sherlock holmes de iyi filmdir zamanınız varsa izleyin derim...
http://www.imdb.com/media/rm4059794944/tt0988045
http://www.imdb.com/media/rm4059794944/tt0988045
Katılıyorummelanik' Alıntı:3idiots u izledim yeni bayıldım,şiddetle tavsiye ediyorum :wink: :alkis: :alkis: :alkis:
The Notebook u iki defa izlemeye kalktığım anda bi terslik çıktı izleyemedim.pinos' Alıntı:Notebook ve AVATAR
dün izledim melekler ve şaytanlar , sürekli ters köşe yapıyor seyirciyi
kitabınıda okumuştum filmle birebir diyebilirim.Alıntı:
dün izledim melekler ve şaytanlar , sürekli ters köşe yapıyor seyirciyi
mükemmel film bence
red clif i izlemedim, baktım usa yapımı çin filmi 7.5 imdb si var..tuana010' Alıntı:Red clif süper
Fanaa (Hint filmi)
Her çocuk özeldir (Hint filmi)
Hepsini tavsiye ederim mutlaka izleyin!
storm' Alıntı:red clif i izlemedim, baktım usa yapımı çin filmi 7.5 imdb si var..tuana010' Alıntı:Red clif süper
Fanaa (Hint filmi)
diğerlerini izlemiştim, çok güzeller evet...
fanaa, sanki iki film gibi olmuş,eğlenceliydi
her çocuk özeldir,gerçekten etkileyici özellikle biz öğretmenlerin izleyince sıkılmadan zaman geçirebileceği ve beğeneceği bir film olmuş,
bu iki hint filminin başrol oyuncusu amir khan, onun iki filmi daha var izlediğim
birisi tabiki 3 idiots ve my name is khan..
şöle oturup zamanım var(3saat ) acaba ne izlesem diye düşünen arkadaşlar varsa kesinlikle bu hint filmlerini izleyebilirler..
artık hollywood yapımı filmlerden sıkılanlarınız varsa farklı filmlere pencere açmak isteyenleriniz
özellikle g.kore, japon ve hint filmlerini izleyebilir,hani hepsini izlemeyin, en azından o ülkede en fazla seyircinin izlediği yılın filmlerine göz atmanızı tavsiye ederim ve izlemeden önce imdb ye bakabilirsiniz puana göre izler ve zevk alırsınız..
aranızdan birilerini uzakdoğu sinemasıyla tanıştırmak beni mutlu eder, (sinema adına) :wink:
hocam izlediğiniz film 10 numara film o tarz filmler var ama ondan güzeli sanırım çok yok ilginiz varsa dizilerini de izlemenizi tavsiye ederimmelanik' Alıntı:storm' Alıntı:red clif i izlemedim, baktım usa yapımı çin filmi 7.5 imdb si var..tuana010' Alıntı:Red clif süper
Fanaa (Hint filmi)
her çocuk özeldir,gerçekten etkileyici özellikle biz öğretmenlerin izleyince sıkılmadan zaman geçirebileceği ve beğeneceği bir film olmuş,
bu iki hint filminin başrol oyuncusu amir khan, onun iki filmi daha var izlediğim
şöle oturup zamanım var(3saat ) acaba ne izlesem diye düşünen arkadaşlar varsa kesinlikle bu hint filmlerini izleyebilirler..
artık hollywood yapımı filmlerden sıkılanlarınız varsa farklı filmlere pencere açmak isteyenleriniz
özellikle g.kore, japon ve hint filmlerini izleyebilir,hani hepsini izlemeyin, en azından o ülkede en fazla seyircinin izlediği yılın filmlerine göz atmanızı tavsiye ederim ve izlemeden önce imdb ye bakabilirsiniz puana göre izler ve zevk alırsınız..
aranızdan birilerini uzakdoğu sinemasıyla tanıştırmak beni mutlu eder, (sinema adına) :wink:
kesinlikle katılıyorum.hollywood filmleri çok sıktı artık.hint filmlerine sardım şu aralar zaten ama uzakdoğu filmleride cidden çok güzel oluyo."hatırlanacak bir anı "
diye bir film izlemiştim.o da çok güzeldi
merak ettim şimdi en kısa zamanda izliycemstorm' Alıntı:hocam izlediğiniz film 10 numara film o tarz filmler var ama ondan güzeli sanırım çok yok ilginiz varsa dizilerini de izlemenizi tavsiye ederimmelanik' Alıntı:storm' Alıntı:red clif i izlemedim, baktım usa yapımı çin filmi 7.5 imdb si var..tuana010' Alıntı:Red clif süper
Fanaa (Hint filmi)
kesinlikle katılıyorum.hollywood filmleri çok sıktı artık.hint filmlerine sardım şu aralar zaten ama uzakdoğu filmleride cidden çok güzel oluyo."hatırlanacak bir anı "
diye bir film izlemiştim.o da çok güzeldi
daha önce paylaşmıştım burada ama ilgi olmadı pek 1 litre göz yaşı diye bir dizi mesela,hesap edin tartın 1 litre olacaktık döktüğünüz yaş
melanik' Alıntı:3idiots u izledim yeni bayıldım,şiddetle tavsiye ediyorum.