İSTİFALAR II

Kodla Büyü

ebitefo

Üye
Eğer bir şeylerin değişmesini bekliyorsanız sizlere iyi beklemeler. Çünkü benim sabrım tükendi. Bir daha da bu ebitefo sınavına da girmeyecem. Bu tazminatları verseler dahi. Çünkü böyle bir genel müdürlüğün bünyesinde çalışmanın hiçbir mantıki açıklaması yoktur. Dolayısıyla bu günden itibaren ben Allah'a binlerce şükürler olsun ki kabus gibi geçen bu görev süresini sonlandırmış bulunuyorum. Kalan arkadaşlara Allah sabır versin. Çünkü daha çok üzülürsünüz.

hocam az kaldı yanına geliyorum . :) size hayırlı olsun.. darısı diğer tüm eğiticilerin başına. artık sıkıntıdan baş ağrıları çekmeye başladık.

Formatörlerin istifaları, kısa bir süre zarfında, borsadaki şelale düşüşüne benzeyen bir akımla başta EĞİTEK olmak üzere herkesi şoke edecek bir noktaya gelecek gibi görünüyor...

Beni de ekleyin. RUMUZUMDAN bile utanç duymaya başladım :cry:

HAKKIMIZI ELDE ETMEK İÇİN BUNLARA GEREK YOKTU.

Hakkımızı hak ettiğimiz için vermeleri gerekirdi.

Ve Şimdi biz size HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ.

herşey için son bir hafta arkadaşlar.. bekleyelim ve sonra hep beraber karar verelim.

Ben istifamı verdim birde elden takip edip 2 gün içinde valilikten göreve iade yazımı yazdırdım.dünden beri kendi kurumumdayım. kafam rahat :+1: herkese tavsiye ederim.

Hocam istifa etmenizin sebeplerini yazarsanız, eğitici formatör olacak arkadaşların bu seçimi yapıp yapmamalarnıı daha kolaylaştıracaktır. Teşekkürler...

arkadaşlar gerçekten sizleri tebrik ediyorum onurlu bir karşı duruş sizinkisi. aslında sadece ebitefo lar değil okul formatörleri de istifa etse birlikte davransak bizlere karşı yapılan haksız uygulamalara topyekün karşı dursak ne kadar iyi olur ancak ve ancak bu şekilde kazanımlar elde edebiliriz.

Büyük ihtimal eğtici sayısında baya bir azalma olmuş olmalı ki koordinatörlerin belirlenmesi için mail gönderdiler. İstifalar neticesinde koordinatörü olmayan il sayısında artış var gibi

Şuan istifa edip okula dönmeyi yediremiyorum kendime. Görevlendirme istedik ona göre öğretmen görevlendirdiler vesayir. Ancak hazirana kadar sabredip istifa edecem.

1) Yıllardır "yönerge" çıkacak denildiği halde bu konuda hiç bir gelişme olmaması
2) Görev yaptığımız yerlerde ne,neci,kim olduğumuzun bilinmemesi(genelde)
3) "formatörler yatar" nitelemesine sık sık maruz kalmamız
4) Aldığımız kurs ücretlerinin birilerinin gözüne batması
5) Denge tazminatının kesilmesi veya kesilme ihtimalinin sürekli varolması
6) Ek ödemenin de denge tazminatının kaderine mahkum edilmesi
7) İstemeye istemeye alındığımız Intel eğitimleri neticesinde bu intel işkencesini işimizin büyük bir parçası olarak çekmeye devam etmek.
8) Aklıma gelmeyen daha onlarca şey...

İstifa ettim bugün...Yukarıdaki sebeplerin hepsi değildi gerekçelerim belki. Ama çoğu yaşadığım şeylerdi. Umarım herşey daha güzel olur, düzelir...
Kalanlara da gidenlere de selam olsun:)
İyi çalışmalar, kolay gele.

bence boşalan ebifoların yerine hiç bir bitefo talip olmamalı bu şekilde bir yere varılmaz bu istiflar ses getirir belki bazı şeyler yoluna girer ama bunun diyetini istifa eden ebitefolar ödemiş olacak

tebrik

enginniyazi' Alıntı:
1) Yıllardır "yönerge" çıkacak denildiği halde bu konuda hiç bir gelişme olmaması
2) Görev yaptığımız yerlerde ne,neci,kim olduğumuzun bilinmemesi(genelde)
3) "formatörler yatar" nitelemesine sık sık maruz kalmamız
4) Aldığımız kurs ücretlerinin birilerinin gözüne batması
5) Denge tazminatının kesilmesi veya kesilme ihtimalinin sürekli varolması
6) Ek ödemenin de denge tazminatının kaderine mahkum edilmesi
7) İstemeye istemeye alındığımız Intel eğitimleri neticesinde bu intel işkencesini işimizin büyük bir parçası olarak çekmeye devam etmek.
8) Aklıma gelmeyen daha onlarca şey...

işin özünü yazmışsın hocam. Hayırlısı olsun senin adına. ocağa kadar şimdilik devam bende. tbrikler

kesinlikle haklısınız hocalarım...o kadar bilgi birikimne sahip ebitefoları kullanamayan meb gerçekten büyük bir nimeti kaybediyor..sen rehberlik öğretmenine hiç bir koşul olmaksızın tüm ücretini tam verirken ebitefoya derse girmiyor deyip parasını kesiyorlar..ve tabiki bu işi yapacak kişi bulamazlar ...bizim burdaki ebitefoda istifa etti büyük ihtimalle..yakında ebitefo kalmaz bu gidişle

