İstanbulda formatör görevlendirme başvuru yazısı geldi

Kodla Büyü
bağcılardayım ne yazı geldi nede bir bilgi. geçtiğimiz dönem bt sınıfım yok diye görevlendirme çıkmamıştı. bu günlerde taşınan bir okuldan bt sınıfını bizim okula taşıdık. bt sınıfını bu hafta sonuna kadar hazırlayıp son hafta derslere başlamayı planlıyorum. ancak 2.dönem formatör görevlendirmesi isteyip istemediğimi bilemiyorum. okulda 13 saat dersim var ve ekders kaygısı olmadan eğitim öğretim aksamaması için bilişim adına gereken herşeyi yapıyorum. idarecilerle karşılıklı anlayış içerisinde. ancak bu görevlendirme çıkarsa ücret alacağım için tavırlar değişir mi bilmiyorum. o yüzden çok kararsız kaldım. gerçi bu iş bizim kararımıza pek bağlı değil galiba...!

Cemal TANER' Alıntı:
Ferruh Hocam düzeltir orayı :)

Ferruh hocamı daha acil noktalarda taarruza hazırladık. Sultanlar gibi katılsın diye aramıza sultanbeyli diye güzel bir ilçemiz var orayı koordine edecek. :)

hayalcisuat' Alıntı:
bağcılardayım ne yazı geldi nede bir bilgi. geçtiğimiz dönem bt sınıfım yok diye görevlendirme çıkmamıştı. bu günlerde taşınan bir okuldan bt sınıfını bizim okula taşıdık. bt sınıfını bu hafta sonuna kadar hazırlayıp son hafta derslere başlamayı planlıyorum. ancak 2.dönem formatör görevlendirmesi isteyip istemediğimi bilemiyorum. okulda 13 saat dersim var ve ekders kaygısı olmadan eğitim öğretim aksamaması için bilişim adına gereken herşeyi yapıyorum. idarecilerle karşılıklı anlayış içerisinde. ancak bu görevlendirme çıkarsa ücret alacağım için tavırlar değişir mi bilmiyorum. o yüzden çok kararsız kaldım. gerçi bu iş bizim kararımıza pek bağlı değil galiba...!
Suat hocam görevlendirme yazıları geldi. Başvurumuz online gayet güzel.
Bence başvur bari ekdersini al.
İstanbul geneli gorevlendirmeler resen yani labın varsa sorguya suale gerek yok :)

İstanbul'un geneli için 3-4 yıldan beridir.. Hiç bir formatör görevlendirmeleri hiç bir zaman sıkıntıya uğramadı.. Hatta geçen sene norm fazlası olan arkadaşlar mağdur olmasın diye ekstra çaba göstermişti il koordinatörleri.. Sultangazi ilçesindeyim.. Çok sevdiğim bir arkadaşımız ilçe de koordinatör ve bir sıkıntı oldu mu tek tek telefonla arayıp hatırlatıyor.. İlçe ilçe sorunlar çıkıyor ama bu da ilçe mem lerde ki sıkıntılardan kaynaklı.. Hamit hocam sağolsun telde de bir kaç defa konuşmuşuzdur forumda uzun süreli atışmalarımızdan sonra aslında aynı noktada olduğumuzu anladıktan sonra bu konuda il de bizlerin gerçekten faydasına olacak çalışmalarda bulunuyor.. O yüzden buradan bir defa daha teşekkür etmeden geçemeyeceğim hem ilçemdeki koordinatör arkadaşa hem de ildekilere.. Bu konuda en organize il o kadar büyüklüğüne rağmen İstanbul dur diyebilirim.. Tabi diğer ilçelerde ki durumları bilemem...

bende bağcılardayım gelen yazı bugun saat 2:00 ye kadar denmesine rağmen biz ancak saat 5 gibi doldurduk o online sistemi ve resmi yazıyı sizce bi problem olur mu

gencbora' Alıntı:
bende bağcılardayım gelen yazı bugun saat 2:00 ye kadar denmesine rağmen biz ancak saat 5 gibi doldurduk o online sistemi ve resmi yazıyı sizce bi problem olur mu
SEvgili meslektaşım bunu hakan hocama sorsanız daha doğru cevabı alırsınız, şimdi burada bu soruyu soruyorsunuz birisi tutacak "sorun olur, görevlendirmeyebilirler v.b." şeyler söyleyecek bende o arkadaşımla atışmak zorunda kalacağım.
Siz ilçede ki koordinatör arkadaşıma sorun derim.
Bir üstteki başlıkta da belirtilmiş biz arkadaşlarımızı 5-10 gün geç gelecek olsalarda mağdur etmemeye çalışıyoruz birkaç saatle hiç mağdur etmeyiz. Ama bunu alışkanlık haline getirmeyin. :)

