genelde 1 ay sonra oluyor hocam.Ek görevlendirme ne zaman yapılır bien var mı
genelde 1 ay sonra oluyor hocam.Ek görevlendirme ne zaman yapılır bien var mı
Alibaba37 hocam hangi ilçe?bugün mü geldi?
Çok teşekkürler HocamPendik hocam evet bugün geldi yazı
Valilikte imiş hocam.
bari bu ayın ek dersi yetişse bence yazı kayboldu ya da unutuldu kimse de hatırlatmıyorNerdeyse 2 aydır görev başındayız okulda ama hala ek btr görevlendirmeleri valilikten çıkmadı bu ayda ek dersimiz gidecek gibi hala ses soluk yok herkes topu birbirine atıyor nedense bir kez daha ilçe formatörüne içimden güzel sözler sayıyorum
Hocam yazı gelmeden mi başlattılar?Nerdeyse 2 aydır görev başındayız okulda ama hala ek btr görevlendirmeleri valilikten çıkmadı bu ayda ek dersimiz gidecek gibi hala ses soluk yok herkes topu birbirine atıyor nedense bir kez daha ilçe formatörüne içimden güzel sözler sayıyorum
Yazı geldi çok oldu. Hatta 31 ağustostan geçerli diyordu.Hocam yazı gelmeden mi başlattılar?
31 Ağustostan itibaren başlayan ilk BTR onayıydi. Ek BTR henüz gelmedi.Yazı geldi çok oldu. Hatta 31 ağustostan geçerli diyordu.
Ama hala ekders yok yatmadı
yazısı ekte hocamArkadaşlar ne oldu ek başvurular. Haber alan var mı? Sonuçlanmış deniyor
yazısı ekte hocam
bana ekleri gelmedi malesef Onur hocamSayın hocam yazının eklerini de gönderebilir misiniz?