İstanbul Formatör Görevlendirmeleri 2011-2012

Kodla Büyü

shopar

Site Gezgini
Merhaba arkadaşlar İstanbul için okula gelen görevlendirme yazılarına göre okullardan listelerin son istenme tarihi 26 Ağustos 2011 görevlendirme isteyecek arkadaşların mağdur olmaması için okulları ile temasa geçmelerini öneririm.

Arkadaşlar bu sene mecbur tutulmamış mı gecen sene mecburiyet vardı bu sene sanki oyle bi durum soz konusu degil gibi

evet bende merak içindeyim ilçelerdeki Eğitici BT Formatör Öğretmenler bilgi paylaşmıyor(sanırım) o yüzden bende merakla ne çıkacak bakalım diye bekliyorum.
acaba zorunlumu dın dın,
stajyerler olacakmı dın dın,
branş dışılar olacakmı dın dın
tanrım heyecan günden güne artıyor acaba ilçedeki kişilere mi sorsam amaan neyse buradakiler daha iyi bilir haydi bekleyelim. :(

Md yard. aradığımda Sancaktepe için 9 eylül son gönderim tarihi dedi.

Yanlız birşeyi merak ediyorum. Okulumda 2 labaratuvar var ama norm fazlasıyım, formatörlük görevlendirmesinde problem olur mu merak ediyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Teşekkürler.

tarik8411' Alıntı:

Yanlız birşeyi merak ediyorum. Okulumda 2 labaratuvar var ama norm fazlasıyım, formatörlük görevlendirmesinde problem olur mu merak ediyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Teşekkürler.
:) 9 eylül diyen müdür yardımcınıza selam söyleyin o 9'unda göndersin biz sizin için ayrı onay alırız.
Vali şahsınıza özel onay yazar bu arada Valiye söyliyimmi çay-kahve birşey getirsinmi size.

Yaw arkadaş bilmiyorsan söylenecek kelime o kadar basitki tek kelime BİLMİYORUM.
ama bilmeyipte söylemek zorunda hissedince ne kadar uzuyor işler.

Buarada sancaktepe ilçesine bakacak arkadaşımız il dışına atandığı için ben size yardımcı olayım hocam, hiçbir Eğitici BT Formatör Öğretmen arkadaşım gücenmez neticede,

Hocam il olarak bizler 7.eylül itibari ile ilçelerin cevaplarını göndermiş olmalarını istedik.
BTciler iöo resen,
BTciler oö dilekçe verecekler,
diğer branştan şartları tutanlar dilekçe verecekler,
herkes kendi okulunda.
birşey olursa
Sancaktepe ve Esenyurttaki arkadaşlarım bana yazarlarsa bildiklerimi paylaşmaktan mutluluk duyarım.
Diğer İlçelerde ki arkadaşlarım bana birşey sormak isterlerse ekip arkadaşlarımı üzüceğimi düşündüğüm için o ilçeden sorulu arkadaşımın bilgisini kendilerine ulaştırabilirim.

ist_koord' Alıntı:
tarik8411' Alıntı:

:) 9 eylül diyen müdür yardımcınıza selam söyleyin o 9'unda göndersin biz sizin için ayrı onay alırız.
Vali şahsınıza özel onay yazar bu arada Valiye söyliyimmi çay-kahve birşey getirsinmi size.

Yaw arkadaş bilmiyorsan söylenecek kelime o kadar basitki tek kelime BİLMİYORUM.
ama bilmeyipte söylemek zorunda hissedince ne kadar uzuyor işler.

Buarada sancaktepe ilçesine bakacak arkadaşımız il dışına atandığı için ben size yardımcı olayım hocam, hiçbir Eğitici BT Formatör Öğretmen arkadaşım gücenmez neticede,

Hocam il olarak bizler 7.eylül itibari ile ilçelerin cevaplarını göndermiş olmalarını istedik.
BTciler iöo resen,
BTciler oö dilekçe verecekler,
diğer branştan şartları tutanlar dilekçe verecekler,
herkes kendi okulunda.
birşey olursa
Sancaktepe ve Esenyurttaki arkadaşlarım bana yazarlarsa bildiklerimi paylaşmaktan mutluluk duyarım.
Diğer İlçelerde ki arkadaşlarım bana birşey sormak isterlerse ekip arkadaşlarımı üzüceğimi düşündüğüm için o ilçeden sorulu arkadaşımın bilgisini kendilerine ulaştırabilirim.

Hocam bilgilendirdiğiniz iyi oldu. Sabah arayıp kendilerini bilgilendireyim. :)

Birde iletide belirttiğim "Norm fazlası olduğum şuanki okulumda görevlendirme ile formatör olabilir miyim? Norm durumu görevlendirmeyi etkiler mi?"
konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Teşekkürler iyi çalışmalar.

