:+1: :+1:Ferhat' Alıntı:Panik yapmaya gerek yok ! İstanbul(İl MEM ebitefo'ları demek daha doğru) bu görevlendirme işlerini gayet temiz yapıyor.Başvurular şimdi alınsada görevlendirmeler 2.dönem'in ilk gününden karneler gününe kadar olur bence....Biz tatildeykende valiliğe onaya gider,gelince görevlendirmeler hazır Şimdiye kadar ara tatilde veya yaz tatilinde hiç çalışmadık,yine aynısı olur.
Bu kadar nasıl eminsin hocam diye sormayın, bir ara z.burnunda çalışıyordum tüm ilçede 2 kişiydik formatör hey hey o zamandan beri takip ederim bu işleri...istanbul sağlam.
avcılar hocamLovex72' Alıntı:Hocam hangi ilçe bu arada ? evet önceden ikinci dönemin başında geliyordu ama onaylanma süreci felan filan bizim için bir iki haftalık kayıp oluyordu,ama şimdi daha temiz yapıyorlar bu işi :+1:
sezginozturk' Alıntı:avcılar hocamLovex72' Alıntı:Hocam hangi ilçe bu arada ? evet önceden ikinci dönemin başında geliyordu ama onaylanma süreci felan filan bizim için bir iki haftalık kayıp oluyordu,ama şimdi daha temiz yapıyorlar bu işi :+1:
sezginozturk' Alıntı:Bugün okuluma görevlendirme için başvuru yazısı geldi.
Tam olarak hatırlamıyorum ama bu yazı ikinci dönemim başında gelmiyormuydu?
Formatör görevlendirmelerini ara tatilden önce yapma ihitmalleri varmı?
Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
ist_koord' Alıntı:sezginozturk' Alıntı:Bugün okuluma görevlendirme için başvuru yazısı geldi.
Sayın hocam;
Avcılar cimenwd orada ilçe koordinatörü, son derece başarılı ve BİTEFO/BT öğretmenleri ile diyaloğunun iyi olduğunu biliyorum cevabı ilçenizden sorsanız daha tatmin edici cevap alırdınız.
Ancak şimdi bu başlığı açınca bir sürü adamın aklına kurt düşecek o sebeple ben İlçe koordinatörü olmayan diğer ilçelerdekiler rahatlasın diye açıklayayım.
İstanbulda sadece geçen sene başvurular 15 tatil sonrasına kaldı sebebide norm fazlası öğretmenlerin durumunun belli olması zaten norm fazlasından yer değiştirenlerin birde ek onay çıkmazsa mağdur olmamalarıydı.
3 senedir İl Müdürlüğünde görevlendirme ile çalışırım dediğim gibi sadece geçen sene böyle olmuştur.
Ferhat hocama teşekkür ederim vazifemizi yapıyoruz.
Ben ve (bir kısmı BT öğretmeni bir kısmı diğer branşlardan olan ve hepsi ayrı değerli) ekip arkadaşlarım zaten sıkıntılı olan arkadaşlarımızın birde bu görevlendirmeler yüzünden mağdur olmamaları için vazifemizin gereğini yapmaya çalışıyoruz.
Sağlıcakla kalın.
Not: Sezgin bey aynı bilgileri Ekip Arkadaşım Ali'nin de sizinle paylaşacağından son derece eminim serzenişlerinizi önce ona iletirseniz, kaygılarınız daha çabuk giderilecektir.
ist_koord' Alıntı:sezginozturk' Alıntı:Bugün okuluma görevlendirme için başvuru yazısı geldi.
Sayın hocam;
Avcılar cimenwd orada ilçe koordinatörü, son derece başarılı ve BİTEFO/BT öğretmenleri ile diyaloğunun iyi olduğunu biliyorum cevabı ilçenizden sorsanız daha tatmin edici cevap alırdınız.
Ancak şimdi bu başlığı açınca bir sürü adamın aklına kurt düşecek o sebeple ben İlçe koordinatörü olmayan diğer ilçelerdekiler rahatlasın diye açıklayayım.
İstanbulda sadece geçen sene başvurular 15 tatil sonrasına kaldı sebebide norm fazlası öğretmenlerin durumunun belli olması zaten norm fazlasından yer değiştirenlerin birde ek onay çıkmazsa mağdur olmamalarıydı.
3 senedir İl Müdürlüğünde görevlendirme ile çalışırım dediğim gibi sadece geçen sene böyle olmuştur.
Ben ve (bir kısmı BT öğretmeni bir kısmı diğer branşlardan olan ve hepsi ayrı değerli) ekip arkadaşlarım zaten sıkıntılı olan arkadaşlarımızın birde bu görevlendirmeler yüzünden mağdur olmamaları için vazifemizin gereğini yapmaya çalışıyoruz.
Sağlıcakla kalın.
Not: Sezgin bey aynı bilgileri Ekip Arkadaşım Ali'nin de sizinle paylaşacağından son derece eminim serzenişlerinizi önce ona iletirseniz, kaygılarınız daha çabuk giderilecektir.
Sayın hocam;
Sağlıcakla kalın.