İyi akşamlar...

skipper_forum' Alıntı:
hayalcisuat' Alıntı:
Suat hocam görevlendirme yazıları geldi. Başvurumuz online gayet güzel.
Bence başvur bari ekdersini al.
İstanbul geneli gorevlendirmeler resen yani labın varsa sorguya suale gerek yok :)

yalçın hocam dün itibariyle yazı geldi ve mecburen başvuru yaptık. bakalım hakkımızda hayırlısı...

ist_koord' Alıntı:
:(teşekkür ederim.Bu uygulama sadece ist. için geçerli glb:(Peki geçen sene şubatta sözleşmeli başladım.Haziranda açıktan atama ile İist.atandım.Eylülde ist. kadrolu geldim.Benim adaylığım ne zaman kalkar.?şubatta mı eylül mü?yada bu soruyu kime sormalıyım?okulum bilmiyor.:(

osmangazi' Alıntı:
ist_koord' Alıntı:
:(teşekkür ederim.Bu uygulama sadece ist. için geçerli glb:(Peki geçen sene şubatta sözleşmeli başladım.Haziranda açıktan atama ile İist.atandım.Eylülde ist. kadrolu geldim.Benim adaylığım ne zaman kalkar.?şubatta mı eylül mü?yada bu soruyu kime sormalıyım?okulum bilmiyor.:(

bence kadrolu 2011 eylülde başlamış iseniz 2012 eylülde
ildeki yada ilçede ki özlük bölümüne sorun hocam yada atama

Okul için fazla karışık, genelde okullardaki idarecilerde siz anlatmata başlayınca işlemci ısınmaya başlar ve haziran derken işlemci yanar.
Siz İlçe Milli Eğitime gidin (umarım yeni ilçelerden biri değildir) Özlük yada Atama bölümdeki memurlar/şeflerden destek isteyin en doğru cevap oradan gelecektir.

Bağcılardayım. Bize yazı geçen salı günü geldi. Aday öğretmenim ve tek öğretmenim.Gelen yazıya göre benim ismim gönderildi. Aday öğretmen formatör olamıyor demiş arkadaşlar. Bana gelir mi görev?

tuana010' Alıntı:
Bağcılardayım. Bize yazı geçen salı günü geldi. Aday öğretmenim ve tek öğretmenim.Gelen yazıya göre benim ismim gönderildi. Aday öğretmen formatör olamıyor demiş arkadaşlar. Bana gelir mi görev?

gelmez hocam inceleniyor ilde

ee ne oldu bizim görevlendirmeler? ek iş yapmaktan bi hal olduk. yoksa bakan veto mu etti :scared:

Bak şimdi ne alakası var üstaadım. Hele bir okullar açılsın sıkıntı yok sayın hocam.

para lazım patron yeni evlendik durumları biliyon :)
artık konuya duygusal bakmaya karar verdim :) bu arada bütün sömestr okuldaydım yeni yapılan okulu adam ettik. en ödenek çıkmasını bekliyorum bununla ilgili :)

tuana010' Alıntı:
Malesef hayır :sleep:

arkadaşlar bir şey sorucam yazılar geldi benim merak ettiğim biz otomatik olarak başlıyoruz dimi yoksa okul idaresi formatörlük görevine başlamıştır diye yazı yazıp ilçeye bildirmesine gerek varmı

selyon' Alıntı:
arkadaşlar bir şey sorucam yazılar geldi benim merak ettiğim biz otomatik olarak başlıyoruz dimi yoksa okul idaresi formatörlük görevine başlamıştır diye yazı yazıp ilçeye bildirmesine gerek varmı
Yazıda belirtilen tarihler arasında başlamış sayılırsın. Ayrıca yazıyla bildirmeye gerek yok.

Geri