Bu görevlendirme heycanını yıllardır yaşıyorum.Hatta bazı arkadaşlar hatırlarlar 18 Aralık 2008'de bir yazı yayınlamışlardı bakan Ankadan bizi görevlendirecekti :) hey gidi günler hey.Üstünden uzunca bir zaman geçti yapamadılar tabi tekrar illere bıraktılar görevlendirmeyi.Özellikle Ankara'dan yazı beklemek daha heycan dolu...

Kısacası bu heycanı her dönem yaşadığım için,öncelikle her sabah ben mesaj sistemine kendim bakıyorum,gelen giden yazı var mı diye ? Yazı gelmişse ona göre evraklarımı düzenleyip ilçeye ulaşmasını sağlıyorum,olmadı ilçedeki koordinatör hocalarımla da görüşüyorum.

Sonuç olarak; yazıyı takip edip, evrakları hazırlayıp ilçeye ulaştırmakta fayda var.Bir aksaklık çıkarsa derste yok adam akıllı zaten bir dönem eller havaya oynarız.

Birisine bir şey soracaksam ilk önce bakarım bu adam bu soruya cevap verebilir mi diye ? Benim idarecilerim uyuyor.Memur mesajın geldiğini bile söylememiş.Ben ilgilenmesem unutacaklar msj geldiğini.Bu iş için özellikle bu gün okula gittim.

istanbula ildışıyla geldim okulm yeni laboratuar yok madem bt sınıfı yok niye açık gösterirsin kardeşimm....bt sınıfı olmayıpta istanbulda formatör görevlendirmesi yapan ilçeler var mı arkdaşlar...????

tdemirparmak' Alıntı:
Ferhat' Alıntı:
Bir aksaklık çıkarsa derste yok adam akıllı zaten bir dönem eller havaya oynarız.
Ben buna katıla katıla gülerim -ki güldüm de :) Bu kadar rezillik bu kadar espiriyi getiriyor yahu:))

Devekuşu'nu avcı kovalamaya başlayınca,kaçan devekuşu bir süre sonra yorulurmuş.Avcıda peşinde ne yapsın canından olacak.Kafasını toprağa sokarmış,kendi avcıyı görmüyor ya zannedermiş ki avcıda devekuşunu görmüyor.

Bizimde(BT) son durumumuz bu hocam :)

srkn17' Alıntı:
istanbula ildışıyla geldim okulm yeni laboratuar yok madem bt sınıfı yok niye açık gösterirsin kardeşimm....bt sınıfı olmayıpta istanbulda formatör görevlendirmesi yapan ilçeler var mı arkdaşlar...????

başka yakın bir okulda isteyebilirsin hocam. ilçe kordinatör öğretmeninle görüşmen daha bilgilendirici olur :)

srkn17' Alıntı:

bağcılarda yapılıyor hocam. ama her ilçede başka bi yorum var bu konuyla ilgili...

hayalcisuat' Alıntı:
srkn17' Alıntı:

bağcılarda yapılıyor hocam. ama her ilçede başka bi yorum var bu konuyla ilgili...
hocam hadi bt sınıfı yok diye formatör görevlendirilmemsi mantıklıda...başka okulda formatör görevlendirmesi de yapılmıyormş..ilçe eğitici formatörü bu şekilde söyledi...il genelinde niye bu şekilde problem var anlamıyorm...sonuçta ilçe formatörleri il formatörünün görüşlerini almıyo mu yada diğer eğiticilerle görüş alışverişinde bulunmuyorlar mı???

Fatih ilçesindeyim sabah ilçe koordinatörünü aradım ilçeye daha yazı gelmedi dedi.Eylülün ilk haftası olur dedi.Şaşırdım bende ili geçtim ilçelerde bile farklı tarihlerde yapılıyor başvurular.
Fatih ilçesiyle ilgili farklı bir bilgisi olan var mı?

ben halkalıdayım arkadaşlar 23 te başlayıp 24 te biten bi başvuru tarihi oldu komedi gibi müdürün söylediği doğruysa tabi

eee bayram tatili geldi. o zaman seminer döneminde alcaklar. Pendikte evet ses yok.

tatil nedeniyle görev yerine daha yeni ulaştık. Okuldanda arayan soran olmadı. Belki de ismi göndermişlerdir.
Seminer döneminde hepsi belli olur.

arkadaşlar ben yeni atandım ve 5 eylülde başlayacağım, starjer larak formatör görevlendirmesi yapılırmmı bana.. okul formatör yapcaz seni dedi ama sanırım onlar da bilmiyorlar ??

Geri