İzmir Btr görevlendirilmesi

Kodla Büyü
Arkadaşlar görevlendirmeler ilgili yönetmelik dahilinde yapılmaktadır. Anlamıyorum şurda yapılıyor mu burda yapılıyor mu diye soruları.

gigabyte' Alıntı:
Başvuruların ne zaman alınacağı konusunda bilgisi olan var mı.
2 Eylül 2014 (yarın) başvuru yazıları ilçelere gönderilecek. İlçelerde okullara hemen yazarlar herhalde. Büyük bir ihtimalle yarın başvurulabilir.

İstanbul dan kararnamemi alıp İzmir'de daha göreve başlıycam. Başvuru son tarihi nedir acaba ?

ebrg' Alıntı:
İstanbul dan kararnamemi alıp İzmir'de daha göreve başlıycam. Başvuru son tarihi nedir acaba ?

Başvurular için bugün ilçelere yazılar gönderildi ve başvurular başladı. Başvurunun son tarihi 08.09.2014 Pazartesi mesai bitimi.

İzmirde çalışan arkadaşlara bir sorum olacak..

Btr görevlendirmesi ortaokullara da yapılıyor mu izmirde? Ortaokullarda akıllı tahta kurulum durumu nasıldır? Yoksa sadece liselere mi görevlendirme yapılıyor?

Öncelikli okullar(tüm kurulum tamamlanmış) dolduktan sonra akıllı tahta kurulumu tamamlanmış okullara yapılıyor diye biliyorum

Bornovada kurulumu tamamlanmış okullarda (lise) açık olduğu için ortaokullarda görevlendirme yapılmıyor.Ortaokulların bir kısmında altyapı filan hepsi bitmiş okullar gördüm ama çoğunun sadece tahtaları takıldı.

Geri