İzmirde Kalacak Yer Tavsiyesi

Kodla Büyü
Mutfaklı 1+1 Apart veya Suitlerde kalmak Aile açısından sıkıntı olur mu? Olumsuz yönleri nelerdir?
Normalde bir sorun olmaz diye düşünüyorum. Bartın'a gezmeye gittim mutfaklı aparta kaldım. Kendim pişirdim kendim yedim canım istediğinde çokta rahat ettim ama Eskişehir'e gidecektim. Orada olan arkadaşlarıma sordum istisnalar muhakkak var ama burada o evler farklı amaçla kullanılıyor sakın riske girme dediler. Uygulama otelinde kaldım.

Bildiğiniz tanıdığınız birileri varsa araştırın. Eskişehirde fiyatlar çok ucuzdu birde. Kendi kendime neden bu kadar ucuz diye sormuştum. Cevabını öğrenmiş oldum.

Yoksa aparatlar aile için çok iyi oluyor.

4 gündür Buca'da mutfaklı 1+1 rezidansta kalıyoruz. Genelde öğrencileri ziyarete gelen ailelerin yada hastanelere gelenlerin kaldığı resmi kayıtlı bir yer. Şimdilik memnunuz, bir sorun olmadı. Genel anlamda gezdiğimiz için öğleye doğru çıkıp, gece gelip kalıyoruz zaten.
Geldiğimiz gün Buca bölgesinde birkaç yere bakıp, en son burada karar kıldık. Çevresinde kafe ve marketlerin olduğu hareketli bir bölge.

4 gündür Buca'da mutfaklı 1+1 rezidansta kalıyoruz. Genelde öğrencileri ziyarete gelen ailelerin yada hastanelere gelenlerin kaldığı resmi kayıtlı bir yer. Şimdilik memnunuz, bir sorun olmadı. Genel anlamda gezdiğimiz için öğleye doğru çıkıp, gece gelip kalıyoruz zaten.
Geldiğimiz gün Buca bölgesinde birkaç yere bakıp, en son burada karar kıldık. Çevresinde kafe ve marketlerin olduğu hareketli bir bölge.
ismi neydi hocam

Arkadaşlar İzmir'e günübirlik geldiğimizde otobüs, metro, vapur vs kullanmak için en mantıklı yol nedir? Ortak bi kart varmı, nasıl yapmam gerekiyor.

Arkadaşlar İzmir'e günübirlik geldiğimizde otobüs, metro, vapur vs kullanmak için en mantıklı yol nedir? Ortak bi kart varmı, nasıl yapmam gerekiyor.
kredi kartları gişelerin hepsinde paso olarak geçiyor troy hariç! (Yazın sülalece gezi yapmıştık)
kartların kullanılması iyi bozuk para derdiniz olmuyor, sıkıntı öğrenci ve tam pasolarının gişeleri ayrı bu yüzden kendiniz geçtikten sonra çocuklar için genelde en sondaki gişeler oluyordu koştur koştur o tarafa çocukları geçirmeye gideceksiniz, orada tanımlama butonu vs yok saçma ilkel bir yöntemle gidiyor kart-paso olayı.

Son düzenleme:
Mutfaklı 1+1 Apart veya Suitlerde kalmak Aile açısından sıkıntı olur mu? Olumsuz yönleri nelerdir?
banyo ve ıslak zeminleri temizlemek için çamaşır suyu veya dezenfekte edici şeylerle temizleyin kullanmadan önce, sonuçta oraları başka amaçlar içinde kullanılıyordur zaman zaman veya sizden önceki bulaşıcı hastalıklar taşıyor olabilir ! onun dışında daha iyi alternatifiniz yoksa daha iyisi yoktur.

Son düzenleme:
Feribot ve metroya visa kredi kartıyla kişi başı 22,30 TL'ye bindik.

Son düzenleme:
banyo ve ıslak zeminleri temizlemek için çamaşır suyu veya dezenfekte edici şeylerle temizleyin kullanmadan önce, sonuçta oraları başka amaçlar içinde kullanılıyordur zaman zaman veya sizden önceki bulaşıcı hastalıklar taşıyor olabilir ! onun dışında daha iyi alternatifiniz yoksa daha iyisi yoktur.
Yastık, çarşaf, yorgan vs hepsini gittiğimiz yerlerde yanımızda götürüyoruz zaten.Ayrıca gereken tüm yerleri de çamaşır suyuyla temizleyip, kumandalara vs posetler geçiriyoruz.

Geri