9 eylül diyen müdür yardımcınıza selam söyleyin o 9'unda göndersin biz sizin için ayrı onay alırız.tarik8411' Alıntı:Md yard. aradığımda Sancaktepe için 9 eylül son gönderim tarihi dedi.
Yanlız birşeyi merak ediyorum. Okulumda 2 labaratuvar var ama norm fazlasıyım, formatörlük görevlendirmesinde problem olur mu merak ediyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Teşekkürler.
ist_koord' Alıntı:9 eylül diyen müdür yardımcınıza selam söyleyin o 9'unda göndersin biz sizin için ayrı onay alırız.tarik8411' Alıntı:Md yard. aradığımda Sancaktepe için 9 eylül son gönderim tarihi dedi.
Yanlız birşeyi merak ediyorum. Okulumda 2 labaratuvar var ama norm fazlasıyım, formatörlük görevlendirmesinde problem olur mu merak ediyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Teşekkürler.
Vali şahsınıza özel onay yazar bu arada Valiye söyliyimmi çay-kahve birşey getirsinmi size.
Yaw arkadaş bilmiyorsan söylenecek kelime o kadar basitki tek kelime BİLMİYORUM.
ama bilmeyipte söylemek zorunda hissedince ne kadar uzuyor işler.
Buarada sancaktepe ilçesine bakacak arkadaşımız il dışına atandığı için ben size yardımcı olayım hocam, hiçbir Eğitici BT Formatör Öğretmen arkadaşım gücenmez neticede,
Hocam il olarak bizler 7.eylül itibari ile ilçelerin cevaplarını göndermiş olmalarını istedik.
BTciler iöo resen,
BTciler oö dilekçe verecekler,
diğer branştan şartları tutanlar dilekçe verecekler,
herkes kendi okulunda.
birşey olursa
Sancaktepe ve Esenyurttaki arkadaşlarım bana yazarlarsa bildiklerimi paylaşmaktan mutluluk duyarım.
Diğer İlçelerde ki arkadaşlarım bana birşey sormak isterlerse ekip arkadaşlarımı üzüceğimi düşündüğüm için o ilçeden sorulu arkadaşımın bilgisini kendilerine ulaştırabilirim.
Ben buna katıla katıla gülerim -ki güldüm de Bu kadar rezillik bu kadar espiriyi getiriyor yahu)Ferhat' Alıntı:Bir aksaklık çıkarsa derste yok adam akıllı zaten bir dönem eller havaya oynarız.
tdemirparmak' Alıntı:Ben buna katıla katıla gülerim -ki güldüm de Bu kadar rezillik bu kadar espiriyi getiriyor yahu)Ferhat' Alıntı:Bir aksaklık çıkarsa derste yok adam akıllı zaten bir dönem eller havaya oynarız.
srkn17' Alıntı:istanbula ildışıyla geldim okulm yeni laboratuar yok madem bt sınıfı yok niye açık gösterirsin kardeşimm....bt sınıfı olmayıpta istanbulda formatör görevlendirmesi yapan ilçeler var mı arkdaşlar...????
srkn17' Alıntı:istanbula ildışıyla geldim okulm yeni laboratuar yok madem bt sınıfı yok niye açık gösterirsin kardeşimm....bt sınıfı olmayıpta istanbulda formatör görevlendirmesi yapan ilçeler var mı arkdaşlar...????
hocam hadi bt sınıfı yok diye formatör görevlendirilmemsi mantıklıda...başka okulda formatör görevlendirmesi de yapılmıyormş..ilçe eğitici formatörü bu şekilde söyledi...il genelinde niye bu şekilde problem var anlamıyorm...sonuçta ilçe formatörleri il formatörünün görüşlerini almıyo mu yada diğer eğiticilerle görüş alışverişinde bulunmuyorlar mı???hayalcisuat' Alıntı:srkn17' Alıntı:istanbula ildışıyla geldim okulm yeni laboratuar yok madem bt sınıfı yok niye açık gösterirsin kardeşimm....bt sınıfı olmayıpta istanbulda formatör görevlendirmesi yapan ilçeler var mı arkdaşlar...????
bağcılarda yapılıyor hocam. ama her ilçede başka bi yorum var bu konuyla ilgili...