İstanbul İl içi Atama Sonuçları 2013

Kodla Büyü
Re: İstanbul İl içi Atama Sonuçları (Resmi Değildir)

Hayır yapamadım ama arkadaş yapmış. Dünki listenin aynısı dedi. Sanırım yine yanlış listeyi koydular diye düşünüyorum.

kontenjan.meb.gov.tr adresine girdim okul şifresiyle

benimle beraber 5 6 arkadaş okuldan ayrılmış gözüküyor.. ama neresi olduğu yazmıyor

gittiğimiz okuldan baktırmak lazım orada gözüküyor muyuz diye

ozkansedef' Alıntı:
Hayır yapamadım ama arkadaş yapmış. Dünki listenin aynısı dedi. Sanırım yine yanlış listeyi koydular diye düşünüyorum.

hocam liste elinize geçerse yayınlayabilir misiniz ?

Açıldığı zaman giriş yapınca alt tarafta yeni liste çıkacaktır. Gerekirse koyarız yine buraya. Eskisi ilk mesajda mevcut.

Dünkü listeyi yayınladıklarında şansa bende gitmiştim. İlk tercihime çıkmış gözüküyordu.

Re: İstanbul İl içi Atama Sonuçları (Resmi Değildir) 2013

Arkadaşlar bugün yayınlanan liste. değişen şey sıraları çalıştırmışlar o yüzden bu kadar gecikmiş keşke açıklasalardı :verymad:

Ekli dosyalar

miagi' Alıntı:
Arkadaşlar bugün yayınlanan liste. değişen şey sıraları çalıştırmışlar o yüzden bu kadar gecikmiş keşke açıklasalardı :verymad:

yani hocam ne demek sıraları çalıştırmışlar zaten dünkü listede bu değilmiydi.... farkı ne ki?? üstelik siz bu listeye nasıl ulaştınız?? çünkü İstanbul halen açıklanmadı da:(

miagi' Alıntı:

Bu listeye göre 140 lara kadar 3 kişi eklenmiş yeni olarak...

Sistem açıldı arkadaşlar

Herkese hayırlı uğurlu olsun... Dünki listedeki okuluma atanmışım zaten tek tercih yapmıştım...
Kontenjan meb den baktığımda kendi kurumumda ayrılan personel olarak, atandığım kurumda da gelen personel olarak görülüyorum...

Hayırlı olsun arkadaşlar umarım son duyurudur. Dün atandığım okulun aynısı listede bir değişiklik görmedim.

greenice' Alıntı:
Uzgunum. istedigim okula 205 puanla birisi gitmis. Bu arada diger tercihlerime yerlesen yok. Bosalmamis anlasilan. O okullar icin siraya girmem gerekmiyor mu? Mebbis te sira bilgim gorunmuyor.

Hocam istediğiniz okulda ben çalışıyordum, benim atamam oldu 205 puanla yerime geleni merak ettim doğrusu :roll:

Benim de 2. tercihim geldi. Bazı iyi okulların listede olmaması bana torpil kokusu aldırdı.

Arkadaşlar hangi işlemleri yapıcaz yeni okula geçmek için ilçeye falan gitmemiz gerekiyor mu?

@DrMuammerYildiz: Bu hafta içerisinde kararnameleriniz okullarınıza ulaşır. 10 gün içerisinde ilişki kesip yeni görev yerinizde başlamanız gerekir.

İlişiği kesmek için bekliyoruz da kararnamelerden haber yok ki. Hadi sıramatiklerde vs. insiyatif sahibi değildiniz. Kararnameleri göndermektede mi insiyatif sahibi değilsiniz??

Valla bu hafatyı geçirmesinler artık ya. Kaç gündür gidecem gidemiyorum bir türlü.

Ya dün açıkladılar madem bugün ilişik kesmeye başlamamız lazımdı. Hadi görevlerini yapmıyorlar bari yarın gönderseler kararnameleri. Allahım sabır yarabbim. Gidip il milli eğitimin önünde kendimi yakacam bu gidişle.

Pendik ilçe milli eğitimi aradım. İl mem kararnameleri göndermeye başlamış bu gün saat kaçta gelirse gelsin okullara gönderecez ama sistem baya yoğun dediler. Sistem yoğun olmasa şaşardım zaten.

istanbulda bazı kararnameler ilçe ve okullara gelmiş
il millli eğitimin sisteminde sorun varmış bazı kararnameler kalmış
yani bizimki gelmemiş :(
acaba sadece küçükçekmecede için mi böyle yoksa başka ilçelerde de var mi?

Ataşehir ilçesi göndermiş. Okuldan aradılar yarın gidip kesiyorum ilişiği...

bir de kararname eskisi gibi elden verilmiyormuş okulun sistemine düşüyor dediler bana il milli eğitimden... hangi sisteme düşüyor acaba mebbis e mi? kararnameyi alıp yer değişikliğini yapan var mı? nasıl oluyor acaba? klasik meb mi yoksa, 1.adımda çıktı almazlar ama 2. 3. adımlarda daha fazla çıktı olur..

Geri