İstanbul da keysmart imaj cd olan arkadaşlardan yardım.

Kodla Büyü

sezginozturk

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Avcılar ilçesinde yeni okulumda göreve başladım. elinde bu imaj cd sinden olan varsa yardımcı olabiirmi.

Biraz geç oldu ama bende var. Hadımköydeyim. Beylikdüzünde oturuyorum. Sp siz XP var.

Savaş hoca inşallah bilgisayarların donanımları aynıdır.
P4 değil mi sizin bilgisayarlar da

benimde labım bu biilgisatarlardan oluşuyor elimde 3 tane bozuk pc var 2005 te kurulmuş bu lablar garanti kapsamı dolmuştur değilmi artık?

bu pc leri okul kendi çabalarıylamı yaptıracak arkadaşlar,yada belli sene anlaşmaları varmı acaba?

sedabote' Alıntı:
benimde labım bu biilgisatarlardan oluşuyor elimde 3 tane bozuk pc var 2005 te kurulmuş bu lablar garanti kapsamı dolmuştur değilmi artık?

bu pc leri okul kendi çabalarıylamı yaptıracak arkadaşlar,yada belli sene anlaşmaları varmı acaba?

hocam bnm sınıf da keysmart marka bilgisayarlardan oluşmakta. aynı şekilde 2005 yılında kurulmuş. garantileri doldu. (hatırladığım kadarıyla 3 yıl garanti süresi) bilgisayarlar kurulurken, okula teslim edilen bir evrak var oradan da teyit edebilirsiniz bunu. hocam okul ya da siz kendi çabanızla yapacaksınız elinizdeki bozuk cihazları. en azından biz öyle yaptık geçen sene ve bu sene.

arkadaşlar bende keysmart pc leri olan bir okula atandım. bir arkadaşımız imaj linkleri vermiş ama linkler ölmüş. tekrar yüklenebilirse çok makbule geçecek.tşkler..

arkadaşlar bende keysmart pc leri olan bir okulda görev yapıyorum. bir arkadaşımız imaj linkleri vermiş ama linkler ölmüş. tekrar yüklenebilirse çok makbule geçer.

BBNET
Geri