İstanbulda formatör görevlendirme başvuru yazısı geldi

Kodla Büyü

sezginozturk

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Bugün okuluma görevlendirme için başvuru yazısı geldi.
Tam olarak hatırlamıyorum ama bu yazı ikinci dönemim başında gelmiyormuydu?
Formatör görevlendirmelerini ara tatilden önce yapma ihitmalleri varmı?
Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Ekli dosyalar

• resim 031.jpg
    resim 031.jpg
    328.3 KB · Görüntüleme: 1,550
Panik yapmaya gerek yok ! İstanbul(İl MEM ebitefo'ları demek daha doğru) bu görevlendirme işlerini gayet temiz yapıyor.Başvurular şimdi alınsada görevlendirmeler 2.dönem'in ilk gününden karneler gününe kadar olur bence....Biz tatildeykende valiliğe onaya gider,gelince görevlendirmeler hazır :) Şimdiye kadar ara tatilde veya yaz tatilinde hiç çalışmadık,yine aynısı olur.

Bu kadar nasıl eminsin hocam diye sormayın, bir ara z.burnunda çalışıyordum tüm ilçede 2 kişiydik formatör hey hey :) o zamandan beri takip ederim bu işleri...istanbul sağlam.

Kadıköy(16:20) ve Üsküdar'a(15:38) saatlerinde mesaj sisteminden gelmiş,baktım .Benim bildiğim bu..

Ferhat' Alıntı:
Panik yapmaya gerek yok ! İstanbul(İl MEM ebitefo'ları demek daha doğru) bu görevlendirme işlerini gayet temiz yapıyor.Başvurular şimdi alınsada görevlendirmeler 2.dönem'in ilk gününden karneler gününe kadar olur bence....Biz tatildeykende valiliğe onaya gider,gelince görevlendirmeler hazır :) Şimdiye kadar ara tatilde veya yaz tatilinde hiç çalışmadık,yine aynısı olur.

Bu kadar nasıl eminsin hocam diye sormayın, bir ara z.burnunda çalışıyordum tüm ilçede 2 kişiydik formatör hey hey :) o zamandan beri takip ederim bu işleri...istanbul sağlam.
:+1: :+1:

Hocam hangi ilçe bu arada ? evet önceden ikinci dönemin başında geliyordu ama onaylanma süreci felan filan bizim için bir iki haftalık kayıp oluyordu,ama şimdi daha temiz yapıyorlar bu işi :+1:

Lovex72' Alıntı:
Hocam hangi ilçe bu arada ? evet önceden ikinci dönemin başında geliyordu ama onaylanma süreci felan filan bizim için bir iki haftalık kayıp oluyordu,ama şimdi daha temiz yapıyorlar bu işi :+1:
avcılar hocam

sezginozturk' Alıntı:
Lovex72' Alıntı:
avcılar hocam

peki hocam saol yakında şişli'ye de bekleriz yazıyı :mrgreen:

sezginozturk' Alıntı:

Sayın hocam;

Avcılar cimenwd orada ilçe koordinatörü, son derece başarılı ve BİTEFO/BT öğretmenleri ile diyaloğunun iyi olduğunu biliyorum cevabı ilçenizden sorsanız daha tatmin edici cevap alırdınız.
Ancak şimdi bu başlığı açınca bir sürü adamın aklına kurt düşecek o sebeple ben İlçe koordinatörü olmayan diğer ilçelerdekiler rahatlasın diye açıklayayım.
İstanbulda sadece geçen sene başvurular 15 tatil sonrasına kaldı sebebide norm fazlası öğretmenlerin durumunun belli olması zaten norm fazlasından yer değiştirenlerin birde ek onay çıkmazsa mağdur olmamalarıydı.
3 senedir İl Müdürlüğünde görevlendirme ile çalışırım dediğim gibi sadece geçen sene böyle olmuştur.
Ferhat hocama teşekkür ederim vazifemizi yapıyoruz.
Ben ve (bir kısmı BT öğretmeni bir kısmı diğer branşlardan olan ve hepsi ayrı değerli) ekip arkadaşlarım zaten sıkıntılı olan arkadaşlarımızın birde bu görevlendirmeler yüzünden mağdur olmamaları için vazifemizin gereğini yapmaya çalışıyoruz.

Sağlıcakla kalın.

