enginniyazi
Site Gezgini
Arkadaşlar, İstanbul'da görevlendirmeler başladı mı? Ya da ne zaman başlayacak? Bilgisi olan var mı? Zaman kısa malum.
Sayın hocam, yazı bize de gelmedi, Forumdaki yazıyla idare ediyoruz. Orada süresi yazıyor. Nisan-Mayıs-Haziran döneminde görevlendirilecek eğiticiler. Sonrası normal süreçte devam eder herhalde.isot' Alıntı:arkadaşlar birde bu görevlendirmelerin süreleri hakkında bir bilgisi olan var mı .. bizede yazı gelmedi daha bu arada![]()
Hocam bildiğim kadarıyla görevlendirmelerin yapılacağı zamanlarda isteklilerden dilekçe alınıyor (veya başvuru formu denebilir). Bu yüzden vazgeçilebilir bişey gibi gözüküyor.isot' Alıntı:@enginniyazi hocam öncelikle teşekkürler cevabınız için. haziran dönemi sonunda ben bu işi bırakıyorum diyebilir miyiz? çünkü inanılmaz muallak bir haldeyim. kafam o kadar çok karıştıki ne yapacağım konusunda bu eğiticilik konusunda tüm hevesimi kaybettim. :'(
aykutgultekin' Alıntı:Arkadaşlar, İstanbul için yarın 10 da Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nde toplantı olacak.
Kazanan arkadaşlarla orda görüşürüz.
Sorularımızı sorar bir karar veririz.
Hayırlısı.[/quote
hocam bu bilgiye nasıl ulaştın? henüz bize bir haber veren olmadı. formatörler grubunada birşey yazılmamış? zaten istanbulda böyle şeyler hep son dakka oluyor![]()