İSTİFALAR

Kodla Büyü
ben de düşünüyorum istifa etmeyi, ama zaten istenilen olay buymuş gibi geliyor bana. herkes bu işi bıraksın biz de sizden kurtulalım gibi bir hava yaratılıyor. bence istifa etmekle birşey kazanabileceğimizi sanmıyorum, ama yapılacak başka birşey var mıdır onu da bilemiyorum...

ayrıca, acaba kendileri biz eğiticilere yapılan yatırımların boşa gitmiş olduğunun farkında değiller mi, bunlar hiç düşünülmüyor mu??

sandokhai' Alıntı:
Yapılan bütün iyi niyet gösterilerine rağmen MEB ve il MEM lerin bizlere göstermiş oldukları tavırlardan dolayı (denge tazminatı,özlük hakları vb) ilimizdeki 7 EBİTEFO rest çekerek istifa dilekçeleri teslim ettik.

Hadi hayırlısı....

hakkınızda hayırlısı olsun. Hocam hangi ildensiniz merak ettim.

Sandokhai hocam hangi ildensiniz?
Bu arada istifa eden arkadaşlar illerini yazarlarsa daha iyi olur kanımca... :+1: :+1: :+1:

arkadaşlar istifa eden iller Çorum(komple), Samsun (komple), Manisa (4 kişi). Benim öğrenebildiğim bunlar. inşallah bugün Sivas olarak da 1 diyeceğiz (Yani ben)Tokat ta Pazartesiyi bekliyor istifa için.

Bir de yanlış anlamassanız sizlere bir öneride bulunmak istiyorum. Mümkün olduğunca verilen linklerimizi üyelik gerektirmeyen yerlere verelim. Örneğin istifa dilekçesini indirebilmek için *** sitesine üye olmam gerekiyor. bu tür linklerden uzak durmakta fayda var diye düşünüyorum.

Sıkıntının çözümü ise kendi ilçe veya okul sitelerimize dosyayı atıp link versek daha iyi olur diye düşünüyorum.

milkay' Alıntı:
arkadaşlar istifa eden iller Çorum(komple), Samsun (komple), Manisa (4 kişi). Benim öğrenebildiğim bunlar. inşallah bugün Sivas olarak da 1 diyeceğiz (Yani ben)Tokat ta Pazartesiyi bekliyor istifa için.

Bir de yanlış anlamassanız sizlere bir öneride bulunmak istiyorum. Mümkün olduğunca verilen linklerimizi üyelik gerektirmeyen yerlere verelim. Örneğin istifa dilekçesini indirebilmek için *** sitesine üye olmam gerekiyor. bu tür linklerden uzak durmakta fayda var diye düşünüyorum.

Sıkıntının çözümü ise kendi ilçe veya okul sitelerimize dosyayı atıp link versek daha iyi olur diye düşünüyorum.

Lütfen yanlış bilgilerle insanları yanıltmayınız. Biz Samsun Eğicileri olarak şu anda toplu ve bireysel istifamız söz konusu değildir. Bu gibi yanlış bilgilerle gerçekten istifa edenlerin sayısı hakkında da insanları yanıltmmış oluyorsunuz. Lütfen kesinleşmiş gerçek bilgileri buraya yazınız.

anderson' Alıntı:
milkay' Alıntı:

Lütfen yanlış bilgilerle insanları yanıltmayınız. Biz Samsun Eğicileri olarak şu anda toplu ve bireysel istifamız söz konusu değildir. Bu gibi yanlış bilgilerle gerçekten istifa edenlerin sayısı hakkında da insanları yanıltmmış oluyorsunuz. Lütfen kesinleşmiş gerçek bilgileri buraya yazınız.

hocam samsun için aldığım bilgiyi çorum il koordinatöründen öğrendim. Bilgi yanlışlığı tarafımdan kaynaklanmamaktadır. Hata için yine de özür dilerim. Diğer bilgiler mesajınızdan sonra teyit edilmiştir.

Arkadaşlar istifa eden arkadaşlara hayırlısı olsun diyorum. muhakkak ki haklı gerekçeleri var. Ben de okul formatörleri istifa edebilir mi diye soracaktım????

milkay hocam sivasta okul formötürlükleri ne zaman belli olacak acaba bilginiz var mı bu konuda ayrıca sivastaki eğitici arkadaşlarda mı mağdur edildi.

hocam ilk olarak okul formatörlüklerinin görevlendirmeli ile il koordinatörümüz şuan uğraşıyor. benim tahminim 5 eylüle kadar açıklanır.

mağduriyet olayında ise bende yıldızeli ebitefo'suyum. Şuan da ben istifamı ilçe millli eğitime sundum. şuanda bizlerden böyle bir kesinti yok. yani tazminatları alıyoruz. ancak görünen köy klavuz istemez derler ya hocam. Şuan da sivas kesintiyi yapmıyor ama bu kesinti muhakkak yapılacak. üstelik aylar sonra geriye dönük olarakta bizlerden tahsil edilecek.

Bu arada arkadaşlar şimdi aldığım duyuma göre Antalya da Bakanlığın yaptığı toplantıda ( Genel müdürde bu toplantıya katılmış ) en geç 3 hafta içerisinde bu sorunun çözüleceği söylenmiş.

Antalyada görev yapan arkadaşların bu duyumu araştırarak doğruluğunu İl Mem'den teyit ederlerse sevinirim.

Şube müdürleri ek zam almıyor ama umurlarında değil. niye çünkü ek olarak o kadar para götürüyorlar ki haddi hesabı yok. kitap dağıtımı, sürücü bilgisayar kursları sınavları, diğer bütün sınavlardan cepleri doluyor niye itiraz etsinler?
Yani hiç kimse eğiticilerin haklarının düzeleceği konusunda ümitvar olmasın ..
hele bu meb bakanı varken çok zor. eğitek bizi iplemiyor. kimse bizi umursamıyor.

Ama arkadaşlara bir tavsiyem var.. (hep lafta kalıyor herkes aynı şeyleri diyor ama )
1-göreviniz olmayan hiç bir işi yapmayın..
2-şube müdürleri sizin amiriniz değildir sizi takip etmekle sorumlu değildir unutmayın..
3-özellikle milli eğitim müdürlüklerinde hiç bir bilgisayarın hiç bir işi ile ilgilenmeyin.
4-size sorulan bilgisayar hakkındaki soruları geçiştirin...
5-çok zorunlu hallerde uğraşın ama sorunu çözemeyin:)
6-okullara asla gitmeyin ( hem bize okullarda görev yapmıyorsunuz diye ek ödeme denge bilmemne vermiyecekler hemde okullara gideceğiz ha keriziz biz yani) telefonla işiniz halledin

bu iş yavaşlatma eylemi değildir kesinlikle.. Hakka felanda girmiyorsunuz.. Şüphesi olan varsa bizim hakkımızdaki YÖNERGE yi güzelce bir okusun.. biz üstümüze vazife olmayan işleri yapıyoruz sadece o işleri yapmayın diyorum..

Tebrik ediyorum sizleri böyle bir mağduriyet karşısında böyle bir davranışı yapmanızdan. Zaten birlik sağlamadan dirlik sağlanmaz.

Formatörlerin istifaları, kısa bir süre zarfında, borsadaki şelale düşüşüne benzeyen bir akımla başta EĞİTEK olmak üzere herkesi şoke edecek bir noktaya gelecek gibi görünüyor...

Geri