Not: Sezgin bey aynı bilgileri Ekip Arkadaşım Ali'nin de sizinle paylaşacağından son derece eminim serzenişlerinizi önce ona iletirseniz, kaygılarınız daha çabuk giderilecektir.

ist_koord' Alıntı:
sezginozturk' Alıntı:

Sayın hocam;

Avcılar cimenwd orada ilçe koordinatörü, son derece başarılı ve BİTEFO/BT öğretmenleri ile diyaloğunun iyi olduğunu biliyorum cevabı ilçenizden sorsanız daha tatmin edici cevap alırdınız.
Ancak şimdi bu başlığı açınca bir sürü adamın aklına kurt düşecek o sebeple ben İlçe koordinatörü olmayan diğer ilçelerdekiler rahatlasın diye açıklayayım.
İstanbulda sadece geçen sene başvurular 15 tatil sonrasına kaldı sebebide norm fazlası öğretmenlerin durumunun belli olması zaten norm fazlasından yer değiştirenlerin birde ek onay çıkmazsa mağdur olmamalarıydı.
3 senedir İl Müdürlüğünde görevlendirme ile çalışırım dediğim gibi sadece geçen sene böyle olmuştur.
Ben ve (bir kısmı BT öğretmeni bir kısmı diğer branşlardan olan ve hepsi ayrı değerli) ekip arkadaşlarım zaten sıkıntılı olan arkadaşlarımızın birde bu görevlendirmeler yüzünden mağdur olmamaları için vazifemizin gereğini yapmaya çalışıyoruz.

Sağlıcakla kalın.

Not: Sezgin bey aynı bilgileri Ekip Arkadaşım Ali'nin de sizinle paylaşacağından son derece eminim serzenişlerinizi önce ona iletirseniz, kaygılarınız daha çabuk giderilecektir.

Hocam peki bu sene ara tatilden sonrasına sarkma durumu var mı..Aldığım duyuma göre ! ikinci dönem yer değiştirmeler olabilir denildi şişli için norm fazlalığı durumundan ?

lütfen duyumun kaynağını belirtin norm fazlasından resen değişikliği olmıyacağını ben orta atamanın şube müdürü ile konuştum, lütfen sizde bilginizin kaynağını paylaşınız.

Bundan yaklaşık bir hafta önce Şişli Mem'den daha evvel bir kaç kez gidince işlerime kolaylık sağlayan bir abla bu konuda beni bilgilendirdi (ismini sormayın bu arada )..Ama tam olarak kendisi konuya hakim değildi sanırım kendisi de bir söylenti üzerine bunu söyledi bu yüzden bana net bir bilgi veremediği için burayı galeyana vermek istemedim haftaya tekrar bu konuyu görüşmek icin yanına gitcem daha net ve kesin cevaplar aldığım zaman bu konuyu tekrar gündeme getirir o vakit sizi bilgilendiririm

Anlıyorum değerli meslektaşım ,

dediğim gibi bu haberler uçuşmadan bizim atamamızdan sorumlu müdürümüz Vacip Beyden norm fazlası atamasının resen olmayacağını öğrendik. Ancak kendisi her öğretmenin bu hakka sahip olduğunu ve BT öğretmenlerinede norm fazlası ise yer değiştirme hakkı verileceğini söyledi. Ardından iki görüşme sonunda kafası karışmıştı tekrar görüştük il genelinde ki durumu anlattık ve şu anda resen gibi bir durum yok. Bunu istediğiniz kişiye söyleyebilirsiniz ve kaynak soran olursa İl MEM'de koordinatör olarak görevlendirilen bir öğretmenimizden duydum diyebilirsiniz. Ben şu anda kullandığım nicki sadece kişiler beni kaynak gösterebilsin ve gerekirse sen bunu demiştin vs. olsun diye kullanıyorum.

Sorduğunuz soruya gelince bu sene norm fazlaları yüzünden beklemeyi düşünmüyoruz.

Eş durumu sonuçlandıktan sonra norm fazlası değişikliğini yapsak görevlendirmeleri kaçırır mıyız?

eş durumu 9'unda sonuçlanıyor değerli meslektaşım o saatten sonra norm fazlası değişkliğini siz yapmıyorsunuz İl Milli Eğitim bunu ilan etmeli siz bunu nasıl yapmayı düşünüyorsunuz bana anlatırsanız ona göre cevap vereyim.

Şu an norm fazlasıyım. Aralık sonuna doğru ilçedeki memur ve il orta atama ile görüştüm, dilekçe verdiğiniz gibi işlemlerinizi yaparız dediler. Zaman ile bilgiyi ne onlar verdi ne de benim sormak aklıma gelmedi. Eş durumu listeleri açıklanınca aynı okula iki öğretmen gitmiş olup ikimizde sıkıntı yaşamayalım diye başvuru yapmadım. Eş durumu değişiklikleri sonucunda açık olan okullar arasında tercih yapmayı düşünüyorum.

