Irmak , göl, ormandan beslenenler İstanbul a gelmesin arkadaşlar. İstanbul a fuarlar , söyleşiler , paneller , tiyatrolar, sinemalar , teknoloji konferansları , sayısı 50 yi geçmiş olan üniversitelerin etkinlikleri ve uluslararası calismalarini takip ederek, yüksek lisans doktora imkanlarından faydalanarak başta kendisine sonrasında öğrencisine vizyon kazandırmayı düşünen gelsin. İstanbul sayesinde 6 üniversite bitirip bir yüksek lisans yaptım , 70 civarinda sertifikalı etkinliğe katıldım . Haftasonlari Şile ormanlarında mangalimi yapıp B.cekmece gölünde baligimi tuttum, Kilyos sahilinde yüzdüm. Bütün bu faaliyetleri yuzlerce kez yaptim. İstanbul u bilmek için yaşamak lazım. İstanbul un sahip olmadığı tek bir şey yok. Yeryüzünde olan herşey ama herşey doğal tarihi kültürel ve daha binlerce şey var. İstanbul'u Şiddetle öneririm . Pişman olmazsınız geldiğinize. Fakat İstanbul'un bir matematiği vardır, kaliteli bir yaşam sürmek için iyi derecede analitik zeka ister. Bu ikisine sahipseniz bir saniye düşünmeyin burda kendinizi gerçekleştireceksiniz emin olun.