Merhaba Arkadaşlar. İlk atamamdan bu yana 4 yıldır ilköğretimde çalıştım. Geçen yıl şükürler olsun ki endüstri meslek lisesine tayinim çıktı. Meslek Lisesi tecrübem yoktu. Gelelim yeni okulama.. Başladığım bu okulda dal olarak sadece "teknik servis" var. Benle birlikte toplamda 4 öğretmen var.. Bu kadrodan sadece ben Bilişim tek. öğretmeniyim ama şef de dahil olmak üzere diğer arkadaşlar Elektronik teknolojisi öğretmeni. Kendi alanları okulda yok. Bilişim alanı altında teknik servis dalını açarak bu şekilde çalışmaya devam ediyorlar. Hatta biri alan şefi diğer ikisi de lab. şefi oldu. Ben şef falan değilim normal öğretmenim.. Buradan sizlere sorum şu;
- Mevcut durumda benim şef olabileceğimi söyleyen arkadaşlar var. Bu durum hakkında ne dersiniz? ben şu anda bölümde sığıntı gibiyim. Çocuklara grafik anim. olsun, web prog. olsun hiçbir şey anlatamıyorum çünkü "web programcılığı" dalının açılmasına da sıcak bakmıyorlar.
Bu arada şunu da belirteyim bölümdeki bu arkadaşların idare ile arası iyi olduğu(kafa-kol ilişkisi) için geçen yıl dal açalım mı soruma geçiştirme cevaplar verildi. Ne dersiniz? Bu konuda tecrübesi olan arkadaşların değerli görüşlerine ihtiyacım var.
- Mevcut durumda benim şef olabileceğimi söyleyen arkadaşlar var. Bu durum hakkında ne dersiniz? ben şu anda bölümde sığıntı gibiyim. Çocuklara grafik anim. olsun, web prog. olsun hiçbir şey anlatamıyorum çünkü "web programcılığı" dalının açılmasına da sıcak bakmıyorlar.
Bu arada şunu da belirteyim bölümdeki bu arkadaşların idare ile arası iyi olduğu(kafa-kol ilişkisi) için geçen yıl dal açalım mı soruma geçiştirme cevaplar verildi. Ne dersiniz? Bu konuda tecrübesi olan arkadaşların değerli görüşlerine ihtiyacım var.