayyip koysaydınız ya hocam,daha çok prim yapardı..Baktınız Osmanlıya dönuş var erkenden yerimi alayım dediniz, tebrik ederim gerçekten.. Hedefte bakanlıkta bir mevki olsa gerek:)
Ben de 80 dogumluyum adımı Deniz koymak istemiş peder, tabi avucunu yalamış, Alakasız bir isim koymus...Deniz geçmişi çağrıştıryomuş..

Siyasetle işim yok, darbeci zihniyeti ve yalakalığı da sevmem. Sevenin de aklından şüphe ederim. Ve evet Osmanlı hayranlığım da vardır. Keşke herkes Osmanlı hayranı olsa. Osmanlı diyorum bilmem anlatmaya gerek var mı?

Re: Ynt: İsmimi mahkeme kararı ile değiştirdim

oguz-han' Alıntı:
Hocam 83 yılında babam ismimi yazdırmaya gitmiş. Oğuzhan isminde Han geçiyor ve Osmanlıyı çağrıştırıyor diye nüfus memuru yasak demiş. Babam da ne hikmetse Miray koymuş. Ben de nihayet bugün mahkeme kararı ile ismimi değiştirdim.
yuuuh ..
o memur sağ mı ki şimdilerde..

easytr' Alıntı:
osmanlıyı çağrıştırsa ne olcakmış. nüfus memurunun zihniyetini tahmin edebiliyorum. aynı zihniyet başörtüsünü irtica getirecek diye yıllarca yasakladı. ne oldu, başörtüsü serbest yasaklayanlarda mahkum. işte ilahi adalet böyle bişey.

bu başlıktan da siyaset çıkardınız ya tebrik ediyorum. şu anda olduğu gibi her dönem farklı görüşlere sahip olan insanlar var ve bu çok normal herkes tek tip düşünmek zorunda değil!!!

hayırlı olsun hocam bu arada.
her konuya siyeset bulaştırılmasından gına geldi artık...

Geri