enestar' Alıntı:130 da bende. Ama istediğim ilçe açılmamış. Bakalım ne yapacağız.
Internet' Alıntı:İlk aşama tamam, 32 okul listeledim, sonrasında ise "akıllı" tercih bilgimi kullanacağım.
ferdison' Alıntı:arkadaşlar bayındır hakkında bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim. bir de internet hocam sana zahmet ilk tercihlerini yazıver de biz yazıp ölü tercih yapmayalım
DaMieN' Alıntı:ferdison' Alıntı:arkadaşlar bayındır hakkında bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim. bir de internet hocam sana zahmet ilk tercihlerini yazıver de biz yazıp ölü tercih yapmayalım
Bayındır'da görev yapıyorum. Ülfet Onart ve bizim okul yani End. Mes. Lisesi merkezde...
Bizim okulda 1 norm var açık, ders sıkıntısı yok...
Internet' Alıntı:DaMieN' Alıntı:ferdison' Alıntı:arkadaşlar bayındır hakkında bilgisi olan paylaşabilirse çok sevinirim. bir de internet hocam sana zahmet ilk tercihlerini yazıver de biz yazıp ölü tercih yapmayalım
Bayındır'da görev yapıyorum. Ülfet Onart ve bizim okul yani End. Mes. Lisesi merkezde...
Bizim okulda 1 norm var açık, ders sıkıntısı yok...
yazdım o ikisini de.
Rüzgara Karşı'' Alıntı:90'lı puanlara her yeri yazarsanız gelme ihtimali yüksek, geçen sene bu senekinden 2 az kontenjana 57 puandan kapatmıştı