hayırlı uğurlu olsun, hangi okula atandınız hocam?adyghe_tha' Alıntı:Tek tercih yapmistim. 90 puanla atandim
Ben de çekmeköy hem yazmıştım kaçıncı sıraya yazdığımı hatırlamıyorum,çekmeköyde bir ortaokula atanmışımbilisim' Alıntı:atanan arkadaşlar nereye atandıklarını yazarlarsa, ben de çekmeköy hem i yazmıştım.
kararnameler gönderilmeye başlanmış çoğu okula hocam, ben de öğrenemedim bi türlü...eğitimşart' Alıntı:Nerden baktınız arkadaşlar ben hala bilmiyorum
Beni atamamışlar tercih yapmamıştım.. Kontenjan mebe baktığımda hala fazla görünüyorum...El-Aziz' Alıntı:Arkadaşlar hiç tercih yapmayanı resen atadılar mı istanbulda?
İstanbul da hiç bir bt öğretmeni resen atanmadı mı yani bu bilgiye ihtiyacım var.Gök_Tuğ' Alıntı:Beni atamamışlar tercih yapmamıştım.. Kontenjan mebe baktığımda hala fazla görünüyorum...El-Aziz' Alıntı:Arkadaşlar hiç tercih yapmayanı resen atadılar mı istanbulda?
sregy' Alıntı:ben başladım yeni görev yerime. bt rehberliği iptal olmuş başlayınca. tekrar dilekçe verdim görevlendirme için
tqwert' Alıntı:sregy' Alıntı:ben başladım yeni görev yerime. bt rehberliği iptal olmuş başlayınca. tekrar dilekçe verdim görevlendirme için
hocam aynı sorun bende de var. Nasıl bir dilekçe verdin? Ben il milli eğitim teknoloji bölümüyle görüştüm. Yakında (!) BT rehberliği iptal olanlar için bir karar alacaklarını söylediler.
adyghe_tha' Alıntı:ben yeni görev yerime dün başladım. btr için ne yapsam karar veremedim. şimdi dilekçe versem 15 günden önce gelmez. ondan sonra da kaç gün kalıyo ki 1. dönemin bitmesine. kararsızım :? :?
sregy' Alıntı:tqwert' Alıntı:sregy' Alıntı:ben başladım yeni görev yerime. bt rehberliği iptal olmuş başlayınca. tekrar dilekçe verdim görevlendirme için
hocam aynı sorun bende de var. Nasıl bir dilekçe verdin? Ben il milli eğitim teknoloji bölümüyle görüştüm. Yakında (!) BT rehberliği iptal olanlar için bir karar alacaklarını söylediler.
okula dilekce verdim. şu tarihte okulunuzda bt öğretmeni olarak göreve başladım. bt rehber öğretmeni olarak görevlendirilmek istiyorum.. diye daha önce doldurduğumuz bt rehber öğretmen başvuru formunu da doldurup üst yazıyla birlikte ilçe milli eğitime verdim