H hobbit Aktif Üye Mesajlar 105 8 Aralık 2017 #92 sarix' Alıntı: sonuçlar açıklanmış benim tayinim çıkmamış Genişletmek için tıkla ... Puanın kaçtı arkadaşım. Bi sakıncası yoksa paylaşır mısın?
sarix' Alıntı: sonuçlar açıklanmış benim tayinim çıkmamış Genişletmek için tıkla ... Puanın kaçtı arkadaşım. Bi sakıncası yoksa paylaşır mısın?
E Esesduru35 Üye Mesajlar 2 8 Aralık 2017 #93 Benimde çıkmadı tayinim istememiştim gerçi. puanım 145 resen en son 125 ile kapatmış zaten.
G gigabyte Üye Mesajlar 221 8 Aralık 2017 #94 hobbit' Alıntı: Puanın kaçtı arkadaşım. Bi sakıncası yoksa paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla ... Önceki mesajlarda yazıyor hocam. 123 puanı varmış arkadaşın.
hobbit' Alıntı: Puanın kaçtı arkadaşım. Bi sakıncası yoksa paylaşır mısın? Genişletmek için tıkla ... Önceki mesajlarda yazıyor hocam. 123 puanı varmış arkadaşın.
I ihsan35 Üye Mesajlar 25 8 Aralık 2017 #95 Esesduru35' Alıntı: Benimde çıkmadı tayinim istememiştim gerçi. puanım 145 resen en son 125 ile kapatmış zaten. Genişletmek için tıkla ... Tayini çıkmayan arkadaşlar herhangi bir özür bildirdi mi arkadaşlar?
Esesduru35' Alıntı: Benimde çıkmadı tayinim istememiştim gerçi. puanım 145 resen en son 125 ile kapatmış zaten. Genişletmek için tıkla ... Tayini çıkmayan arkadaşlar herhangi bir özür bildirdi mi arkadaşlar?