Bu ilginçmiş orta atama ile bir konuşmak gerekir o zaman ben norm fazlasından İstanbul Erkek yada Cağaloğlu yada buna benzer yerlere gidebilirmiyim. Normalde norm fazlası ataması şahsa münhasır yapılan bir uygulama değildir. Listeler ilan edilir aynı okulu birden çok kişinin seçme ihtimali vb. bir sürü şey var ilginçmiş. Neyse hocam siz şu işi bir yapında biz teklif ederiz ancak bu tarz kişisel bir durum için tüm görevlendirmeleri bekletmek gibi birşey elbetteki söz konusu olamaz.

hayırlısı olsun.

Hocam anlatamadım sanırım. İstediğin okul değil tabiki, boş normu bulunan okullardan seçim yapabilirsiniz demişlerdi. O da bazı ilçelerde BÖTE mezunları için 2-3 okul kadar. Bunlardan bazıları eş durumunda da açıldığı için çakışma ihtimali korkutmuştu beni.

Görevlendirmeleri bekletmek gerek tabiki söz konusu olamaz. Konuyu başka alana kaydırdım bu arada kusura bakmayın.

ist_koord' Alıntı:
sezginozturk' Alıntı:

Sayın hocam;

Sağlıcakla kalın.

Teşekkürler hocam bilgiler için.
Bu arada serzeniş değildi benimkisi. Ali hocamın yoğunluğunu bildiğim için de cepten rahatsız etmek istemedim. Ali hocamın gayretlerini iyi biliyorum.

hocam her ilçeye aynı anda ulaşır evrak sistemi ile ilçe gelen evrakta görmemiş olabilir yarın görür ve size ulaşır. İlçe koordinatörlerimizde konuyla ilgili bilgi sahibi bilgiyi forum yerine onlarda ararsanız daha çabuk bilgiye ulaşır rahatlarsınız.
bu perşembe başvurular bitiyor ancak bunu tahmin ederek okullar kapamadan bir hafta daha ek süre hesapladıkki bir aksilik olsada tatil çıkmamış olursunuz ve ilçeler size ulaşabilir ve bize bilgi verebilirler.
Onayları 15 tatil içinde Vali Bey'e sunacağız, böylece o zamana kadar bir aksilik olması ihtimaline karşı kimseyi mağdur etmemek için süremiz olmuş durumda.
Lütfen kendinizi bu konu için daha fazla sıkmayınız.

ist_koord' Alıntı:
sezginozturk' Alıntı:

Sayın hocam;

Sağlıcakla kalın.

İstanbul'dayım uzun zamandır. İstanbul'da işler resmiyete uygun ve gayet güzel işliyor. Elinize sağlık. Doğru yapılanın gösterilmesi ve hakkettiği değeri verilmesi gerekiyor. Ben çok memnunum.

Bahçelievlere yazı 9 ocak günü gelmiş. Acele ve günlüdür diye belirtilmiş ve son başvuru olarak 10 ocak yazılmış. Haberiniz olsun.

hocam her ilçeye aynı anda ulaşır evrak sistemi ile ilçe gelen evrakta görmemiş olabilir yarın görür ve size ulaşır. İlçe koordinatörlerimizde konuyla ilgili bilgi sahibi bilgiyi forum yerine onlarda ararsanız daha çabuk bilgiye ulaşır rahatlarsınız.
bu perşembe başvurular bitiyor ancak bunu tahmin ederek okullar kapamadan bir hafta daha ek süre hesapladıkki bir aksilik olsada tatil çıkmamış olursunuz ve ilçeler size ulaşabilir ve bize bilgi verebilirler.
Onayları 15 tatil içinde Vali Bey'e sunacağız, böylece o zamana kadar bir aksilik olması ihtimaline karşı kimseyi mağdur etmemek için süremiz olmuş durumda.
Lütfen kendinizi bu konu için daha fazla sıkmayınız.

Pendikte kurumnete daha bugün geldi yazı saat 12:00 son şeklindeydi. Google anketlerde hazırlanan bir sayfa olduğu için hemen doldurduk.Fakat sonra formatör öğretmen görevlendirme talep dilekçesi istendi öğleden sonra. Yarın 11:00'e kadar elden teslim. Bir de bizim müdüre çıkışmışlar ilçeden bir haftadır duyuruyoruz nerde kaldınız diye akşam akşam sinir oldum. Haberiniz olsun azar yemeyin..

her vakit farklı her dem güzel memleket pendik :) İStanbul'dan ayrı anadoludan bir parça gibi vallahi duydukça oradaki şahaneleri gülesim geliyor ama gözlerimdeki yaş ağlamamdan sebep artık şizofren baharlardayı resmen arkadaş yahu.

Geri