öncelikle sırf köy okuluna gitmemek için eğiticilik yapan arkadaşlarımızın istifa etmesi gerek. (eğer memnun değillerse tazminattan yakınıyorlarsa).

selam arkadaşlar, eğiticilerin gittigi yerde, okul formatörlerinin de kalmasının anlamı yok..
okul formatörü olarak, Ankara kazan ilcesinde geriye dönuk olarak denge tazminatını ekim ayında toplayacakalr, biz okul formatörlerine de yol göründü...
arkadaşlar siz istediginizde nasıl istifa ediyorsunuz.. görevlendirme bitene kadar hani istiya yoktu, böyle özel bir durum hariç galiba.....

benim görevlendirme çıkmamıştı ve buna çok sevindim bir daha başvurmayı düşünmüyorum. bence bu formatörlük olayını çözmek istiyorlarsa bu konuda görevlendirme olayını bırakarak kadro açmaları ve insanları bu kadrolara belirli yönetmelikler altında atamaları gerkir diye düşünüyorum..

kadro olayı çok zor, personel genel müdürlüğünden izin alaçaklar, maliye izin verecek, bakanlar kurulu onaylayacak, mecliste parmaklaraını düğmelere basacaklar... çok yorucu iş yaha, kendileri için bir menfaati olmayanlar bunalr için uğraşır mı???
bilgisayar bozulursa bozulur, yenisini almak için hazırda bekleyen yiyiciler çok, yüzyılın yardım hareketı da arkalarında , belki bu şekilde bir çözüm bulabilirler.
okul formatörü olarak, böyle bir örnekleme yaptım kusura bakmayın.....

İstifa eden arkadaşlar sonuç nedir? Hala görevinize devam ediyor musunuz? Yoksa size bir cevap verildi de okulunuza mı döndünüz? Biraz da bunlardan bahseder misiniz bizlere...

28 ağustos itibariyle dilekçemi verdim. ama hala bir cevap gelmedi. İlçe milli eğitim il milli eğitime gönderdiğini söylüyor. çıkış yazısı ve numrası da var. ama sağolsunlar il milli eğitimdeki müdürler okuyup daha karar veremediler anlaşılan.
Bugün itibariyle de gelen herhangi bir yazı yok

Saygılar...

Okul Formatörlüğü ve Eğitici Formatörlük öğretmenlerin bulunduğu hizmet sınıfının altında çalıştırılmalarından başka birşey değil.
Resmen bu öğretmen arkadaşlarımız, teknisyenin, teknikerin, hizmetlinin işlerini yapıyorlar. Bide bunlar yetmezmiş gibi idarecilerin yazı işleri, evrak işleri bu öğretmen arkadaşlara görev olarak veriyor. Yani bir nevi evrak memurluğu.

Hani Eğitici formatörlük hizmetiçi eğitim vermekti. Hizmetiçi eğitimleri yola sokmak ve öğretmenlere bilişim teknolojileri alanında eğitim vermekti.

Maalesefki bu Okul Formatörlüğü ve Eğitici Formatörlük amacının dışında kullanılmaktadır.

Eğitici Formatörlerinin yaptığı işler çoğunlukla Yardımcı Hizmetler, Teknik Hizmetler sınıfında çalışanların görevleri ile aynı hale gelmiştir. Bide Evrak Memurluğu.

Bazı eğitici arkadaşlarda müdür yardımcısı olarak atandılar atananlara hayırlı olsun. Eğiticiler istifaya başladı sıra bizde. Bizleri pek işe yarar gör müyorlar. Ayrıca okulda 1 müdür 4 müdür yardımcısı var hepsinin bir işi mutlaka size düşüyor ve SEN Zaten BOŞSUN YAPI VER DİYORLAR. sorunlar çok Allah kolaylık versin

bu yazılanlardan sonra ebitefo olma gibi düşüncelerimi bir daha değerlendirmem gerekiyor sanırım. parasını kesintisini geçtim insanın yaptığı işe saygı duymayan zihniyetin altında çalışmak mutsuzluktan başka bir şey getirmez. istifa edenler için hayırlısı olsun.

istifalar II

Sponge Bob' Alıntı:
İstifa eden arkadaşlar sonuç nedir? Hala görevinize devam ediyor musunuz? Yoksa size bir cevap verildi de okulunuza mı döndünüz? Biraz da bunlardan bahseder misiniz bizlere...
sağ olsun il mem müdürümüz mağdur olmamamız için çözüm ne ise yardımcı olacağını söyledi.Malesef herhangi bir çözüm bulamadık illa ki bir engel var.İstifa eder etmez dilekçelerimizi imzaladı ve okulumuza döndük.
bu kadar kısa sürede bırakmayı istemiyordum ama ne yapalım nasip bu kadarmış eğiticilikte.

Banada cevap gelmedi henüz. Umarım en kısa zamanda gelir. EĞİTEK kendi derdine yansın. Başka enayiler bulsun artık :( bizimde bi gururumuz var. Onunla oynamayın yeter

İSTİFA

İSTİFA ETMEK İSTEDİĞİMİ İLÇE MEMDEKİ MÜDÜRLERİME SÖLEDİM DÜŞÜNELİM DEDİLER İSTİF ETSEM BİLE SANIRIM DİLKEÇEME CEAVAP GELMESİ 1 AYI BULACAK GİBİ. 31 ARALIK 2008 OTOMATİK BIRAKACAM GALİBA. MANİSA.

Geri